logo

Notícies

 • Caldrà tenir entrada per accedir al Festus
  Data de publicació: 25.09.20 18:34
  A causa de l'augment de casos de COVID a Osona, des del Festus s'incrementaran les mesures de seguretat. Per aquest motiu serà imprescindible ensenyar una entrada, amb el mateix mòbil, per accedir al recinte del Festival. Les entrades, que són gratuïtes, es poden obtenir a la web del Teatre Cirvianum.
 • Una desena de propostes artístiques en un Festus especial
  Data de publicació: 25.09.20 18:20

  Després de la seva cancel·lació el passat mes de maig, el Festus reapareix aquest divendres i dissabte en un format especial, adaptat a les circumstàncies actuals i intentant no perdre l’essència que n’ha esdevingut imatge de marca. El Festus-Festival d’Arts al Carrer es celebrarà aquest divendres i dissabte, amb un seguit de propostes que contenen els principals ingredients d’aquesta manifestació cultural: la dansa, la música, el circ, el teatre i les arts visuals, amb un marcat caràcter contemporani i pensades per a espais exteriors. Per tal d’extremar les mesures de seguretat amb la situació actual, per accedir a les diferents activitats programades caldrà obtenir prèviament l’entrada -gratuïta- des de la web del Teatre Cirvianum.
 • Una vintena de denúncies per acabar amb l’incivisme de l’oci nocturn
  Data de publicació: 24.09.20 18:18
  L’Ajuntament ha organitzat, els dos darrers caps de setmana, un dispositiu policial per tal de posar fre a les molèsties que l’oci nocturn està causant al casc antic de la població. Així, efectius de la Policia Local han instruït, en aquests dos caps de setmana, prop d’una vintena de denúncies per comportaments inadequats relacionats amb l’oci nocturn.
 • El Teatre Cirvianum torna a obrir les portes
  Data de publicació: 17.09.20 14:52
  Després de romandre tancat des del passat mes de març, el Teatre Cirvianum torna a obrir les portes amb la programació de tardor, adaptada a les mesures de seguretat que determinen les autoritats sanitàries. El teatre torellonenc tornarà a obrir les portes a primers d’octubre i, a banda de noves propostes, també es reprogramaran alguns dels espectacles ajornats a causa del confinament.
 • L'Ajuntament organitza un curs en línia sobre xarxes socials
  Data de publicació: 17.09.20 12:59
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs en línia, destinat en aquesta ocasió a què els alumnes aprenguin a utilitzar les xarxes socials, les eines de compartició i col·laboració per adquirir nocions i desenvolupar noves tècniques. Es farà del 28 de setembre al 26 d'octubre, amb dues sessions setmanals, cada dilluns i dimecres a la tarda. Aquest curs està adreçat prioritàriament a persones en situació d'atur que tinguin uns coneixements bàsics d’informàtica.
 • L'Ajuntament impulsa una enquesta anònima sobre hàbits de consum per promoure un oci sa i saludable
  Data de publicació: 17.09.20 12:09
  Des de l’Ajuntament de Torelló es volen promoure iniciatives per vetllar pel consum responsable i garantir, d’aquesta manera, un oci sa i saludable. Conjuntament amb la Fundació Pel Suport Social Solidari s'està duent a terme una diagnosi per conèixer la situació del consum d’alcohol i tòxics a la població. Es demana la col·laboració de la ciutadania per respondre l'enquesta, que és totalment anònima.
 • Suspès l’Aplec de Rocaprevera que manté les celebracions religioses i un sorteig
  Data de publicació: 15.09.20 11:17
  Davant l'actual situació provocada per l'increment de casos de COVID-19 i com a mesura preventiva, els Pabordes i la Comissió Parroquial per al Santuari de Rocaprevera han decidit la suspensió de l'Aplec en el format tradicional de cada any. Només es mantenen dos actes religiosos i es farà un sorteig popular amb la col·laboració d'establiments del municipi.
 • Torelló celebra la Setmana Europea de la Mobilitat amb un concurs fotogràfic per xarxes socials
  Data de publicació: 15.09.20 09:37
  L’Ajuntament de Torelló s'afegeix, un any més, a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que té lloc a tot el continent del 16 al 22 de setembre. L'actual situació d'alerta sanitària ha obligat a restringir les activitats populars i per això, en el cas de Torelló, s'ha preparat un doble concurs fotogràfic per xarxes socials. El concurs estarà obert del 16 al 22 de setembre i s'impulsa des del compte dels Agents Cívics (@civismetorello) a Twitter i Instagram.
 • A partir de dilluns, talls circulatoris per garantir l’entrada segura a les escoles
  Data de publicació: 14.09.20 10:15
  Aquest dilluns comença un curs escolar marcat per la situació d’emergència sanitària. Per tal de proporcionar les màximes garanties de seguretat, una de les mesures que s’adoptarà és l’entrada esglaonada dels alumnes als centres educatius i l’obligatorietat de deixar els nens i nenes a la porta, sense que els acompanyants puguin entrar al pati. Per aquest motiu, a partir de dilluns, s’hauran de fer talls puntuals en alguns carrers per tal de garantir una entrada segura a les escoles.
 • El dia 14 comencen les obres del clavegueram del carrer Damians
  Data de publicació: 14.09.20 10:12
  El proper dilluns 14 de setembre començaran les obres de substitució del clavegueram del carrer Damians, al tram comprès entre els números 47 i 85. Tot i que estava previst que les obres duressin nou setmanes, finalment s’ha pogut escurçar aquest termini a sis setmanes, de manera que es reduirà notablement el temps d’afectacions sobre la circulació.
 • Una conferència d’Isona Passola per il·lustrar la Jornada Segimon Serrallonga
  Data de publicació: 14.09.20 09:37
  El proper dissabte 19 de setembre, a dos quarts de 12 del migdia, el Teatre Cirvianum acollirà l'acte anual en memòria de Segimon Serrallonga, que organitzen l'Ajuntament de Torelló i l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic. Enguany, la jornada inclourà també l'acte de lectura del veredicte i lliurament de la Beca Segimon Serrallonga per a l'ampliació d'estudis a l'estranger.
 • Servei OAC 360, un telèfon de suport per atendre dubtes en la tramitació electrònica
  Data de publicació: 14.09.20 08:13
  Amb l'objectiu de facilitar i fomentar al màxim els tràmits electrònics amb l'Ajuntament es manté actiu l'OAC 360, un servei d'assistència en la tramitació electrònica. Es tracta d'un telèfon, el 935 161 842, que els ciutadans poden fer servir per consultar dubtes que tinguin en qualsevol procés de tramitació electrònica.
 • Setmana de restriccions de trànsit a la C-37 per feines de manteniment
  Data de publicació: 12.09.20 09:10
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha informat de tres incidències que afectaran durant aquesta setmana la C-37, als túnels de Bracons. Els dies 14 i 15 de setembre, dues actuacions de neteja al peu d'un talús i del 16 al 18 de setembre, restriccions als vorals per la col·locació d'una malla protectora.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20