Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • L'Ajuntament de Torelló fomenta que els alumnes vagin a peu fins a l'escola
  Data de publicació: 01.10.18 13:22
  L'Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, ha iniciat la campanya 'Caminant fins a l'escola', per fomentar que els alumnes dels centres educatius de la vila vagin a l'escola i tornin al seu domicili a peu. S'han editat i distribuït cinc models de pòsters, un personalitzat per cada escola, amb el càlcul aproximat del temps que es triga per arribar-hi des de diferents punts de Torelló. L'objectiu és reduir la utilització del vehicle privat en els desplaçaments curts per dins de la vila.
 • Avui diumenge i demà dilluns, actes de commemoració de l'1 d'Octubre a Torelló
  Data de publicació: 30.09.18 10:38
  Aquest diumenge i dilluns s'han programat tot un seguit d'activitats en commemoració del primer aniversari del referèndum de l'1 d'Octubre. Avui hi ha previstes activitats a les escoles Vall del Ges i Fortià Solà i demà una concentració a les dues escoles, marxa fins la plaça Nova, lectura d'un manifest i projecció d'un audiovisual amb imatges d'aquell dia.
 • Comunicat de l'Ajuntament de Torelló sobre la negociació laboral amb els treballadors municipals i la policia local
  Data de publicació: 28.09.18 10:25
  Després de les notícies aparegudes als mitjans de comunicació en els darrers mesos sobre la negociació laboral entre l'Ajuntament de Torelló i la policia local i les accions de protesta que han portat a terme des del cos policial, l'equip de govern de l'Ajuntament de Torelló vol explicar a la ciutadania la situació en què es troben les negociacions amb els treballadors municipals i com s'està desenvolupant tot el procés.
 • L’equip del Síndic de Greuges es desplaça a Torelló el dijous 4 d'octubre
  Data de publicació: 27.09.18 14:19
  L’oficina del Síndic de Greuges es desplaçarà a Torelló, el proper dijous 4 d'octubre, per tal d’atendre les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). Membres de l’equip del Síndic atendran les visites a les dependències de l’edifici de La Cooperativa.
 • El Grup Xarxa de Torelló presenta el seu 'Missatge a l'ampolla' en dues sessions al Cirvianum
  Data de publicació: 26.09.18 12:42
  Aquest dissabte i diumenge, doble sessió al Teatre Cirvianum a càrrec del Grup Xarxa de Torelló, que presentarà el tercer dels espectacles creats en commemoració del seu 15è aniversari. Es tracta de 'Missatge a l'ampolla', que engloba les tres disciplines que s'han treballat al llarg d'aquests anys: el teatre, la dansa i la música. Les representacions, dissabte 29 a les 9 de la nit i diumenge 30, a les 6 de la tarda.
 • El projecte dels 'Dijous Saludables' encetarà el tercer curs amb una creixent acceptació
  Data de publicació: 25.09.18 15:38
  Aquest migdia s'ha presentat al CAP Torelló la tercera edició dels 'Dijous Saludables', un projecte conjunt de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Vall del Ges i de les regidories de Benestar Social i Esports de l'Ajuntament de Torelló per promoure l'activitat física entre les persones que no acostumen a fer esport. Les activitats, que cada any han anat augmentant la participació, començaran el dijous 4 d'octubre.
 • El ple aprova demanar una pròrroga del Pla de Barris pel 2019
  Data de publicació: 25.09.18 14:35
  El ple de l'Ajuntament de Torelló va aprovar, en la sessió d'aquest dilluns, sol·licitar una pròrroga extraordinària del Pla de barris fins al 31 de desembre de 2019. La proposta es va aprovar amb els vots a favor de l'equip de govern i el PSC. El grup municipal de la CUP hi va votar en contra i ERC es va abstenir.
 • Bona resposta ciutadana a la jornada de la Setmana Europea de la Mobilitat
  Data de publicació: 24.09.18 11:27
  Aquest dissabte al matí, la plaça Nova de Torelló va acollir una jornada d'activitats emmarcades dins la Setmana Europea de la Mobilitat. Els actes, organitzats per l'Ajuntament de Torelló amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, van tenir una bona resposta ciutadana. Hi va haver proves amb un cotxe elèctric, un taller de manteniment de bicicletes i una xerrada sobre mobilitat emergent.
 • Més de 150 alumnes a la bicicletada escolar de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible
  Data de publicació: 21.09.18 13:54
  Aquest matí ha tingut lloc la primera activitat de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible a Torelló. Es tracta d'una bicicletada escolar dirigida als alumnes de sisè del municipi. Hi han participat més de 150 alumnes, que han fet una recorregut d'uns vuit quilòmetres de distància. Demà dissabte, les activitats seguiran a la plaça Nova.
 • Dilluns 24, ple ordinari del mes de setembre
  Data de publicació: 21.09.18 10:15
  La Sala Noble de Can Parrella acollirà, aquest dilluns, 24 de setembre, a partir de les 7 de la tarda, la sessió plenària ordinària corresponent al mes de setembre.
 • El 3 d'octubre començaran les obres de millora de la carretera BV-5224 entre el carrer Progrés i la variant
  Data de publicació: 20.09.18 15:17
  Aquest dimecres a la tarda es van presentar les obres de millora del traçat de la carretera BV-5224 entre el carrer Progrés i la variant de Torelló, així com la construcció d’un itinerari de vianants entre els PK 8 i 8,800 d’aquesta mateixa via. Les obres van a càrrec de la Diputació de Barcelona, començaran el pròxim 3 d'octubre i tenen un termini d'execució d'entre vuit i onze mesos.
 • Noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 20.09.18 11:03
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les pròximes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de diferents temàtiques, com aprendre a fer els teus documents amb Word, intel·ligència emocional, auxiliar de barista i sala o manipulació de carretons elevadors.
 • L’Arxiu Municipal recupera la campanya #Arxivemelmoment coincidint amb el primer aniversari de l'1 d'Octubre
  Data de publicació: 19.09.18 14:26
  En una iniciativa de la Coordinadora per la commemoració de l'1 d'Octubre a Torelló, l'Arxiu Municipal torna a posar en marxa durant uns dies la campanya #Arxivemelmoment, amb l'objectiu de recopilar la documentació textual, gràfica i audiovisual relacionada amb “l’abans, el durant i el després” del Referèndum. Aquesta campanya, d'àmbit nacional, ha permès recollir 107 imatges i 13 vídeos de 9 particulars de Torelló. Ara es vol potenciar per recopilar més material i fer un audiovisual de commemoració del primer aniversari de l'1 d'octubre.
 • En marxa dues campanyes per reduir els residus a la via pública
  Data de publicació: 18.09.18 12:04
  Recollida de Residus d'Osona i l'Ajuntament de Torelló posen en marxa aquesta setmana una doble campanya per reduir els residus que s'abandonen a la via pública. D'una banda, es treballarà per informar i marcar amb adhesius les andròmines que s'abandonen al mig del carrer. També aquesta setmana, s'inicien les visites als comerços per informar-los de la millor manera de reciclar el cartró i evitar que quedi acumulat fora dels contenidors.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  8 9 10 11 12 13 14 15  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: