Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   Notícies

Pregó 2014 (I)
 • Paraula i dansa en el pregó dels Dansaires de la Vall del Ges
  Data de publicació: 31.07.14 14:25
  Després que divendres passat s'hagués d'ajornar pel temporal, aquest dimecres al vespre es va fer el pregó de la Festa Major de Torelló. Enguany, coincidint amb el vint-i-cinquè aniversari de la recuperació de la Dansa de Torelló, el pregó va anar a càrrec dels Dansaires de la Vall del Ges. Prèviament es va fer el lliurament del premi del concurs de cartells de Festa Major que va correspondre a Ferran Carbonell.
L'esquella de la torratxa
 • El sainet musical ‘L’Esquella de la Torratxa’, el gran èxit de Pitarra, al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 31.07.14 13:21
  El Teatre Cirvianum, coincidint amb la Festa Major, presenta l’espectacle teatral ‘L’Esquella de la Torratxa’, dijous 31 de juliol, a les 9 del vespre. Es tracta d’un sainet musical de Serafí Pitarra, que va ser un èxit sense precedents a la seva època i que ara, 150 anys després, la companyia EGOS Teatre ha tornat a portar a l’escena. És una versió festiva, colorista i surrealista, però totalment respectuosa amb el text i la partitura originals. Un espectacle que ofereix diversió a públic de totes les edats.
 • Restriccions circulatòries per les obres de manteniment dels carrers del nucli antic
  Data de publicació: 31.07.14 13:03
  Dilluns vinent 4 d’agost s’iniciaran diverses obres de manteniment als carrers del nucli antic, algunes de les quals provocaran algunes afectacions en el trànsit de la zona. Totes les actuacions intentaran provocar les mínimes molèsties als veïns dels carrers afectats, facilitant-los sempre que sigui possible l’accés als seus garatges, així com als comerciants de la zona.
 • Dilluns vinent comença un casal social adreçat a infants en situació vulnerable
  Data de publicació: 31.07.14 13:01
  Aquest mes d’agost s’organitza a Torelló un casal social d’estiu adreçat a infants en situació vulnerable, amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés. El casal tindrà lloc a l’edifici vell de l’escola Doctor Fortià Solà, del 4 al 29 d’agost, serà de dilluns a divendres, de 10 del matí a 3 de la tarda, i inclourà activitats relacionades amb el món del cinema, que és el centre d’interès del casal.
 • La Festa Major enfila la recta final
  Data de publicació: 31.07.14 09:25
  Després del primer cap de setmana d’activitat, alterada parcialment per les inclemències meteorològiques, la Festa Major de Torelló enfila la recta final, amb el divendres 1 d’agost com a dia central de la celebració. Encara queda una llarga programació d’activitats per a tothom.
El mago pop
 • Antonio Díaz, el Mago Pop, també omple la segona sessió
  Data de publicació: 30.07.14 13:21
  A la vista que s'havien esgotat les entrades de l'espectacle 'La gran ilusión' del popular Antonio Díaz, el Mago Pop, el Teatre Cirvianum va programar una segona funció. A hores d'ara, les localitats per aquesta segona funció també estan esgotades, per la qual cosa el Mago Pop haurà fet dos plens al Cirvianum, mostra de la gran expectació que ha aixecat el seu espectacle entre el públic.
Protesta tren ple
 • Llars d’infants, xarxa d’aigua, energies renovables i el tren, en un llarg ple
  Data de publicació: 29.07.14 14:23
  El ple de l’Ajuntament va aprovar la pròrroga per un any dels contractes per la gestió del servei de llar d’infants municipals. Per al curs vinent s’han matriculat 53 alumnes a la llar d’infants La Cabanya i 55 a la Blancaneus. El regidor Lluís Sabatés va destacar l’esforç de l’Ajuntament per mantenir les quotes en els preus. També va avançar la voluntat d’incloure les dues llars d’infants conjuntament en la propera licitació.

Agenda

 • Acapte de sang
  Dissabte 27 de setembre del 2014 de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 21 h.
 • Acapte de sang
  Dissabte 27 de desembre del 2014 de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 21 h.

Butlletí digital

Omplint el següent formulari rebràs, puntualment, l'actualitat municipal al teu email

e-mail

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: