Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • 69 donacions en l'acapte de sang de l'institut-escola Marta Mata
  Data de publicació: 27.02.20 09:55
  L'institut-escola Marta Mata, amb la col·laboració de la delegació a Torelló de l'Associació de Donants de Sang d'Osona va organitzar, aquest dimecres 26 de febrer, un nou acapte de sang. En total, es van registrar 69 donacions.
 • El ple aprova les quatre mocions que presenten els diversos grups municipals
  Data de publicació: 25.02.20 12:46
  A partir d’ara, els grups polítics de l’Ajuntament de Torelló podran designar els seus representants als consells municipals sense necessitat que siguin càrrecs electes. El ple municipal, celebrat aquest dilluns, va decidir, per unanimitat, modificar els reglaments dels consells municipals perquè en puguin formar part les persones que les formacions polítiques considerin més idònies per l’àmbit a tractar en cada consell.
 • Marc Parrot presenta 'Refugi', en un peculiar escenari a la plaça de la Vila
  Data de publicació: 24.02.20 11:20
  Marc Parrot presenta, aquest dissabte a Torelló, el seu treball ‘Refugi’, en una experiència diferent. El concert, a la curta distància, es farà dins una iurta (carpa de circ), instal·lada a la plaça de la Vila. Diumenge, el grup Xarxa tornarà a presentar el seu espectacle ‘Els tres mosqueters’.
 • Aquest dijous, 'La hija de un ladrón' és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 24.02.20 10:43
  El Cicle Gaudí de cinema en català torna a Torelló aquest dijous 27 de febrer, a les 9 del vespre. Al cinema El Casal es projectarà la pel·lícula 'La hija de un ladrón', dirigida per Belén Funes i protagonitzada per Greta Fernández, Eduard Fernández, Adela Silvestre i Àlex Monner. Es tracta d'un film del gènere dramàtic estrenat el novembre de l'any passat. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat.
 • Els Picats de Borgonyà s'imposen en una lluïda rua de Carnaval
  Data de publicació: 24.02.20 09:03
  Un any més, el Carnaval de Terra Endinsva omplir de color i de festa els carrers de Torelló en una rua que va coronar la colla de Borgonyà Els Picats, que va ocupar per primera vegada el primer graó del podi, amb la proposta 'El cinquè element és aquí i els Picats de Borgonyà el venim a compartir'. El Carnaval es tancarà el dimecres 26 de febrer amb l’Enterrament de la Sardina.
 • Setmana de restriccions de trànsit i un tall nocturn a la C-37, als túnels de Bracons
  Data de publicació: 24.02.20 07:20
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha informat de dues incidències que afectaran durant aquesta setmana la C-37, als túnels de Bracons. D'una banda, la restricció de trànsit en el carril lent, direcció a Vic, del dilluns 24 al divendres 28 de febrer. I de l'altra, un tall nocturn de trànsit, la nit de dimecres 26 a dijous 27.
 • Aquest dijous comença el cicle de xerrades i activitats per a les famílies del curs 2019-2020
  Data de publicació: 24.02.20 07:15
  La sala d'actes de l'escola Sagrats Cors acollirà aquest dijous 27 de febrer, a les 8 del vespre, la primera activitat del cicle de xerrades i activitats per a les famílies d'aquest curs 2019-20, obert a tota la comunitat educativa de Torelló. Es tracta d'una representació teatral i un taller titulats 'Són coses de nens!', que aborda el tema de l'assetjament escolar des del punt de vista de les famílies. L'assistència és oberta a tothom però cal inscripció prèvia trucant al 938 505 313 o enviant un correu electrònic a educació@ajtorello.cat.
 • L'Enterrament de la Sardina posa el punt i final al Carnaval 2020
  Data de publicació: 22.02.20 12:03
  Aquest vespre, l'Enterrament de la Sardina abaixarà el teló del Carnaval de Terra Endins 2020. Amb el Pullassu, el Carnaval de la Gent Gran, Senyoretes i Homenots, la rua de Carnaval i el Carnaval Infantil, han capitalitzat uns dies d'intensa activitat carnavalera a Torelló.
 • Dilluns 24, ple ordinari del mes de febrer
  Data de publicació: 20.02.20 15:48
  La Sala Noble de Can Parrella acollirà aquest dilluns, 24 de febrer, a partir de les 7 de la tarda, la sessió plenària ordinària corresponent al mes de gener.
 • Tot a punt per a l'inici del Carnaval de Terra Endins 2020
  Data de publicació: 15.02.20 09:03
  Torelló viurà amb intensitat aquesta setmana una nova edició del Carnaval de Terra Endins. La reina Carnestoltes 2020, la perruquera Montse Arqués, visita aquests dies les escoles del municipi abans que dijous comencin les activitats més tradicionals, amb el Carnaval de la Gent Gran i el Pullassu. Divendres serà el torn de Senyoretes i Homenots i el punt culminant es viurà dissabte, amb la gran rua de Carnaval i el Festival Terra Endins. Diumenge serà el torn del Carnaval Infantil, i tot plegat es tancarà el dimecres 26 de febrer amb l’Enterrament de la Sardina.
 • El tall per obres al carrer Sant Bartomeu s'allarga fins aquest dimarts
  Data de publicació: 14.02.20 14:48
  Aquest dilluns s'han fet els treballs d’adaptació del sistema de recollida d’aigües al paviment existent a un punt del carrer Sant Bartomeu, a l’alçada dels números 31 i 34. Per tal de permetre que el formigó de l'obra s'acabi de consolidar, el carrer també estarà tallat aquest dimarts 18 de febrer.
 • La xerrada sobre residus analitza els models futurs de recollida
  Data de publicació: 14.02.20 09:34
  Una cinquantena de persones van assistir a la xerrada-debat sobre recollida de residus que va tenir lloc aquest dijous al vespre al Casal Cívic. En el decurs de l’acte es va parlar de les problemàtiques de la recollida a Torelló i es van posar sobre la taula les diferents alternatives i models de futur.
 • La nova Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica d'Osona Nord donarà servei a Torelló
  Data de publicació: 13.02.20 16:28
  Aquest matí s'ha presentat, davant del Mercat Municipal de Manlleu, la nova Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica d'Osona nord, que donarà servei a quatre municipis: Manlleu, Torelló, Sant Vicenç i Sant Pere de Torelló. Els alcaldes de les quatre poblacions han explicat els avantatges i detalls del nou servei.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  17 18 19 20 21 22 23 24  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: