Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • L’Arxiu Municipal recupera la campanya #Arxivemelmoment coincidint amb el primer aniversari de l'1 d'Octubre
  Data de publicació: 19.09.18 14:26
  En una iniciativa de la Coordinadora per la commemoració de l'1 d'Octubre a Torelló, l'Arxiu Municipal torna a posar en marxa durant uns dies la campanya #Arxivemelmoment, amb l'objectiu de recopilar la documentació textual, gràfica i audiovisual relacionada amb “l’abans, el durant i el després” del Referèndum. Aquesta campanya, d'àmbit nacional, ha permès recollir 107 imatges i 13 vídeos de 9 particulars de Torelló. Ara es vol potenciar per recopilar més material i fer un audiovisual de commemoració del primer aniversari de l'1 d'octubre.
 • En marxa dues campanyes per reduir els residus a la via pública
  Data de publicació: 18.09.18 12:04
  Recollida de Residus d'Osona i l'Ajuntament de Torelló posen en marxa aquesta setmana una doble campanya per reduir els residus que s'abandonen a la via pública. D'una banda, es treballarà per informar i marcar amb adhesius les andròmines que s'abandonen al mig del carrer. També aquesta setmana, s'inicien les visites als comerços per informar-los de la millor manera de reciclar el cartró i evitar que quedi acumulat fora dels contenidors.
 • Torelló se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible
  Data de publicació: 14.09.18 12:07
  L’Ajuntament de Torelló s'afegeix aquest any a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que té lloc a tot el continent del 17 al 22 de setembre. En el cas de Torelló, s'han previst diverses activitats, que tindran lloc entre el divendres 21 i el dissabte 22 de setembre. Divendres al matí hi haurà una bicicletada escolar i dissabte els actes es concentraran a la plaça Nova, amb protagonisme pels vehicles elèctrics. Les activitats les organitza l’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.
 • El projecte dels Agents Cívics de Torelló 2018 finalitza amb resultats positius
  Data de publicació: 13.09.18 13:47
  L’última setmana d’agost va finalitzar la campanya d’aquest any dels Agents Cívics de Torelló. El projecte, que està inclòs dins del Pla de Barris, ha constat d’actuacions per potenciar el civisme i generar un major benestar social. En total, s'han pogut resoldre gairebé 300 incidències.
 • Torelló celebra, aquest cap de setmana, les tradicionals festes de Rocaprevera
  Data de publicació: 12.09.18 11:24
  Des de divendres 14 i fins dilluns dia 17 de setembre, Torelló acollirà aquest proper cap de setmana la celebració de les tradicionals festes de Rocaprevera. El santuari serà l'eix central d'un extens programa d'activitats que han estat preparades pels Pabordes de Rocaprevera.
 • Actes de la Diada Nacional de Catalunya a Torelló
  Data de publicació: 06.09.18 15:04
  Torelló es prepara per viure els tradicionals actes de la Diada Nacional de Catalunya, que es celebra el proper dimarts. Com ja és habitual, l’acte central serà l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova, amb la participació de grups polítics, entitats i societat civil. Aquest any, el parlament institucional anirà a càrrec d'Òmnium Cultural Torelló. A partir de la 1 del migdia, sortiran els autobusos de l'ANC per assistir a la manifestació de Barcelona. A dos quarts de 6 de la tarda, hi haurà la tradicional audició de sardanes a la plaça Nova, a càrrec de la cobla Lluïsos.
 • Instal·len cinc contenidors per la recollida d'oli vegetal domèstic usat
  Data de publicació: 06.09.18 10:27
  Aquesta setmana s'han instal·lat en diversos punts de Torelló cinc contenidors per la recollida d’oli vegetal domèstic usat. Els contenidors han estat finançats pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a través d'un ajut de la Diputació de Barcelona, mentre que l'Ajuntament es farà càrrec del cost del servei de recollida de l'oli. El projecte s'ha treballat conjuntament amb les escoles i, per això, els contenidors s'han col·locat prop dels centres educatius.
 • AlTer Cinema reprèn l'activitat aquest dijous amb la projecció de la pel·lícula francesa 'C'est la vie'
  Data de publicació: 04.09.18 15:26
  Aquest dijous 6 de setembre, a les 9 del vespre, el cinema el Casal de la plaça Nova acollirà la projecció del film ‘C'est la vie’, en el que suposa la represa de l'activitat cinematogràfica d'AlTer Cinema després de l'aturada estiuenca. 'C'est la vie' és una comèdia francesa amb guió i direcció d'Olivier Nakache i Eric Toledano, que es projectarà en versió original subtitulada. La programació d'AlTer Cinema per aquest darrer trimestre de l'any està formada per una desena de propostes.
 • Del 5 al 21 de setembre, inscripcions per als cursos de català per a adults
  Data de publicació: 03.09.18 15:01
  Del 5 al 21 de setembre estarà obert el període de matriculació per als cursos de català per a adults del curs 2018-2019. Les modalitats d’aprenentatge que s’ofereixen són cursos de català presencials i cursos a distància a través del Parla.cat. Les inscripcions es podran formalitzar a l’Oficina de Català de Torelló, els matins de dilluns a divendres, de les 9 a les 2; i les tardes dels dimecres 12 i 19 de setembre, de les 4 a les 7.
 • Oberta als vianants i ciclistes la nova passarel·la de la zona esportiva
  Data de publicació: 31.08.18 15:00
  Aquest divendres ha quedat oberta als vianants i ciclistes la nova passarel·la sobre el riu Ges que uneix la zona esportiva amb la Bardissa. La nova estructura, inclosa al Pla de Barris, permet accedir a la zona que queda entre els dos rius a la confluència del Ges amb el Ter, que s’ha recuperat com a espai verd i de lleure per als habitants de Torelló.
 • L'Ajuntament organitza un curs de formació de soldadura
  Data de publicació: 30.08.18 09:44
  L’Ajuntament, amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un curs de formació de soldadura, adreçada a persones en situació d’atur, en edats compreses entre 18 i 30 anys o majors de 45 anys. Les preinscripcions es podran fer a partir de dilluns, del 3 al 21 de setembre, a l'edifici de la Cooperativa. La formació es farà els matins, de setembre a desembre.
 • A partir de dilluns Renfe amplia el servei amb un nou tren a darrera hora del dia
  Data de publicació: 29.08.18 10:08
  A partir del dilluns 3 de setembre, Renfe ampliarà el servei al tram de línia de Rodalies entre Vic i Ripoll amb un nou comboi a última hora, de dilluns a divendres, que sortirà de Vic a les 22.57 h i tindrà parada a Torelló a les 23.11 h. Aquest comboi a darrera hora s'afegeix al tren 'matiner', que ja funciona des de fa mesos, i que permet arribar a Barcelona abans de les 8 del matí.
 • Obertes les preinscripcions per un curs de formació de carnisseria-xarcuteria
  Data de publicació: 28.08.18 10:16
  El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb el suport de l'Ajuntament de Torelló i de la Diputació de Barcelona, organitza un curs de formació de carnisseria-xarcuteria adreçat a persones en situació d’atur, prioritàriament en edats compreses entre 18 i 30 anys o majors de 45 anys. Les preinscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar fins el 14 de setembre a l'edifici de la Cooperativa.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: