Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Dilluns 27, ple ordinari del mes de març
  Data de publicació: 24.03.17 10:32
  La sala de sessions de la Casa de la Vila acollirà, aquest dilluns, 27 de març, a partir de les 7 de la tarda, la sessió plenària ordinària corresponent al mes de març.
 • Reunió de valoració del Carnaval de Terra Endins 2017
  Data de publicació: 23.03.17 16:04
  El Foyer del Teatre Cirvianum va ser el punt de trobada per a la reunió de valoració del Carnaval de Terra Endins 2017, a la qual van assistir membres de les entitats organitzadores dels actes de Carnaval, ACTE, Deixebles i Pullassu, efectius de cossos policials i d'emergències, carrossaires, representants d'AMPES i polítics i tècnics de l'Ajuntament. En conjunt, la valoració del Carnaval d'aquest any va ser positiva.
 • Comencen els Tastets d’Esports Adaptats als centres de secundària de Torelló
  Data de publicació: 23.03.17 14:37
  En el marc de la Comissió d’Esport i Inclusió Social de l’Ajuntament, dilluns vinent arranquen els Tastets d’Esports Adaptats als centres de secundària de Torelló. L’objectiu és sensibilitzar els joves respecte la inclusió de les diferències físiques i treballar l’esport com a eina d’integració social i autovaloració personal.
 • Comença una nova edició del Raid dels Ausetans
  Data de publicació: 22.03.17 10:23
  Obertes les inscripcions per al Raid dels Ausetans 2017 que, com cada any, es celebrarà entre els mesos d’abril i maig. El Raid dels Ausetans és un circuit d’aventura, promoguda pel Consell Comarcal, en la qual hi participen equips de diferents poblacions d’Osona. Les inscripcions s'han de formalitzar al Torelló Jove.
 • Posen en circulació la T-Mes bonificada per a persones en situació d’atur
  Data de publicació: 21.03.17 09:41
  L'ATM ha ampliat fins al 31 de desembre de 2017 la validesa de les targetes integrades comprades l'any passat, ja que enguany s'han congelat les tarifes del transport públic. D'altra banda, des de l'1 de març s’ofereix la T-Mes (abonament mensual personal i intransferible) bonificada per a persones en situació d’atur.
 • Més d’un centenar de donacions a les acaptes del 14 i 18 de març
  Data de publicació: 21.03.17 09:14
  L’Associació de Donants de Sang de Torelló ha organitzat, aquests dies, dues acaptes de sang, l’una el dimarts 14 de març al Centre Cívic del barri de Montserrat i l’altra el dissabte 18 de març al Centre d’Assistència Primària. Entre totes dues es van superar el centenar de donacions.
 • Clàudia Galícia rep el reconeixement de l’Ajuntament pels seus èxits esportius
  Data de publicació: 20.03.17 11:40
  Rodejada de la seva família i d’una representació de les entitats esportives de la població, aquest dilluns al migdia, Clàudia Galícia ha rebut el reconeixement de la corporació municipal pels seus èxits esportius al llarg de la temporada hivernal i especialment als mundials d’esquí de muntanya, on va obtenir la medalla d’or en la modalitat d’sprint.
 • S’ha completat la restauració del safareig de Puig-Roví i el seu entorn
  Data de publicació: 19.03.17 07:28
  Entre finals de 2016 i els primers mesos de 2017, s’ha fet una actuació destinada a la restauració del safareig de Puig-Roví i el seu entorn. La pèrdua de l’ús per el qual antigament eren concebuts el conjunt de safarejos públics ha comportat, en la majoria d’ocasions, l’abandonament i la pèrdua d’aquest llegat arquitectònic. Mitjançant aquesta actuació es vol conservar aquest patrimoni.
 • Informació sobre el nou procediment administratiu per mitjans electrònics
  Data de publicació: 18.03.17 12:39
  L’entrada en vigor de la nova llei de procediment administratiu regula una nova forma de relacionar-se entre les entitats i les administracions públiques, a través de mitjans electrònics. Per tant, s’implanta l’obligació de relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions públiques per efectuar qualsevol tràmit d’un procediment administratiu.
 • Noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 18.03.17 09:40
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les properes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de diferents temàtiques, com la preparació per a l’examen del certificat acTIC, recerca de feina per internet, comunicació, intel·ligència emocional o currículum per competències.
 • Els Matxos destinen la recaptació de 25 dorsals a àpats per a la gent gran
  Data de publicació: 15.03.17 08:53
  La setzena edició de la cursa Pels Camins dels Matxos que tindrà lloc el proper 9 d’abril a Torelló serà més transversal que mai. També fora del vessant esportiu, ja que l’organització potencia aquest any l’esperit social amb dos projectes que beneficiaran dos sectors imprescindibles per a la societat però alhora vulnerables, com són la gent gran i els infants. Aquest dimarts, l’organització en va donar els detalls en una presentació al Casal Cívic, espai que col·labora amb una de les iniciatives.
 • Acte de reconeixement de l’Ajuntament a l’esportista Clàudia Galícia
  Data de publicació: 14.03.17 11:40
  Després dels extraordinaris resultats obtinguts al llarg de la temporada hivernal i especialment als mundials d’esquí de muntanya, l’Ajuntament de Torelló farà un acte de reconeixement a Clàudia Galícia. L’acte tindrà lloc dilluns vinent, a la 1 del migdia a la Sala Noble de Can Parrella.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: