Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Es detecten casos d'intents de sostraccions en domicilis amb gent gran
  Data de publicació: 19.03.18 09:35
  Des de la Policia Local s’adverteix que els darrers dies s’han detectat alguns intents de sostraccions a la gent gran. Es tracta de persones que intenten entrar als domicilis identificant-se com a operaris de la companyia elèctrica que han de fer una revisió a les instal·lacions. Un cop a dins, amb qualsevol excusa demanen a la persona gran que vagi a una altra habitació per fer una comprovació, moment que aprofiten per sostreure el que poden, especialment joies. Cal advertir tothom de no deixar accedir ningú al domicili, ja que les empreses, abans d’enviar un operari, contacten directament amb el propietari. La Policia Local demana que, si algú es troba amb un cas com el descrit, hi contacti immediatament.
 • L’Ajuntament impulsa una nova campanya de civisme
  Data de publicació: 13.03.18 12:56
  L’Ajuntament ha posat en marxa una nova campanya de civisme. Aquesta campanya, amb un to positiu, vol incidir en diferents comportaments i actituds que poden millorar el civisme a la població, a través de cartells emplaçats en llocs específics amb missatges de sensibilització.
 • El Museu de la Torneria acull la mostra ‘Josep Arboix, Torelló des del visor’
  Data de publicació: 12.03.18 11:54
  El Museu de la Torneria de Torelló presenta l’exposició ‘Josep Arboix, Torelló des del visor’. La mostra, que es va obrir dissabte passat, és una retrospectiva de Torelló que mostra l'evolució del poble des dels anys 50 fins a l'actualitat, captada per la visió més personal i humana de Josep Arboix.
 • El 15 de març es celebra el Dia Mundial del Consumidor
  Data de publicació: 12.03.18 11:20
  Un 15 de març de 1962, John F. Kennedy, president dels EUA, va pronunciar un discurs, davant el Congrés d'aquest país, incidint en els drets dels consumidors. Alguns anys més tard, el moviment consumidorista internacional va començar a celebrar cada 15 de març el Dia Mundial dels Drets del Consumidor per augmentar la consciència mundial sobre aquests drets, data que va quedar definitivament instaurada de forma oficial per l'ONU l'any 1983.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: