Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   Notícies

Cartell Torelló amb La Marató 2019 bo
 • Torelló acollirà diversos actes a benefici de la Marató de TV3
  Data de publicació: 13.12.19 13:44
  Aquest cap de setmana s'han programat diverses activitats a Torelló a benefici de La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la investigació de les malalties minoritàries. Dissabte, la Sala Polivalent serà l'epicentre de les activitats solidàries, organitzades per la Federació d'AMPAS de Torelló, amb la col·laboració de l'Ajuntament i moltes entitats i comerços del municipi. Pel que fa a diumenge, s'han previst activitats al pati de l'Escola Rocaprevera i a la plaça Nova. A més, durant el cap de setmana altres entitats o comerços han previst activitats per recaptar diners per la Marató, com és el cas de Gimgès o La Piscina.
Cartell assemblea La Cabanya 2019
 • Aquest diumenge, festa popular i assemblea veïnal al parc de La Cabanya
  Data de publicació: 13.12.19 13:15
  L'Ajuntament de Torelló organitza aquest diumenge 15 de desembre al matí una festa popular i una assemblea veïnal al parc de La Cabanya. Com que aquest any no es va fer la festa major del barri, els diners de la subvenció municipal que s'hi destinava s'han reservat i invertit en aquesta activitat de diumenge, amb la idea que repercutís en els veïns del barri de La Cabanya, La Caçada i la plaça Joanot Martorell. Hi haurà un taller per a infants, xocolatada, animació amb inflable, futbolí humà i rocòdrom i una assemblea veïnal com a final de festa.
Cartell català gener-març 2020
 • Dimarts s'obren les inscripcions pels cursos de català per a adults del trimestre gener-març
  Data de publicació: 13.12.19 11:10
  Aquest dimarts 17 de desembre s’obren les inscripcions als cursos de català per a adults del CNL d’Osona del trimestre gener-març 2020. Les inscripcions es podran fer a l'Oficina de Català de Torelló. El dia 17, estarà reservat per antics alumnes i els dies 18 i 19 s'hi podrà apuntar qualsevol persona interessada. L'horari d'inscripcions, els tres dies, serà de 9 a 13 h. Els cursos començaran els dies 8 i 9 de gener. Hi ha reduccions en la matrícula per a persones que es troben en situacions concretes (aturats, família nombrosa, família monoparental, pensionistes...).
Aparadors cinema muntanya 2019
 • Acte de lliurament de premis del tercer concurs d'aparadors del Festival de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 12.12.19 14:29
  Aquest dimecres a la tarda es va celebrar, a l’edifici de La Cooperativa, l’acte de lliurament de premis del 3r concurs d’aparadors de comerços de Torelló, celebrat en el marc del Festival de Cinema de Muntanya. El concurs l'organitzava l'àrea de Comerç de l'Ajuntament, amb la col·laboració del Festival BBVA de Cinema de Muntanya i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.
 • Destacada participació de Torelló a la Gimcana de les Llengües 2019
  Data de publicació: 11.12.19 14:07
  Aquest dilluns al matí es va fer el sorteig dels premis entre els finalistes de l'onzena Gimcana de les Llengües, organitzada pel Consorci per la Normalització Lingüística. El grup de Sisè C de l’Escola Fortià Solà de Torelló es va emportar el premi de la categoria A3.

Agenda

 • Acapte de sang
  Dissabte 21 de desembre del 2019 de les 10 h a les 14 h i de les 16.30 h a les 20 h.

Butlletí digital

Omplint el següent formulari rebràs, puntualment, l'actualitat municipal al teu email

e-mail

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: