Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Accions de control biològic de plagues en l'arbrat de Torelló
  Data de publicació: 15.05.20 12:55
  En una acció coordinada des de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, aquesta setmana l’empresa concessionària del servei integral de plagues va fer el segon alliberament de coccinèl·lids i parasitoides (marietes i espècies similars) per combatre les plagues de pugó i d’àcars sobre els til·lers de diferents carrers de Torelló. De moment, s'ha actuat en arbres de l'Avinguda Montserrat, plaça Joanot Martorell, carrer Voltregà i diversos punts del nucli antic.
 • Xerrada - col·loqui en línia sobre l'adolescència amb la coach i formadora Roser Sellés
  Data de publicació: 15.05.20 07:22
  El dimecres 20 de maig, a les 7 de la tarda, es farà una nova activitat dins del cicle de xerrades i activitats per a les famílies, 'Eduquem en família', d'aquest curs 2019-20. Es tracta d'una xerrada-col·loqui en línia sobre l'adolescència amb la participació com a ponent de la coach i formadora Roser Sellés. L'acte s'havia d'haver celebrat el passat mes de març, però es va haver d'ajornar per l'inici de la crisi sanitària del coronavirus. Ara es farà en format telemàtic i amb assistència limitada a 30 persones, que s'hauran d'inscriure gratuïtament enviant un correu electrònic a educacio@ajtorello.cat.
 • L'Ajuntament dona per controlada la plaga de cotorra argentina a Torelló
  Data de publicació: 14.05.20 09:07
  Les àrees de Medi Ambient i Salut Pública de l'Ajuntament han coordinat un pla d'acció per a gestionar la presència al municipi de la cotorra argentina, una de les aus invasores més esteses en els espais urbans d'arreu del món. El pla ha resultat efectiu i ja es dona per controlada la plaga, ja que s’ha passat de tenir 16 exemplars censats el 2017 fins a 1 sol exemplar aquest 2020.
 • Les escoles de Torelló fan portes obertes virtuals per donar-se a conèixer
  Data de publicació: 12.05.20 10:24
  Davant la impossibilitat de visitar els centres presencialment, les escoles de primària, secundària i segon cicle d’Educació Infantil de Torelló, tant públiques com concertades, han optat per donar-se a conèixer a les famílies mitjançant les seves pàgines web i diversos recursos virtuals. Es volen aprofitar els dies que queden abans que, del 13 al 22 de maig, el departament d'Educació posi en marxa la preinscripció escolar en línia.
 • El Voluntariat per la llengua (VxL) continua en modalitat virtual i cerca voluntaris
  Data de publicació: 12.05.20 09:56
  El Consorci per a la Normalització Lingüística va haver d’interrompre totes les activitats presencials el 12 de març arran del decret d’estat d’alarma, tant les formatives com les que es fan fora de l'aula. També les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL) que estaven fent trobades presencials van haver d’aturar-se de manera immediata. Amb tot, moltes parelles van reprendre les converses per mitjà de videoconferència o videotrucada i han continuat practicant el català.
 • L'Ajuntament organitza un curs en línia sobre xarxes socials
  Data de publicació: 12.05.20 09:37
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs en línia, destinat en aquesta ocasió a què els alumnes aprenguin a utilitzar les xarxes socials, les eines de compartició i col·laboració per adquirir nocions i desenvolupar noves tècniques. Es farà del 18 de maig al 3 de juny, amb dues sessions setmanals, cada dilluns i dimecres al matí. Aquest curs està adreçat prioritàriament a persones en situació d'atur.
 • Aquest dimecres, mercat ambulant només amb productes alimentaris
  Data de publicació: 11.05.20 16:02
  Igual que les últimes setmanes i seguint les indicacions de la Generalitat, aquest dimecres 13 de maig es farà mercat ambulant setmanal però només amb parades d'alimentació i productes frescos. Policia Local i Protecció Civil vetllaran per la bona gestió del mercat i pel compliment de les mesures de distanciament social aprovades en relació amb la contenció del coronavirus.
 • La deixalleria de Torelló reobrirà pels particulars el 12 de maig
  Data de publicació: 11.05.20 08:32
  Després de reprendre l'activitat de forma parcial fa uns dies per donar servei a les empreses, la deixalleria de Torelló reobrirà portes també per a particulars a partir del dimarts 12 de maig. Ho farà amb l'horari habitual d'abans de la crisi sanitària però amb diverses mesures d'obligat compliment com a prevenció de la COVID-19.
 • S'obren noves inscripcions als cursos de català en línia
  Data de publicació: 11.05.20 08:02
  El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través dels seus serveis i oficines de català i de la plataforma Parla.cat, ha previst una nova tanda d'inscripcions als cursos de català en línia que ofereix. Les inscripcions es podran fer del 18 al 21 de maig, amb cursos de tots els nivells i inici de les classes el dilluns 25 de maig.
 • Nova setmana de restriccions de trànsit als vorals de la C-37 per feines de manteniment
  Data de publicació: 11.05.20 08:00
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha informat de dues incidències que provocaran restriccions de trànsit als vorals de la C-37 durant tota aquesta setmana. En un punt, la restricció de trànsit en ambdós vorals serà per la reparació d'una malla i en l'altre només afectarà el voral sentit Olot a l'alçada dels túnels de Bracons.
 • Campanya a les xarxes per commemorar el Dia Internacional contra l’Homofòbia
  Data de publicació: 08.05.20 09:12
  El proper 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra l’Homofòbia (LGBTIfòbia). En aquesta data es recorda la decisió que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va prendre el 17 de maig de 1990 d’eliminar l’homosexualitat de la Classificació Internacional de Malalties Mentals.
 • Protecció Civil reparteix pantalles protectores als comerços del municipi
  Data de publicació: 07.05.20 09:50
  En una acció coordinada des de la regidoria de Comerç, amb la col·laboració de Protecció Civil de Torelló, aquesta setmana segueix el repartiment de pantalles protectores als comerços que tornen a obrir portes. De moment, se n'han distribuït a 37 establiments del municipi.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: