Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Aquest dijous, ‘Incerta glòria’ és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 18.09.17 13:36
  Aquest dijous, a les 9 del vespre, el cinema El Casal presenta la projecció de la pel·lícula del mes de setembre del Cicle Gaudí, que porta el millor cinema català un cop al mes a diferents sales del país i a preus assequibles. Es tracta del film ‘Incerta glòria’, adaptació de la novel·la de Joan Sales. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat.
 • Noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 18.09.17 12:40
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les properes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de diferents temàtiques, com primers passos amb l’ordinador, l’obtenció del certificat acTIC, intel·ligència emocional o currículum per competències.
 • L'ADET organitza un seguit cursos culturals sobre història i història de l’art
  Data de publicació: 18.09.17 10:14
  L’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET) ha preparat un seguit de cursos culturals de cara al curs 2017-2018. Aquests cursos, oberts a totes les persones interessades, versen sobre diversos temes relacionats amb la història i la història de l’art, i seran impartits per les historiadores de l’ADET, Nadine Mulà i Ainhoa Corts. Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se al telèfon 628 535 175 o al correu electrònic art.adet.torello@gmail.com.
 • L'Ajuntament organitza un curs de control numèric de torn
  Data de publicació: 17.09.17 11:09
  L’Ajuntament, amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un curs de formació de control numèric de torn, adreçada a persones en situació d’atur, en edats compreses entre 18 i 30 anys o majors de 45 anys.
 • Del 4 al 29 de setembre, inscripcions per als cursos de català per a adults
  Data de publicació: 16.09.17 10:16
  Del 4 al 29 de setembre estarà obert el període de matriculació per als cursos de català per a adults del curs 2017-2018. Les modalitats d’aprenentatge que s’ofereixen són cursos de català presencials i cursos a distància a través del Parla.cat (en línia o combinat amb sessions presencials). Les inscripcions es poden formalitzar a l’Oficina de Català de Torelló, els matins de dilluns a divendres, de les 9 a les 2; i la tarda del dilluns 25 de setembre de les 4 a les 7.
 • Finalitza el projecte dels Agents Cívics de Torelló 2017
  Data de publicació: 13.09.17 11:56
  El passat divendres 8 de setembre va finalitzar la seva tasca l’equip dels agents cívics, després de sis mesos de feina. Al llarg d’aquest mig any, els membres de l’equip han detectat i gestionat incidències i problemàtiques als carrers de Torelló, de la mateixa manera que han atès als ciutadans que ho han sol·licitat, tant per consultes, com per queixes o suggeriments.
 • Del 12 al 18 de setembre, campanya de la policia local sobre l’ús dels dispositius de seguretat passiva
  Data de publicació: 11.09.17 12:47
  Seguint les directrius del Servei Català de Trànsit, la setmana del 12 al 18 de setembre tindrà lloc una campanya coordinada de control i vigilància. Es tracta d’una campanya d’àmbit territorial català centrada en l’ús dels dispositius de seguretat passiva, és a dir, l’ús del cinturó de seguretat, els sistemes de retenció infantil i el casc per als conductors de motocicletes i ciclomotors.
 • Incidència amb el servei d'agua al carrer Sant Antoni
  Data de publicació: 08.09.17 08:54
  A causa d’una actuació puntual en les obres de renovació de la canonada d’aigua del carrer Sant Antoni, dijous al matí, als veïns d’un petit tram del carrer els va arribar l’aigua tèrbola. Quan l’Ajuntament va tenir coneixement de la incidència –cap a les 3 de la tarda-, es va requerir l’empresa responsable de les obres i l’empresa responsable del servei d’aigua per a arreglar el problema de manera immediata.
 • L'alcalde, Santi Vivet, ha signat el decret de suport al referèndum
  Data de publicació: 07.09.17 15:00
  L'alcalde, Santi Vivet, ha signat, aquest dijous, el decret de suport al referèndum de l'1 d'octubre, l'endemà de la sessió en que el Parlament va aprovar la llei que regula la consulta i el Govern en ple va signar el decret de convocatòria de l’1-O.
 • Actes de la Diada Nacional de Catalunya a Torelló
  Data de publicació: 06.09.17 14:11
  Torelló es prepara per viure els tradicionals actes de la Diada Nacional de Catalunya, que es celebra el proper dilluns. Com ja és habitual, l’acte central serà l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova, amb la participació de grups polítics, entitats i societat civil.
 • La policia local deté el presumpte responsable d’haver cremat una quinzena de contenidors
  Data de publicació: 04.09.17 08:47
  El passat dijous 31 d’agost, poc després d’un quart d’11 de la nit, la policia local de Torelló va detenir J. L. G. P., de 55 anys i veí de Torelló, com a presumpte responsable d’haver cremat 15 contenidors d’escombraries entre els mesos de juny i agost. La detenció es va efectuar gràcies a la col·laboració ciutadana i després d’una setmana de seguiment per part de la policia local. Finalment, l’individu va ser enxampat in fraganti, quan es disposava a encendre un contenidor al carrer Enric Prat de la Riba.
 • L’Ajuntament impulsa una campanya informativa per evitar la proliferació del mosquit tigre
  Data de publicació: 08.08.17 14:20
  L’Ajuntament de Torelló, des de la regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa una campanya informativa sobre el mosquit tigre. La campanya es presenta amb el lema ‘Evita el mosquit tigre, que no n’hi hagi depèn de tu’ i incideix en mesures per evitar-ne la cria i proliferació i en la prevenció i cura de les picades. En el material editat també es dóna informació sobre la vespa asiàtica.
 • L’Ajuntament impulsa una campanya per fomentar l’estalvi d’aigua
  Data de publicació: 08.08.17 10:42
  La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament ha engegat una campanya per sensibilitzar la població de la necessitat d’estalviar aigua. La campanya té per lema ‘Cada gota compta. No en deixis perdre ni una’ i ha consistit en la bustiada d’un tríptic informatiu a tot el municipi.
 • Nou servei d’Assessorament individual sobre les Clàusules Abusives en Prèstecs Hipotecaris
  Data de publicació: 07.08.17 11:36
  La Diputació de Barcelona ofereix un assessorament sobre els temes relacionats amb les clàusules abusives en préstecs hipotecaris. Aquest servei, que compta amb el suport del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació, atendrà les consultes generades per part de les persones consumidores que tinguin relació amb les clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i/o crèdits hipotecaris.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: