Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   Notícies

 • Restriccions circulatòries per les obres de manteniment dels carrers del nucli antic
  Data de publicació: 04.08.14 13:03
  Dilluns 4 d’agost s’iniciaran diverses obres de manteniment als carrers del nucli antic, algunes de les quals provocaran algunes afectacions en el trànsit de la zona. Totes les actuacions intentaran provocar les mínimes molèsties als veïns dels carrers afectats, facilitant-los sempre que sigui possible l’accés als seus garatges, així com als comerciants de la zona.
 • Dilluns comença un casal social adreçat a infants en situació vulnerable
  Data de publicació: 04.08.14 13:01
  Aquest mes d’agost s’organitza a Torelló un casal social d’estiu adreçat a infants en situació vulnerable, amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés. El casal tindrà lloc a l’edifici vell de l’escola Doctor Fortià Solà, del 4 al 29 d’agost, serà de dilluns a divendres, de 10 del matí a 3 de la tarda, i inclourà activitats relacionades amb el món del cinema, que és el centre d’interès del casal.
Cervino
 • El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló projectarà la pel·lícula més antiga del gènere, ‘Cervino’, de 1901
  Data de publicació: 03.08.14 14:58
  La que es considera la primera pel·lícula de muntanya serà aquest novembre a Torelló. És 'Cervino', un curt de 74 metres, equivalent a 6 minuts de durada, que es va enregistrar l'any 1901. Representa un grup de tres alpinistes, probablement guies, que surten de Zermatt i escalen el Cerví pel costat suís. Les imatges acaben a prop del cim. El curt serà a Torelló perquè l'International Alliance for Mountain Film l'ha restaurat precisament aquest any. Arribarà al Festival BBVA de Cinema de Muntanya en format digital per ser projectada com a peça única al costat de les millors pel·lícules de muntanya de l’any.
 • Campanya per regular la instal·lació d’antenes i aires condicionats als edificis
  Data de publicació: 02.08.14 12:21
  L’Ajuntament de Torelló ha posat en marxa una campanya per endreçar la instal·lació i col·locació d’antenes i aparells d’aire condicionat als edificis. Aquest tema està regulat per l’Ordenança de convivència ciutadana a l’espai públic de Torelló, que estableix un termini perquè els ciutadans puguin adaptar-se a la normativa i fer els canvis oportuns.
Humana
 • La Festa Major enfila la recta final
  Data de publicació: 01.08.14 15:25
  Després del primer cap de setmana d’activitat, alterada parcialment per les inclemències meteorològiques, la Festa Major de Torelló enfila la recta final, amb el divendres 1 d’agost com a dia central de la celebració. Encara queda una llarga programació d’activitats per a tothom.
El mago pop
 • Antonio Díaz, el Mago Pop, també omple la segona sessió
  Data de publicació: 01.08.14 13:21
  A la vista que s'havien esgotat les entrades de l'espectacle 'La gran ilusión' del popular Antonio Díaz, el Mago Pop, el Teatre Cirvianum va programar una segona funció. A hores d'ara, les localitats per aquesta segona funció també estan esgotades, per la qual cosa el Mago Pop haurà fet dos plens al Cirvianum, mostra de la gran expectació que ha aixecat el seu espectacle entre el públic.

Agenda

 • Acapte de sang
  Dissabte 27 de setembre del 2014 de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 21 h.
 • Acapte de sang
  Dissabte 27 de desembre del 2014 de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 21 h.

Butlletí digital

Omplint el següent formulari rebràs, puntualment, l'actualitat municipal al teu email

e-mail

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: