Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Aquest divendres es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient
  Data de publicació: 03.06.20 12:08
  Aquest divendres se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, una jornada en què l'Ajuntament de Torelló vol reafirmar el seu compromís mediambiental, el mateix que va portar a l’aprovació en el darrer ple de la proposta d’adhesió al pacte d’alcaldes i alcaldesses pel clima i l’energia. L'àrea de Medi Ambient té en marxa diversos projectes que inclouen temes com la reducció de residus, l'eficiència i les bonificacions per autoconsum energètic o la difusió de la mobilitat sostenible.
 • L'Ajuntament organitza un curs en línia per aprendre a fer documents amb Word
  Data de publicació: 03.06.20 12:00
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs en línia, destinat en aquesta ocasió a aprendre a utilitzar de manera bàsica el processador de textos de Microsoft Office Word. Es farà del 8 al 19 de juny, amb tres sessions setmanals, cada dilluns, dimecres i divendres al matí. Aquest curs està adreçat prioritàriament a persones en situació d'atur. Per obtenir més informació i formalitzar la inscripció, cal trucar al telèfon 667 950 568 o 93 850 53 13 (de 9 a 14 h) o escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.
 • Les Cosidores de la Vall del Ges fan mascaretes pels gegants
  Data de publicació: 02.06.20 10:45
  Després d'elaborar més de 18.000 mascaretes, gorres i bates des de l'inici de la crisi sanitària, el col·lectiu de les Cosidores de la Vall del Ges ha creat ara mascaretes pels gegants i nans de Torelló, Sant Pere i properament, pels de Sant Vicenç.
 • Aquest dilluns, Torelló ha entrat a la fase 2 del desconfinament
  Data de publicació: 01.06.20 12:02
  Aquest dilluns 1 de juny, Torelló ha entrat a la fase 2 del desconfinament com a municipi de la regió sanitària de la Catalunya Central. En aquesta fase 2 hi ha diverses novetats que afecten les trobades i desplaçaments, els establiments comercials i restauració o la cultura, el lleure i l'esport, entre d'altres. Tot i això, es demana extremar les precaucions i es recorda que s'han de seguir aplicant les mesures de distanciament social i d'higiene vigents fins ara.
 • El Museu de la Torneria reprèn l'activitat aquest dilluns 1 de juny
  Data de publicació: 01.06.20 10:48
  Després del tancament obligat a causa de la crisi sanitària i d'acord amb el Pla de Contingència del Museu de la Torneria aprovat per l’Ajuntament de Torelló, l’equipament reprèn l'activitat i obrirà portes el dia 1 de juny.
 • El cementiri recupera l'horari habitual
  Data de publicació: 01.06.20 10:21
  Amb l’entrada a la fase 2 del desconfinament, el cementiri municipal recupera l'horari habitual d'abans de l'inici de la crisi sanitària. Això vol dir que els diumenges i festius, estarà obert de 8 a 20 h i que de dilluns a dissabte es podran fer visites a demanda, trucant abans a la policia local i passant a buscar la clau.
 • La festa major dels barris de la Joanot Martorell, La Cabanya i La Caçada se suspèn fins l'any vinent
  Data de publicació: 01.06.20 10:01
  L'Associació de Veïns dels barris de la Joanot Martorell, La Cabanya i La Caçada ha fet públic un comunicat on anuncia la suspensió de la festa major d'aquest any, que s'havia de celebrar els dies 4 i 5 de juliol. Des de l'entitat expliquen que no poden assegurar mesures de prevenció contra el COVID-19 i, per això, opten per la suspensió i esperen poder-la celebrar l'any vinent.
 • La Biblioteca Dos Rius obre portes el dilluns 1 de juny
  Data de publicació: 01.06.20 09:47
  Després de l'obligat període de tancament per la crisi sanitària del COVID-19, la Biblioteca Dos Rius recupera l'activitat. Des d'aquest dimecres 27 de maig ja es poden retornar documents per la bústia exterior de l'edifici i a partir del dilluns 1 de juny la biblioteca tornarà a estar oberta. De moment, la biblioteca del barri de Montserrat seguirà tancada.
 • Torelló acull dues jornades especials de donació de sang el 2 i 3 de juny
  Data de publicació: 30.05.20 09:55
  Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc. El 2 i 3 de juny, Torelló acollirà una campanya a la Sala Polivalent.
 • Ànims Torelló!
  Data de publicació: 29.05.20 19:58
  L'Ajuntament vol transmetre a la ciutadania un missatge d'ànim i il·lusió en aquesta nova fase de recuperació de la normalitat.

  Vídeo al canal de Youtube de l'Ajuntament: https://youtu.be/IDygEYK-AZc
 • L'Oficina d'Habitatge de Torelló manté l'assessorament telefònic per les línies d'ajut al lloguer
  Data de publicació: 29.05.20 10:30
  La Generalitat ha obert aquest dijous les línies de subvencions per al pagament del lloguer i per al pagament del lloguer per a persones grans, que s'afegeixen a la línia d’ajuts al lloguer per a famílies afectades per la crisi sanitària, vigent des de fa uns dies. Tot i que la tramitació és preferentment telemàtica, a través del portal de tràmits de la Generalitat, l'Oficina d'Habitatge de Torelló ofereix assessorament telefònic i via correu electrònic a les famílies interessades en aquests recursos.
 • El Casal d'Estiu UnitsxEducar necessita monitors i monitores
  Data de publicació: 28.05.20 12:32
  El Casal d'Estiu UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats esportives de Torelló, busca monitors i monitores per treballar en aquest casal adreçat a tots els infants i adolescents del municipi. El casal està previst que s’iniciï el 29 de juny i s’allargui fins al 10 de setembre. Les sol·licituds de feina es poden presentar fins al 10 de juny.
 • La Nit de Botigues s'ajorna fins a l'any vinent
  Data de publicació: 27.05.20 09:10
  La regidoria de Comerç de l'Ajuntament, davant la situació provocada per la crisi sanitària del COVID-19, ha decidit ajornar fins a l'any vinent la Nit de Botigues, la festa nocturna del comerç de Torelló, que enguany estava programada pel dissabte 11 de juliol.
 • Torelló deroga la taxa de terrasses i facilitarà que se’n puguin obrir de noves
  Data de publicació: 26.05.20 13:11
  El ple de l’Ajuntament va aprovar, en la sessió ordinària del mes de maig celebrada telemàticament dilluns a la tarda, la derogació de la taxa de terrasses i facilitar que alguns bars i restaurants que no en tenen, puguin obrir-ne de noves. La proposta, amb la intenció de reactivar el sector de la restauració, afectat per la crisi derivada del Covid-19, es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern, la CUP i el PSC, mentre que Junts per Catalunya es va abstenir.
 • Bona acollida del mercat setmanal ampliat a la zona del Firal
  Data de publicació: 26.05.20 13:02
  L'ampliació del mercat setmanal a la zona del Firal -prevista en principi mentre durin les mesures de distanciament- ha tingut una bona acollida entre marxants, clients i veïns. Segons la regidora de Comerç, Mercè Faja, amb l'ampliació, 'queda un mercat molt ampli i podem complir amb totes les distàncies de seguretat recomanades'. A més, també permetrà créixer com a mercat 'ja que tenim peticions de nous marxants interessats a venir a Torelló'. En principi està previst que a finals de juny es faci el concurs per poder adjudicar noves parades.
 • L’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s i diverses entitats organitzen un casal d’estiu conjunt
  Data de publicació: 25.05.20 07:16
  En una iniciativa de l’Ajuntament, conjuntament amb la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats esportives de Torelló, es vol posar en marxa un casal d’estiu adreçat a tots els infants i adolescents del municipi. Amb la perspectiva d’un estiu excepcional a causa de les mesures i restriccions derivades de la CoVid-19, les entitats i l’Ajuntament han decidit unir forces en un sol casal conjunt, que pugui donar resposta a les necessitats de les famílies i dels infants i adolescents de Torelló.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: