Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • L'Ecoestació va ser a la plaça Nova de Torelló
  Data de publicació: 27.11.18 15:32
  El passat dissabte, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, la plaça Nova de Torelló va rebre la visita de l'Ecoestació, una instal·lació lúdica interactiva per fomentar la recollida selectiva dels residus municipals. La ciutadania la va poder visitar durant tot el matí, de 10 a 14 h, en una activitat organitzada per l'Ajuntament de Torelló i Recollida de Residus d'Osona (RRO).
 • El ple aprova adherir-se a la moció presentada per l'ACM i l'AMI a favor de l'absolució dels presos polítics
  Data de publicació: 27.11.18 12:21
  El ple de l'Ajuntament de Torelló va aprovar, en la sessió d'aquest dilluns al vespre, la proposta d'adherir-se a la moció presentada conjuntament per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), a favor de l'absolució dels presos polítics. L'acord es va assolir amb el vot a favor de tots els grups municipals, excepte el PSC, que es va abstenir.
 • Dilluns 26, ple ordinari del mes de novembre
  Data de publicació: 23.11.18 11:40
  La Sala Noble de Can Parrella acollirà, aquest dilluns, 26 de novembre, a partir de les 7 de la tarda, la sessió plenària ordinària corresponent al mes de novembre.
 • Pren possessió el Consistori Infantil de Torelló 2018-2019
  Data de publicació: 23.11.18 10:01
  En un ple celebrat aquest dijous a la tarda a la sala de plens de la Casa de la Vila, va prendre possessió el Consistori Infantil de Torelló 2018-2019. Els 17 regidors i regidores infantils ostentaran el càrrec al llarg del curs, en representació de les escoles Vall del Ges, Fortià Solà, Rocaprevera, Sagrats Cors i Marta Mata. En el decurs de la sessió, l'alcalde de Torelló, Santi Vivet, va anunciar que aquest curs es proposarà al Consistori Infantil un treball entorn del medi ambient, concretament sobre la diversitat d'arbres que hi ha al municipi. El ple també va comptar amb l'assistència de la regidora de Cultura i Participació Ciutadana, Núria Güell.
 • L'Ecoestació fa parada aquest dissabte a la plaça Nova
  Data de publicació: 22.11.18 10:34
  Coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que se celebra del 17 al 25 de novembre, aquest dissabte dia 24 de novembre la plaça Nova de Torelló acollirà la visita de l'Ecoestació, una instal·lació lúdica interactiva per fomentar la recollida selectiva dels residus municipals. L'Ecoestació es podrà visitar de 10 a 14 h, en una activitat organitzada per l'Ajuntament de Torelló i Recollida de Residus d'Osona (RRO).
 • Oberta la segona convocatòria d'ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica
  Data de publicació: 21.11.18 11:19
  La regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Torelló ha fet públics els detalls de la segona convocatòria d'ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica. Poden optar-hi les persones i/o famílies empadronades i que visquin a Torelló i que compleixin amb els requisits econòmics d'ingressos que marca la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 19 de desembre.
 • Aquest dijous, 22 de novembre, es constitueix el Consistori Infantil de Torelló 2018-2019
  Data de publicació: 20.11.18 14:56
  La sala de plens de la Casa de la Vila serà escenari, aquest dijous 22 de novembre, de l’acte de constitució del Consistori Infantil de Torelló, corresponent al curs 2018-2019. L’acte, que serà presidit per l’alcalde, Santi Vivet, començarà a les 6 de la tarda. Serà el desè curs consecutiu que l’Ajuntament de Torelló posa en marxa aquesta iniciativa de democràcia participativa, amb la col·laboració de les escoles del municipi.
 • Dues exposicions a Torelló per commemorar el Dia Internacional contra la Violència vers les dones
  Data de publicació: 19.11.18 11:02
  Dins dels actes del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència vers les Dones, l'Ajuntament de Torelló promou dues exposicions, en col·laboració amb el Museu del Ter, el Museu de la Torneria i l'Escola d'Arts Plàstiques de Torelló. La primera mostra ja es pot visitar al Casal Cívic. Titulada 'Xines, puces i fabricants. Les treballadores del tèxtil al Ter', hi estarà instal·lada fins al pròxim 1 de desembre. La segona exposició s'inaugurarà el 3 de desembre a l'Escola d'Arts Plàstiques.
 • Entitats i treballadors de la regidoria d'Esports fan un curs de suport vital bàsic i DEA
  Data de publicació: 16.11.18 14:32
  Aquesta setmana, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha organitzat un curs de formació de suport vital bàsic i DEA dirigit als treballadors dels equipaments esportius municipals i a representants de les entitats esportives. Hi han participat vuit persones, quatre treballadors municipals i quatre membres d'entitats.
 • Debat sobre la convivència escolar a la trobada mensual de la Xarxa de Debat Educatiu
  Data de publicació: 16.11.18 09:15
  El passat dimarts, la Xarxa de Debat Educatiu va celebrar la trobada mensual on es debat sobre algun tema d’interès i preocupació en l’àmbit educatiu. En aquesta ocasió, van reunir-se escoles, famílies, docents i tècnics per parlar i debatre sobre la convivència com a factor de prevenció del bullying, l'assetjament escolar.
 • Onze participants en el curs de carretó elevador del programa ‘Forma’t a Torelló’
  Data de publicació: 15.11.18 15:26
  Avui ha finalitzat el curs de carretó elevador que s’ha portat a terme durant aquesta setmana, organitzat des del servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló, dins del programa ‘Forma’t a Torelló’. És la segona edició del curs i hi han participat onze persones.
 • L'Ajuntament finalitza la instal·lació de 32 panells fotovoltaics a l'edifici de La Cooperativa
  Data de publicació: 15.11.18 13:23
  L’Ajuntament de Torelló ha finalitzat la instal·lació fotovoltaica d’autoconsum amb acumulació en bateries a l’edifici de La Cooperativa, seu de les regidories de Promoció Econòmica, Educació, Joventut, Comerç i Medi Ambient i del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, entre altres serveis. Les plaques permetran cobrir parcialment el consum d'energia de l'edifici.
 • La Sala Polivalent s'estrena amb una lluïda 3a Festa de l'Esport
  Data de publicació: 12.11.18 14:22
  Aquest diumenge a la tarda va tenir lloc a la nova Sala Polivalent de Torelló, la tercera edició de la Festa de l'Esport. Durant la gala, organitzada per l'Ajuntament de Torelló amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi, es va fer el lliurament dels reconeixements esportius corresponents a la temporada 2017-2018.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  9 10 11 12 13 14 15 16 17  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: