Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Vídeo informatiu del Casal d'Estiu UnitsxEducar
  Data de publicació: 04.06.20 11:16
  El Casal d'Estiu UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, conjuntament amb la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats esportives de Torelló, ha obert un canal de Youtube per posar a l'abast de totes les famílies la informació del casal en format audiovisual. El primer vídeo que es difon ofereix informació genèrica del casal, que es farà entre el 29 de juny i el 10 de setembre.

  Vídeo al canal de Youtube UnitsxEducar: https://youtu.be/ttCOuuJQJ-E
 • 164 donacions en els acaptes de sang del 2 i 3 de juny a la Sala Polivalent
  Data de publicació: 04.06.20 09:00
  El Banc de Sang i la delegació a Torelló de l'Associació de Donants de Sang d'Osona, amb la col·laboració de l'Ajuntament, van organitzar aquest dimarts i dimecres dues jornades especials de donació de sang a la Sala Polivalent. Es van registrar un total de 164 donacions.
 • Aquest divendres es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient
  Data de publicació: 03.06.20 12:08
  Aquest divendres se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, una jornada en què l'Ajuntament de Torelló vol reafirmar el seu compromís mediambiental, el mateix que va portar a l’aprovació en el darrer ple de la proposta d’adhesió al pacte d’alcaldes i alcaldesses pel clima i l’energia. L'àrea de Medi Ambient té en marxa diversos projectes que inclouen temes com la reducció de residus, l'eficiència i les bonificacions per autoconsum energètic o la difusió de la mobilitat sostenible.
 • L'Ajuntament organitza un curs en línia per aprendre a fer documents amb Word
  Data de publicació: 03.06.20 12:00
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs en línia, destinat en aquesta ocasió a aprendre a utilitzar de manera bàsica el processador de textos de Microsoft Office Word. Es farà del 8 al 19 de juny, amb tres sessions setmanals, cada dilluns, dimecres i divendres al matí. Aquest curs està adreçat prioritàriament a persones en situació d'atur. Per obtenir més informació i formalitzar la inscripció, cal trucar al telèfon 667 950 568 o 93 850 53 13 (de 9 a 14 h) o escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.
 • Les Cosidores de la Vall del Ges fan mascaretes pels gegants
  Data de publicació: 02.06.20 10:45
  Després d'elaborar més de 18.000 mascaretes, gorres i bates des de l'inici de la crisi sanitària, el col·lectiu de les Cosidores de la Vall del Ges ha creat ara mascaretes pels gegants i nans de Torelló, Sant Pere i properament, pels de Sant Vicenç.
 • Aquest dilluns, Torelló ha entrat a la fase 2 del desconfinament
  Data de publicació: 01.06.20 12:02
  Aquest dilluns 1 de juny, Torelló ha entrat a la fase 2 del desconfinament com a municipi de la regió sanitària de la Catalunya Central. En aquesta fase 2 hi ha diverses novetats que afecten les trobades i desplaçaments, els establiments comercials i restauració o la cultura, el lleure i l'esport, entre d'altres. Tot i això, es demana extremar les precaucions i es recorda que s'han de seguir aplicant les mesures de distanciament social i d'higiene vigents fins ara.
 • El Museu de la Torneria reprèn l'activitat aquest dilluns 1 de juny
  Data de publicació: 01.06.20 10:48
  Després del tancament obligat a causa de la crisi sanitària i d'acord amb el Pla de Contingència del Museu de la Torneria aprovat per l’Ajuntament de Torelló, l’equipament reprèn l'activitat i obrirà portes el dia 1 de juny.
 • El cementiri recupera l'horari habitual
  Data de publicació: 01.06.20 10:21
  Amb l’entrada a la fase 2 del desconfinament, el cementiri municipal recupera l'horari habitual d'abans de l'inici de la crisi sanitària. Això vol dir que els diumenges i festius, estarà obert de 8 a 20 h i que de dilluns a dissabte es podran fer visites a demanda, trucant abans a la policia local i passant a buscar la clau.
 • La festa major dels barris de la Joanot Martorell, La Cabanya i La Caçada se suspèn fins l'any vinent
  Data de publicació: 01.06.20 10:01
  L'Associació de Veïns dels barris de la Joanot Martorell, La Cabanya i La Caçada ha fet públic un comunicat on anuncia la suspensió de la festa major d'aquest any, que s'havia de celebrar els dies 4 i 5 de juliol. Des de l'entitat expliquen que no poden assegurar mesures de prevenció contra el COVID-19 i, per això, opten per la suspensió i esperen poder-la celebrar l'any vinent.
 • La Biblioteca Dos Rius obre portes el dilluns 1 de juny
  Data de publicació: 01.06.20 09:47
  Després de l'obligat període de tancament per la crisi sanitària del COVID-19, la Biblioteca Dos Rius recupera l'activitat. Des d'aquest dimecres 27 de maig ja es poden retornar documents per la bústia exterior de l'edifici i a partir del dilluns 1 de juny la biblioteca tornarà a estar oberta. De moment, la biblioteca del barri de Montserrat seguirà tancada.
 • Torelló acull dues jornades especials de donació de sang el 2 i 3 de juny
  Data de publicació: 30.05.20 09:55
  Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc. El 2 i 3 de juny, Torelló acollirà una campanya a la Sala Polivalent.
 • L'Oficina d'Habitatge de Torelló manté l'assessorament telefònic per les línies d'ajut al lloguer
  Data de publicació: 29.05.20 10:30
  La Generalitat ha obert aquest dijous les línies de subvencions per al pagament del lloguer i per al pagament del lloguer per a persones grans, que s'afegeixen a la línia d’ajuts al lloguer per a famílies afectades per la crisi sanitària, vigent des de fa uns dies. Tot i que la tramitació és preferentment telemàtica, a través del portal de tràmits de la Generalitat, l'Oficina d'Habitatge de Torelló ofereix assessorament telefònic i via correu electrònic a les famílies interessades en aquests recursos.
 • El Casal d'Estiu UnitsxEducar necessita monitors i monitores
  Data de publicació: 28.05.20 12:32
  El Casal d'Estiu UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats esportives de Torelló, busca monitors i monitores per treballar en aquest casal adreçat a tots els infants i adolescents del municipi. El casal està previst que s’iniciï el 29 de juny i s’allargui fins al 10 de setembre. Les sol·licituds de feina es poden presentar fins al 10 de juny.
 • La Nit de Botigues s'ajorna fins a l'any vinent
  Data de publicació: 27.05.20 09:10
  La regidoria de Comerç de l'Ajuntament, davant la situació provocada per la crisi sanitària del COVID-19, ha decidit ajornar fins a l'any vinent la Nit de Botigues, la festa nocturna del comerç de Torelló, que enguany estava programada pel dissabte 11 de juliol.
 • Torelló deroga la taxa de terrasses i facilitarà que se’n puguin obrir de noves
  Data de publicació: 26.05.20 13:11
  El ple de l’Ajuntament va aprovar, en la sessió ordinària del mes de maig celebrada telemàticament dilluns a la tarda, la derogació de la taxa de terrasses i facilitar que alguns bars i restaurants que no en tenen, puguin obrir-ne de noves. La proposta, amb la intenció de reactivar el sector de la restauració, afectat per la crisi derivada del Covid-19, es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern, la CUP i el PSC, mentre que Junts per Catalunya es va abstenir.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: