Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Se suspèn la Festa Major del barri de Montserrat
  Data de publicació: 08.04.20 13:06
  Davant l'actual situació provocada per la pandèmia del coronavirus, l'Associació de Veïns del barri de Montserrat ha decidit suspendre la Festa Major del barri, que s'havia de celebrar entre el 19 i el 27 d'abril. Per precaució i per evitar mals majors, s'ha descartat ajornar-la i s'ha preferit suspendre-la fins l'any vinent.
 • Torelló recull 62 màscares tipus snorkel destinades als serveis sanitaris
  Data de publicació: 07.04.20 11:54
  Voluntaris de Protecció Civil de Torelló ja han finalitzat la recollida de màscares tipus snorkel destinades als serveis sanitaris, responent a una crida impulsada des del Consell Comarcal d'Osona. A Torelló se n'han recollit 62, incloses quatre de veïns de Sant Vicenç i Orís. Aquest matí s'han lliurat a la seu del Consell Comarcal. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
 • L'Ajuntament manté centralitzada l'atenció a la ciutadania per via telefònica i telemàtica
  Data de publicació: 06.04.20 09:12
  Les oficines d’atenció a la ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Torelló mantenen durant aquests dies d'estat d'alarma les mesures de prevenció. Així, es centralitza l'atenció ciutadana per la via telefònica i telemàtica, de manera que les OAC de la Cooperativa, l'Espona i la Carrera no ofereixen atenció presencial. A la Policia Local, hi ha atenció telefònica i la presencial està limitada a casos molt urgents.
 • Aquest dimecres, mercat ambulant només amb productes alimentaris
  Data de publicació: 04.04.20 12:20
  Igual que les últimes setmanes i seguint les indicacions de la Generalitat, aquest dimecres 8 d'abril es farà mercat ambulant setmanal però només amb parades d'alimentació i productes frescos. Policia Local i Protecció Civil vetllaran per la bona gestió del mercat i pel compliment de les mesures de distanciament social aprovades en relació amb la contenció del coronavirus.
 • Primers positius a la residència Cals Avis
  Data de publicació: 31.03.20 11:33
  La residència Cals Avis ha informat que 7 persones residents han donat positiu per coronavirus. S’han efectuat un total de 14 proves i a hores d’ara s’està a l’espera de la resta de resultats.
 • Aquest dimecres, mercat ambulant només amb productes alimentaris
  Data de publicació: 29.03.20 10:00
  Igual que les dues últimes setmanes i seguint les indicacions de la Generalitat, aquest dimecres 1 d'abril es farà mercat ambulant setmanal però només amb parades d'alimentació i productes frescos. Policia Local i Protecció Civil vetllaran per la bona gestió del mercat i pel compliment de les mesures de distanciament social aprovades en relació amb la contenció del coronavirus.
 • S'amplien les feines de neteja i desinfecció a diversos punts del municipi
  Data de publicació: 26.03.20 14:44
  Després que fa uns dies ja es procedís a la neteja i desinfecció dels contenidors de residus de Torelló, ara és el torn de diversos punts sensibles del municipi, com ara baranes, escales d'espais públics o els indrets on hi ha més afluència de gent. Entre altres llocs, s'estan netejant i desinfectant els accessos al CAP, al Mercat o als establiments d'alimentació.
 • L’Ajuntament de Torelló informa de la mort d'una persona de la població afectada de coronavirus
  Data de publicació: 24.03.20 11:30
  L’Ajuntament de Torelló informa de la mort d’una persona del municipi, d'edat avançada, que estava ingressada afectada per coronavirus. A hores d’ara, també s'han detectat altres positius que estan sent tractats, alguns hospitalitzats i altres a casa. L’Alcalde, en representació del conjunt del consistori, vol manifestar el condol a la família i posar-se a disposició de tots aquells afectats pel virus i les seves famílies.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: