Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Setanta persones gaudeixen amb l'hora del conte dedicada al Dia de la Salut Mental
  Data de publicació: 19.10.18 11:15
  La biblioteca Dos Rius de Torelló va acollir ahir dijous una concorreguda Hora del conte amb motiu del Dia de la Salut Mental. Una setantena de persones van assistir a l'espectacle de titelles de Marta Esmarats, titulat 'Qui canta els seus mals espanta'. La propera cita a la biblioteca Dos Rius és el dimarts 23 d'octubre, amb el primer BiblioLab de la temporada.
 • L'Ajuntament de Torelló se suma al programa Noves Oportunitats per a Joves
  Data de publicació: 18.10.18 14:57
  Aquest migdia ha tingut lloc a l’Ajuntament de Torelló l'acte de signatura del conveni que suposa l'adhesió del municipi a la segona edició del programa Noves Oportunitats per a Joves de la Catalunya Central. Aquest programa té l’objectiu de formar i introduir al món laboral i educatiu a joves entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen. El conveni l’han signat l'alcalde de Torelló, Santi Vivet i el gerent de la UTE AMPANS - Intermedia, Toni Espinal, que és l'entitat bagenca que gestiona el servei a la Catalunya Central. A la trobada, hi han participat també tècniques de les dues parts.
 • L'Arxiu Municipal amplia la capacitat amb nova prestatgeria compacta
  Data de publicació: 18.10.18 09:06
  Aquests dies ha finalitzat el projecte d'ampliació de la capacitat de l'Arxiu Municipal de Torelló, que es va iniciar a finals de l'any passat i que ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. S'han instal·lat nous armaris compactes i quatre planeres per a documentació de gran format.
 • Aquest dijous, ‘Formentera Lady’ és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 16.10.18 10:06
  El Cicle Gaudí de cinema en català torna a Torelló aquest dijous, a les 9 del vespre. Al cinema El Casal es projectarà la pel·lícula 'Formentera Lady', dirigida per Pau Durà. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. ‘Formentera Lady’ és un drama amb guió i direcció de Pau Durà, que es va estrenar el passat mes de juny i està interpretada per José Sacristán, Jordi Sánchez, Nora Navas, Ferran Rañé i Sandro Ballesteros.
 • La biblioteca Dos Rius dedica l'hora del conte al Dia Mundial de la Salut Mental
  Data de publicació: 15.10.18 11:55
  Aquest dijous 18 d'octubre, a partir de les 6 de la tarda, la sala infantil de la Biblioteca Dos Rius de Torelló acollirà una nova sessió de l'hora del conte. La protagonista serà la rondallaire Marta Esmarats amb un espectacle de titelles titulat 'Qui canta els seus mals espanta'. Aquesta sessió de contes es fa en programació conjunta amb la resta de biblioteques d'Osona en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Està adreçada a nens i nenes a partir de 5 anys.
 • 400 joves omplen el Cirvianum en la primera xerrada del cicle 'Tu tens un futur'
  Data de publicació: 10.10.18 14:25
  Aquest dimarts va tenir lloc al Teatre Cirvianum la primera de les tres xerrades del cicle 'Tu tens un futur', organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. La iniciativa engloba una experiència tridimensional de tres passes que han de permetre al jove veure les opcions que té (1a sessió), quin és el seu lloc en el mercat laboral (2a sessió) i finalment, inspirar-se a partir de casos reals d’èxit (3a sessió).
 • A punt el 48è Aplec de Tardor i Concurs de colles improvisades de Torelló
  Data de publicació: 09.10.18 10:36
  L'Agrupació Sardanista de Torelló, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitza el proper divendres 12 d'octubre la 48a edició de l'Aplec de Tardor de sardanes i el Concurs de colles improvisades. Serà a partir de 2/4 de 5 de la tarda a la plaça Nova, amb la presència de les Cobles Jovenívola de Sabadell i Casenoves del Rosselló.
 • Segona edició del concurs d’aparadors en el marc del Festival de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 08.10.18 10:59
  L’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerciants de Torelló, el Festival de Cinema de Muntanya i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitzen la segona edició del concurs d’aparadors. El concurs tindrà lloc en el marc del Festival de Cinema de Muntanya i la temàtica serà el cinema de muntanya. L'any passat, en la primera edició, hi van participar 21 establiments.
 • Instal·len quatre minideixalleries per facilitar el reciclatge de petits residus
  Data de publicació: 04.10.18 15:29
  Avui s'han instal·lat a Torelló quatre minideixalleries amb l'objectiu de facilitar el reciclatge de petits residus que es poden generar en l'àmbit domèstic. Les minideixalleries han estat finançades pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a través d'un ajut de la Diputació de Barcelona, mentre que l'Ajuntament de Torelló serà el responsable del seu manteniment i de la recollida dels residus.
 • La Colla Gegantera i Grallera de Torelló organitza, aquest dissabte, la 32a Trobada de Gegants
  Data de publicació: 03.10.18 10:55
  Aquest dissabte 6 d'octubre a la tarda, la Colla Gegantera i Grallera de Torelló organitza la 32a Trobada de Gegants. La plantada dels gegants i figures de les colles visitants serà a dos quarts de 5 de la tarda a la plaça Vella. A partir de dos quarts de 6 començarà la cercavila, que s'acabarà pels volts de les 8 del vespre a la plaça Nova, on es farà la ballada final i l'entrega de records. Està prevista la participació d'unes 400 persones directament relacionades amb les colles convidades.
 • L'Ajuntament de Torelló fomenta que els alumnes vagin a peu fins a l'escola
  Data de publicació: 01.10.18 13:22
  L'Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, ha iniciat la campanya 'Caminant fins a l'escola', per fomentar que els alumnes dels centres educatius de la vila vagin a l'escola i tornin al seu domicili a peu. S'han editat i distribuït cinc models de pòsters, un personalitzat per cada escola, amb el càlcul aproximat del temps que es triga per arribar-hi des de diferents punts de Torelló. L'objectiu és reduir la utilització del vehicle privat en els desplaçaments curts per dins de la vila.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  11 12 13 14 15 16 17  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: