Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • En marxa el Carnaval de Terra Endins 2017
  Data de publicació: 24.02.17 16:04
  Amb un concorregut Pullassu, que celebrava el 20è aniversari, van començar, aquest dijous, els actes del Carnaval de Terra Endins 2017. Aquest divendres serà el torn de la nit de les Senyoretes i Homenots i dissabte tindrà el seu punt culminant amb la disbauxa de la gran Rua de Carnaval i el Terra Endins Festival.
 • Dispositiu de trànsit i aparcaments amb motiu del Carnaval de Terra Endins 2017
  Data de publicació: 24.02.17 13:07
  Amb motiu del Carnaval de Terra Endins, la Policia Local fa un seguit de recomanacions davant la previsible afluència massiva de públic, la tarda i la nit de dissabte, coincidint amb la celebració de la Rua i, posteriorment, el Ball de Carnaval al pavelló municipal. S'indiquen els carrers afectats per restriccions circulatòries i es recomanen diverses zones d’estacionament, senyalitzades i distribuïdes per tota la població.
 • Dilluns 27, ple ordinari del mes de febrer
  Data de publicació: 24.02.17 10:32
  La sala de sessions de la Casa de la Vila acollirà, aquest dilluns, 27 de febrer, a partir de les 7 de la tarda, la sessió plenària ordinària corresponent al mes de febrer.
 • Reforç del servei ferroviari i trens especials amb motiu del Carnaval de Terra Endins
  Data de publicació: 24.02.17 09:57
  Aquest any, Renfe torna a reforçar de manera especial el servei ferroviari a la comarca d’Osona amb 2.100 places durant el cap de setmana del 25 i 26 de febrer. Aquest reforç especial permetrà facilitar el desplaçament d’aquells que vulguin gaudir de les festes del Carnaval de Terra Endins de Torelló.
 • Representants polítics de Torelló i la Garrotxa es reuneixen per exigir la millora de la línia de tren
  Data de publicació: 23.02.17 15:45
  L’alcalde de Torelló, Santi Vivet, diferents membres d’altres grups polítics del consistori i representants de l’entitat Perquè No ens Fotin el Tren, van ser aquest dimecres a Olot, on es van reunir amb els seus homònims de l’Ajuntament de la ciutat i amb representants del Consell Comarcal de la Garrotxa. El tema de la trobada va ser refermar el compromís de les forces polítiques dels dos territoris en favor del tren i la confirmació de l’estació de Torelló com l’estació de referència de la Garrotxa.
 • Estafes telefòniques amb un suposat deute amb la factura del gas
  Data de publicació: 23.02.17 15:31
  La regidoria de Seguretat Ciutadana de Torelló adverteix d’unes estafes telefòniques que, els últims dies, s’han detectat al municipi. En diferents domicilis s’ha rebut una trucada d’algú que s’identifica com a representant de la companyia del gas i notifica un suposat deute de l’abonat amb la companyia. La persona que truca insta a l’abonat a fer l’ingrés de la quantitat en un compte corrent. Des de l’Àrea de Seguretat Ciutadana es demana que no es faci cas d’aquestes trucades i es recorda que la companyia no fa mai aquestes gestions per telèfon.
 • Clubs, equips i esportistes, guardonats a la II Festa de l’Esport de Torelló
  Data de publicació: 21.02.17 12:39
  Amb organització de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, diumenge passat, va tenir lloc al Teatre Cirvianum la segona edició de la Festa de l’Esport de Torelló. En el decurs de la vetllada es van distingir esportistes, equips i clubs de la població, pels seus èxits i la seva trajectòria.
 • Informació sobre el nou procediment administratiu per mitjans electrònics
  Data de publicació: 21.02.17 12:39
  L’entrada en vigor de la nova llei de procediment administratiu regula una nova forma de relacionar-se entre les entitats i les administracions públiques, a través de mitjans electrònics. Per tant, s’implanta l’obligació de relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions públiques per efectuar qualsevol tràmit d’un procediment administratiu.
 • L’Ajuntament rebaixa el preu del Servei de Teleassistència Domiciliària
  Data de publicació: 20.02.17 13:50
  L’Ajuntament de Torelló, en el ple del mes de gener, va aprovar una rebaixa en el cost del Servei de Teleassistència Domiciliària. Les persones que disposen d’aquest servei veuran com, a partir del proper rebut, la quota tindrà una rebaixa entorn del 10 per cent. Així, els usuaris titulars del servei pagaran 22,32 euros cada 3 mesos, en comptes dels 25 que pagaven fins ara.
 • L’equip del Síndic de Greuges es desplaça a Torelló el dijous 23 de febrer
  Data de publicació: 20.02.17 13:08
  L’oficina del Síndic de Greuges es desplaçarà a Torelló el proper dijous 23 de febrer, per tal d’atendre les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). Membres de l’equip del Síndic atendran les visites a les dependències de l’edifici de La Cooperativa.
 • El Carnaval de Terra Endins escalfa motors
  Data de publicació: 17.02.17 08:29
  Les entitats organitzadores del Carnaval de Terra Endins van presentar els actes i les novetats de l’edició d’aquest any. El Carnaval torellonenc, després dels actes inicials com la proclamació del Rei Carnestoltes al Cirvianum, concentra els seus actes principals a partir de dijous vinent, amb el Pullassu, Senyoretes i Homenots, la rua de Carnaval, el Carnaval Infantil i l’Enterrament de la sardina.
 • Noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 16.02.17 09:40
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les properes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de diferents temàtiques, com la preparació per a l’examen del certificat acTIC, recerca de feina per internet, comunicació, intel·ligència emocional o currículum per competències.
 • Tornen a engegar el programa de Voluntariat per la Llengua
  Data de publicació: 14.02.17 09:13
  Aquest mes de febrer, el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza, a través de l’Oficina de Català de Torelló, el programa de Voluntariat per la Llengua. Es tracta d’un programa que facilita que persones que habitualment parlen en català es trobin amb persones que volen practicar-lo i conversin en un ambient real i distès.
 • Es celebra la segona edició de la Festa de l’Esport
  Data de publicació: 13.02.17 15:14
  El Teatre Cirvianum acollirà, aquest diumenge a partir de dos quarts de 7 de la tarda, la segona edició de la Festa de l’Esport de Torelló, en el decurs de la qual es lliuraran distincions i reconeixements a esportistes dels diversos clubs esportius de la població.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: