Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   Notícies

 • Una xerrada sobre estalvi energètic a l’Espai Educatiu per a la Gent Gran
  Data de publicació: 23.10.17 10:34
  Després que la setmana passada comencés l’Espai Educatiu per a la Gent Gran 2017, amb la xerrada ‘Com preparem la salut per a l’hivern?’, el proper dimarts 24 d’octubre a les 7 de la tarda i al Casal Cívic, tindrà lloc la xerrada ‘Com podem reduir la despesa energètica de casa’, a càrrec de Gil Salvans de l’Agència Local de l’Energia d’Osona.
 • Concurs d’aparadors en el marc del Festival de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 20.10.17 09:55
  L’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerciants de Torelló i el Festival de Cinema de Muntanya, organitzen el primer concurs d’aparadors. El concurs tindrà lloc en el marc del Festival de Cinema de Muntanya i la temàtica serà el cinema de muntanya.
Ple extra 2017
Premiats ADN
 • S’atorga la primera edició dels premis ADNemprèn
  Data de publicació: 18.10.17 12:57
  Mas Vinyoles va ser escenari, dimarts a la tarda, de l’acte de lliurament dels premis ADNemprèn, impulsats per l’Ajuntament de Torelló; Mas Vinyoles Venture Factory; i la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya. En aquesta primera edició, a la qual han concorregut més de 30 candidats, s’ha premiat la trajectòria d’emprenedors sorgits a la Catalunya Central que siguin referents per a tothom qui aposta per l’emprenedoria. L’acte va comptar amb la intervenció de l’exconseller de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, que va pronunciar una conferència titulada ‘Contribució de l’emprenedoria en el posicionament de Catalunya dins el context econòmic internacional’.
Expo Segimon
 • Encara es pot visitar la mostra sobre Segimon Serrallonga a la sala d’exposicions de l’Escola d’Arts Plàstiques
  Data de publicació: 18.10.17 12:03
  Fins al 28 d’octubre es pot veure a la Sala d’exposicions de l’Escola d’Arts Plàstiques, l’exposició ‘Sempre voldré voler. Segimon Serrallonga, 1930-2002’, amb obres de Joan Furriols, Anton Granero, Josep Guinovart, Perejaume, Jordi Sarrate, Antoni Tàpies i Josep Vernis. L’organització va a càrrec de l’Ajuntament de Torelló, l’Escola d’Arts Plàstiques, la UVic-UCC, l’Aula Segimon Serrallonga i la revista Reduccions.
Concentració
 • Concentració de rebuig a les detencions de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
  Data de publicació: 17.10.17 13:57
  Al voltant de tres-centes persones s'han concentrat a les 12 del migdia a la plaça de la Vila per tal de mostrar el seu rebuig per les detencions de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i demanar-ne l'alliberament. S'han llegit manifestos i s'han escoltat els missatges que van deixar enregistrats els presidents d'Òmnium Cultural i de l'ANC, per si es produïa el seu ingrés a presó. L'acte ha acabat amb el cant dels Segadors.
Aturada
 • L’Arxiu Municipal promou la recollida de documentació relacionada amb el moment polític actual
  Data de publicació: 17.10.17 10:16
  El passat 26 de setembre l’Arxiu municipal de Torelló va iniciar una campanya per a la recollida de documentació relacionada amb els moviments socials entorn al referèndum de l’1 d’octubre, amb l’objectiu de recollir i testimoniar l’abast i transcendència del moment polític i social actual a la població. La campanya compta amb dues línies; una, adreçada a partits polítics i entitats sobiranistes i una altra, dirigida a la població en general per tal que facin arribar imatges dels actes i activitats organitzades entorn al referèndum.

Agenda

 • 'Brava'
  Dijous 23 de novembre del 2017 a les 21 h
 • Acapte de sang
  Dissabte 9 de desembre del 2017 de les 10 h a les 14 h i de les 16.30 h a les 21 h.
 • Acapte de sang
  Dimarts 12 de desembre del 2017 de les 17 h a les 21 h.
 • XXI Pullasu
  Dijous 8 de febrer del 2018 a partir de les 20.30 h

Butlletí digital

Omplint el següent formulari rebràs, puntualment, l'actualitat municipal al teu email

e-mail

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: