Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • L'Ajuntament contracta 6 persones més en el marc del projecte Treball als barris
  Data de publicació: 30.06.20 10:50
  Aquest dimarts han començat a treballar a l'Ajuntament 6 persones més contractades amb plans d'ocupació dins del projecte 'Treball als barris'. Es tracta de persones que estaven a l'atur i que treballaran durant sis mesos a jornada completa. Amb quatre de les persones contractades, es posa en marxa el projecte d'Agents Cívics 2020.
 • L'Ajuntament inicia aquest dilluns les obres d'asfaltat de set carrers incloses en el pla de xoc
  Data de publicació: 26.06.20 10:01
  Aquest dilluns 29 de juny comencen les obres d’asfaltat de set carrers de Torelló, incloses en el pla de xoc de manteniment urbanístic que va impulsar l'equip de govern a l'inici de la legislatura. Les obres, que tenen un pressupost de 417.886,02 euros, duraran tres setmanes i començaran pels carrers Congost i Vallespir. Està previst actuar en un màxim de dos carrers alhora.
 • El Casal d'Estiu UnitsxEducar comença aquest dilluns amb 427 infants inscrits
  Data de publicació: 26.06.20 10:00
  Aquest dilluns, 29 de juny, comença el Casal d'Estiu UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats de Torelló. Ho fa amb 427 infants inscrits, repartits en 40 grups i amb un monitor per grup, a més dels directors i responsables del casal.
 • El Casal Cívic de Torelló ha reobert el menjador per a projectes socials
  Data de publicació: 22.06.20 11:30
  Després que el 13 de març es tanqués de forma preventiva a causa de l’esclat de la crisi sanitària, el menjador del Casal Cívic de Torelló (equipament que depèn de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat) torna a estar en funcionament des del passat 8 de juny. Aquest servei, actualment gestionat per Osonament, fa una important tasca solidària, mitjançant els projectes Menú Low Cost i Fem un Àpat en companyia.
 • L'Ajuntament organitza un curs en línia per conèixer el sistema d’autocontrols APPCC
  Data de publicació: 22.06.20 11:20
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs en línia, destinat en aquesta ocasió a conèixer el sistema d’autocontrols APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics) i els seus prerequisits als establiments minoristes. Es farà del 6 al 15 de juliol, amb dues sessions setmanals, cada dilluns i dimecres, de 15 a 16.30 h. Per obtenir més informació i formalitzar la inscripció, cal trucar al telèfon 667 950 568 (de 9 a 15 h) o escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.
 • Dilluns 29, ple ordinari del mes de juny
  Data de publicació: 22.06.20 10:14
  Aquest dilluns, 29 de juny, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes de juny. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
 • Trobada per estrènyer vincles entre el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i l'OPE de Manlleu
  Data de publicació: 21.06.20 12:30
  La sala d'actes de La Cooperativa ha acollit aquest divendres una trobada de treball per posar en comú noves vies de col·laboració entre el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu. Les dues institucions ja col·laboren des de fa temps en diversos projectes i s'ha volgut posar en comú en una trobada aquesta bona entesa a nivell tècnic i polític.
 • L'Oficina d'Habitatge de Torelló organitza sessions d'assessorament presencial per tramitar les línies d'ajut al lloguer
  Data de publicació: 20.06.20 10:31
  Fins al 3 de juliol es poden tramitar les línies de subvencions per al pagament del lloguer i per al pagament del lloguer per a persones grans. Com que la tramitació és preferentment telemàtica, a través del portal de tràmits de la Generalitat, l'Oficina d'Habitatge de Torelló ha organitzat sessions d'assessorament presencial per les famílies interessades en aquests recursos. També manté les consultes per telèfon i via correu electrònic.
 • Aquest divendres, Torelló entra a la nova etapa de represa
  Data de publicació: 19.06.20 19:51
  Aquest divendres, 19 de juny, Torelló, com la resta de Catalunya, inicia la nova etapa de represa. Ja no hi ha restriccions de mobilitat en tot el territori, la Generalitat recupera les competències i fixa les normes que regiran a partir d'ara.
 • Oberta la matrícula de l'Escola Municipal de Música fins al 3 de juliol
  Data de publicació: 19.06.20 10:23
  A causa de les circumstàncies excepcionals d'aquest any, l'Escola Municipal de Música de Torelló té oberta la matrícula fins al 3 de juliol. L’Escola Municipal de Música de Torelló és un servei públic d’educació musical obert a tothom i a totes les músiques.
 • Torelló rebrà la Flama del Canigó a la plaça Nova
  Data de publicació: 18.06.20 13:55
  En un acte organitzat conjuntament per ACTE, el Centre Excursionista Torelló (CET), l'ANC Vall del Ges, Òmnium Cultural i l'Ajuntament de Torelló, aquest dimarts 23 de juny es farà a la plaça Nova la tradicional rebuda a la Flama del Canigó. L'aforament serà limitat i cal respectar la distància de seguretat i portar mascareta. La rebuda a la flama començarà amb ambient musical, a càrrec del duet Té Delegat's, que farà un concert des d'un balcó de l'edifici del Casal Parroquial, des d'una estona abans de les 6 de la tarda, amb versions de pop rock nacional i internacional i també temes propis.
 • Aquest dimecres, hi haurà mercat setmanal
  Data de publicació: 18.06.20 13:02
  Malgrat ser dia festiu, aquest dimecres 24 de juny, es celebrarà mercat setmanal a Torelló. En elaborar el calendari anual de celebració del mercat no sedentari, la regidoria de Comerç va proposar no canviar la data del 24 de juny, per la qual cosa el matí i migdia de Sant Joan hi haurà les parades del mercat setmanal instal·lades a la zona habitual.
 • Sorea té tancades les oficines i manté oberts altres canals d'atenció
  Data de publicació: 17.06.20 08:37
  Les oficines de Sorea, de moment, continuaran tancades i, per tant, no es fa atenció presencial. Per qualsevol gestió o consulta, Sorea manté oberts diferents canals de contacte, a través d'internet, telefònicament o excepcionalment a l'oficina amb cita prèvia.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: