Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Onze participants en el curs de carretó elevador del programa ‘Forma’t a Torelló’
  Data de publicació: 15.11.18 15:26
  Avui ha finalitzat el curs de carretó elevador que s’ha portat a terme durant aquesta setmana, organitzat des del servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló, dins del programa ‘Forma’t a Torelló’. És la segona edició del curs i hi han participat onze persones.
 • L'Ajuntament finalitza la instal·lació de 32 panells fotovoltaics a l'edifici de La Cooperativa
  Data de publicació: 15.11.18 13:23
  L’Ajuntament de Torelló ha finalitzat la instal·lació fotovoltaica d’autoconsum amb acumulació en bateries a l’edifici de La Cooperativa, seu de les regidories de Promoció Econòmica, Educació, Joventut, Comerç i Medi Ambient i del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, entre altres serveis. Les plaques permetran cobrir parcialment el consum d'energia de l'edifici.
 • La Sala Polivalent s'estrena amb una lluïda 3a Festa de l'Esport
  Data de publicació: 12.11.18 14:22
  Aquest diumenge a la tarda va tenir lloc a la nova Sala Polivalent de Torelló, la tercera edició de la Festa de l'Esport. Durant la gala, organitzada per l'Ajuntament de Torelló amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi, es va fer el lliurament dels reconeixements esportius corresponents a la temporada 2017-2018.
 • Una trentena de representants d'entitats visiten la Sala Polivalent
  Data de publicació: 09.11.18 14:17
  L'Ajuntament de Torelló va organitzar aquest dijous a la tarda una visita guiada a la nova Sala Polivalent, destinada a les entitats del municipi. Una trentena de representants d'entitats van participar en la visita, que va comptar amb la presència de l'alcalde, Santi Vivet i diversos regidors de l'equip de govern, a més de l'arquitecte i tècnics municipals.
 • El carrer Sant Bartomeu tornarà a ser de pujada a partir del 19 de novembre
  Data de publicació: 08.11.18 15:47
  Després de rebre nombroses peticions dels comerciants i de bona part dels veïns i veïnes de la zona, l'Ajuntament de Torelló ha decidit que a partir del proper dilluns 19 de novembre es canviarà el sentit del carrer Sant Bartomeu, que tornarà a ser de pujada.
 • 250 joves a la segona jornada del cicle “Tu tens un futur” per parlar del mercat laboral
  Data de publicació: 08.11.18 14:58
  Aquest dijous al matí ha tingut lloc al Teatre Cirvianum la segona xerrada del cicle de tres sessions “Tu tens un futur”, organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. Es tracta d’una experiència tridimensional de tres jornades que ha de permetre als joves veure les opcions que tenen, quin és el seu lloc al mercat laboral i poder inspirar-se a partir de casos reals d’èxit, com descobriran a l’última sessió.
 • Dotze persones fan el curs de seguretat alimentària, autocontrols i al·lèrgens
  Data de publicació: 08.11.18 14:10
  El regidor de Salut Pública, Joventut i Infància i Comerç i Turisme, Jordi Rosell, ha estat l'encarregat de posar el punt final aquest migdia al curs de seguretat alimentària, autocontrols i al·lèrgens que ha organitzat l'Ajuntament de Torelló i que s'ha impartit aquesta setmana a La Cooperativa. El curs, dirigit a personal de bars i restaurants, s'ha fet en dues sessions de dues hores i hi han participat dotze persones.
 • Torelló celebrarà diumenge la 3a Festa de l'Esport
  Data de publicació: 07.11.18 14:28
  Aquest diumenge 11 de novembre, a partir de les 6 de la tarda, la nova Sala Polivalent de Torelló acollirà la 3a edició de la Festa de l'Esport, en el decurs de la qual es farà el lliurament dels reconeixements esportius corresponents a la temporada 2017-2018. És un acte obert a tota la ciutadania organitzat per l'Ajuntament de Torelló amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi. La 3a Festa de l'Esport repartirà guardons entre més d'un centenar d'esportistes del municipi que van destacar en la seva disciplina durant la temporada 2017-2018.
 • Aquest dijous i divendres, tall de trànsit a la ronda Pollancredes
  Data de publicació: 07.11.18 11:01
  Aquest dijous i divendres, la ronda Pollancredes entre la rotonda del carrer del Ter i el carrer del Pont estarà tallada al trànsit. El motiu són les tasques d'enjardinament de la zona i la plantada d'una cinquantena d'arbres en tot aquest tram de via.
 • L’Ajuntament contracta a dues persones dins del Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat
  Data de publicació: 06.11.18 10:53
  Des de fa uns anys, l’Ajuntament de Torelló participa al Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil. Dins d’aquest programa, s’ofereixen contractes en pràctiques de sis mesos per a joves titulats que busquen una primera experiència professional.
 • La consellera Teresa Jordà va visitar el Centre de Formació Forestal Especialitzada del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
  Data de publicació: 05.11.18 13:52
  La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, va visitar el passat dimecres el Centre de Formació Forestal Especialitzada (CFFE) del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. Allà va ser rebuda pel president del Consorci i primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Torelló, Manel Romans, així com per alcaldes i alcaldesses del Bisaura i per la vicepresidència del Centre de la Propietat Forestal de Catalunya. Durant la trobada, la consellera va apadrinar el conveni de col·laboració entre el Centre de Formació Forestal Especialitzada i el Centre de la Propietat Forestal de Catalunya.
 • L’Ajuntament organitza un curs de seguretat alimentària, autocontrols i al·lèrgens
  Data de publicació: 31.10.18 14:06
  L’Ajuntament de Torelló organitza un curs de seguretat alimentària, autocontrols i al·lèrgens, els dies 6 i 8 de novembre, a La Cooperativa. Aquest curs acredita la formació bàsica necessària per a poder treballar en el sector de la restauració i el comerç minorista. El curs es farà de 10 del matí a 12 del migdia i està destinat a personal de bars i restaurants.
 • El Rebost Solidari de Torelló es reconvertirà per dignificar l'assistència alimentària
  Data de publicació: 31.10.18 09:37
  Aquest dimarts va tenir lloc a l'edifici de La Carrera la presentació del procés de reconversió que viurà el Rebost Solidari de Torelló a partir del 31 de desembre d'aquest any. L'objectiu és dignificar l'assistència alimentària i optar per un nou model que prioritza l'oferiment d'ajudes directes a les persones perquè puguin comprar els productes en la xarxa normalitzada d'establiments i supermercats del municipi.
 • Dilluns 29, ple ordinari del mes d'octubre
  Data de publicació: 26.10.18 10:05
  La Sala Noble de Can Parrella acollirà, aquest dilluns, 29 d'octubre, a partir de les 7 de la tarda, la sessió plenària ordinària corresponent al mes d'octubre.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  8 9 10 11 12 13 14 15 16  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: