Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Servei de teleassistència

Descripció:
El Servei local de Teleassistència prestat per la Diputació de Barcelona, en cooperació amb els ajuntaments de la demarcació de Barcelona és un servei preventiu i de proximitat que ofereix a les persones grans i/o amb dependència i als seus cuidadors un suport personal per continuar vivint al seu domicili; les persones beneficiàries d’aquest servei tenen la seguretat i tranquil·litat que davant de situacions de crisi, caigudes, emergències sanitàries o de l’habitatge, poden contactar de forma immediata amb el centre d’atenció mitjançant un terminal de teleassistència instal·lat al domicili i un penjoll que porta posat l’usuari sense la necessitat d’aixecar l’auricular del telèfon.

El servei però va molt més enllà de l’actuació davant de situacions d’emergència i d’una forma proactiva el Servei Local de Teleassistència realitza, a més, visites domiciliàries a les persones usuàries amb l’objectiu de realitzar un seguiment acurat de l’estat de la persona i coordinar amb els serveis socials les possibles intervencions necessàries per oferir, de forma integral, la millor atenció a les persones grans.

El servei consisteix en un aparell telefònic connectat a una central receptora durant les 24 hores del dia cada dia de l’any. Si la persona usuària es troba amb un problema, només prement un botó en forma de penjoll es podrà posar en contacte amb la central receptora, la qual s’encarregarà d’avisar la família o a qui la persona hagi escollit, les urgències o la instància més propera que la pugui atendre. Aquest servei va adreçat a persones a partir de 80 anys que visquin soles, o que convisquin amb altres persones grans i que presentin alguna mancança social. També es valoren altres situacions de risc. Per ser beneficiari d’aquest servei només cal adreçar-se als Serveis Socials municipals.
On trobar el servei:
Ajuntament (benestar social i salut pública)
Ronda del Puig, 2
08570 - Torelló
Telèfon: 93 859 36 12
Fax: 93 850 55 89
e-mail: benestarsocial@ajtorello.cat
Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Dilluns, de 16 a 18 h (els mesos de juny, juliol, agost i setembre, no s'obre a la tarda)

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: