Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Divendres es faran les representacions dels tallers de teatre al Cirvianum
  Data de publicació: 26.05.17 11:21
  Aquest divendres, es representaran al Teatre Cirvianum els tallers de teatre que anualment organitzen el mateix teatre i el grup Xarxa de Torelló per a alumnes d’educació primària i secundària. En aquesta ocasió, Mireia Illamola i Eduard Autonell han assumit la direcció dels diferents tallers. L’entrada al Cirvianum per veure els treballs dels joves intèrprets és gratuïta.
 • Dilluns 29, ple ordinari del mes de maig
  Data de publicació: 25.05.17 10:32
  La Sala Noble de Can Parrella acollirà, aquest dilluns, 29 de maig, a partir de les 7 de la tarda, la sessió plenària ordinària corresponent al mes de maig.
 • Del 22 al 28 de maig, campanya de control del transport escolar i de menors
  Data de publicació: 22.05.17 12:45
  Seguint les disposicions del Servei Català de Trànsit, la setmana del 22 al 28 de maig tindrà lloc la setena campanya coordinada de control i vigilància d’aquest any. En aquest cas, serà una campanya d’àmbit territorial català en que es farà el control del transport escolar i de menors, que es farà extensiva al transport de viatgers.
 • La Guia d’Estiu 2017 presenta l’oferta d’activitats dels propers mesos per a nens i joves
  Data de publicació: 22.05.17 12:22
  Un munt d’activitats per a infants i joves apareixen en la Guia d’Estiu dels municipis de la Vall del Ges, que s’ha començat a distribuir. Entre Torelló i Sant Vicenç i Sant Pere de Torelló s’organitzen una cinquantena d’activitats. La Guia, que s’edita anualment, és una iniciativa de les regidories de Joventut dels ajuntaments de Torelló Sant Pere i Sant Vicenç i conté una àmplia oferta d’activitats d’estiu per als infants i joves de 3 a 16 anys.
 • Noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 21.05.17 09:40
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les properes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de temàtiques molt diferents, des de l’elaboració d’un currículum atractiu, fins a la preparació d’una entrevista de feina o un taller de manipulador d’aliments.
 • Convoquen el concurs de cartells de la Festa Major 2017
  Data de publicació: 21.05.17 09:12
  L’Ajuntament de Torelló ha convocat una nova edició del Concurs de Cartells de la Festa Major 2017, dotat amb un premi en metàl·lic de 300 euros i 2 entrades per qualsevol de les obres de teatre que es programin al Teatre Cirvianum durant la Festa Major.
 • Més de 30 mil espectadors van passar pel Teatre Cirvianum al llarg del 2016
  Data de publicació: 20.05.17 10:56
  En el decurs de l’any 2016, un total de 31.930 espectadors van passar pel Teatre Cirvianum, per assistir als diferents espectacles i activitats que va acollir l’equipament cultural municipal. Els dies d’utilització del teatre van ser 228 i es van fer 99 activitats.
 • Dies de preinscripció i matrícula de diversos ensenyaments
  Data de publicació: 20.05.17 09:49
  Aquests dies obren els períodes de preinscripció i matrícula de diversos ensenyaments i serveis de formació municipals, com ara els Programes de Formació i inserció i Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.
 • Organitzen a Torelló la Jornada de la Convivència
  Data de publicació: 15.05.17 13:14
  Torelló acollirà, aquest divendres i dissabte, la Jornada de la Convivència ‘Nosaltres... tots!’, organitzada per l’Ajuntament, amb una proposta plena d’activitats. La iniciativa es completa amb la Festa de la Diversitat que organitza l’ANC Vall del Ges, dissabte a la tarda.
 • Una seixantena de persones van participar a la jornada de neteja fluvial ‘Fem dissabte!’
  Data de publicació: 15.05.17 11:21
  Una seixantena de persones van participar, dissabte passat, a la jornada de neteja dels espais fluvials ‘Fem dissabte!’, que van organitzar l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. En total, es van recollir uns 60 quilos de brossa, majoritàriament plàstics, llaunes i ampolles de vidre, però també altres ‘curiositats’ com un tros de carro de la compra, ferros i canonades de PVC.
 • Una sola denúncia en la campanya de la policia local de Torelló sobre l’ús del casc
  Data de publicació: 15.05.17 09:47
  La setmana del 8 al 14 de maig, la policia local de Torelló va portar a terme la sisena campanya coordinada de control i vigilància d’aquest any, adreçada, en aquesta ocasió, al control de l’ús del casc. El resultat de la campanya, al llarg d’aquests dies, ha estat d’una sola denúncia per incompliment de la normativa relativa a l’ús del casc en ciclomotors i motocicletes.
 • Aquest dijous, 'Un monstre em ve a veure' dins del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 14.05.17 13:36
  Aquest dijous, a les 9 del vespre, el cinema El Casal projectarà la pel·lícula 'Un monstre em ve a veure', en el marc del Cicle Gaudí, la pel·lícula Multipremiada de J.A. Bayona. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat i que porta el millor cinema català un cop al mes a diferents sales del país i a preus molt assequibles.
 • La consellera Dolors Bassa inaugura l’Espai Estivill Camps a Torelló
  Data de publicació: 12.05.17 14:20
  La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa, ha inaugurat, aquest divendres, l’Espai Estivill Camps a Torelló. Es tracta d’un dispositiu residencial i espai de rehabilitació, reinserció i oci per a persones amb problemes de salut mental, impulsat per l’Ajuntament i que gestionarà Osonament.
 • La Diputació lliura el Pla d’estalvi energètic del pavelló de Torelló
  Data de publicació: 11.05.17 12:06
  L’alcalde, Santi Vivet, va rebre aquest dimarts de mans del diputat d’Esports, Josep Salom, el pla d’estalvi energètic del pavelló municipal. Els dos electes van aprofitar la reunió per parlar sobre projectes esportius del municipi osonenc que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i també de futures col·laboracions en l’àmbit esportiu.
 • Noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 11.05.17 09:40
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les properes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de temàtiques molt diferents, des de l’elaboració d’un currículum atractiu, fins a la preparació d’una entrevista de feina o un taller de manipulador d’aliments.
 • L’Ecoestació fa parada aquest diumenge a Torelló
  Data de publicació: 10.05.17 11:36
  Coincidint amb el Mercat del Trasto, aquest diumenge s’ubicarà l’Ecoestació a la plaça Nova de Torelló. Es tracta d’ un equip mòbil digital que permet la interactuació del públic amb l’objectiu de donar a conèixer de forma lúdica aspectes vinculats amb la gestió dels residus municipals i fomentar la recollida selectiva entre la població. L’Ecoestació és un projecte del Consell Comarcal d’Osona que gestiona Recollida de Residus d’Osona.
 • Torelló organitza, el 13 de maig, la vintena edició de la jornada de neteja fluvial ‘Fem dissabte!’
  Data de publicació: 10.05.17 11:21
  L’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitzen la jornada de neteja dels espais fluvials ‘Fem dissabte!’, amb la voluntat de fer participar tothom qui vulgui en la neteja dels rius. La jornada d’enguany tindrà lloc dissabte 13 de maig, a partir de les 10 del matí. L’activitat es celebra en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: