Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Torelló posa en marxa els pressupostos participatius
  Data de publicació: 02.03.21 14:25
  L’Ajuntament de Torelló impulsa el projecte dels pressupostos participatius, en base al qual s’ha obert un procés de participació ciutadana per tal que tots els veïns i veïnes de la població puguin decidir a què volen destinar 30.000 euros del pressupost municipal. Els pressupostos participatius són una eina de democràcia directa que vol avançar cap a un govern transparent i col·laboratiu.
 • Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada al Mercat Municipal
  Data de publicació: 02.03.21 09:35
  Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada al Mercat Municipal, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest nou servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.
 • El Torelló Jove posa en marxa l'espai KotKit per a joves de 14 a 17 anys
  Data de publicació: 27.02.21 11:05
  Aquest mes de febrer, el Torelló Jove posa en marxa l'espai KotKit, un punt de trobada per a joves de 14 a 17 anys. L'objectiu és que els joves puguin treballar-hi diferents conceptes transversals: l’amor, el gènere, les drogues, la Covid-19, la soledat... Les trobades estan previstes els dissabtes, d'11 a 13 h, al Casal Cívic i cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. A causa de la situació actual de pandèmia, la presencialitat de les trobades estarà condicionada a les recomanacions sanitàries que es facin en cada moment.
 • Convoquen la primera edició del concurs literari Pescamots
  Data de publicació: 26.02.21 17:25
  L’Oficina de Català de Torelló i l’Associació d’Estudis Torellonencs convoquen la primera edició del concurs literari Pescamots, un certamen adreçat al col·lectiu de persones que estudien el català i/o que participen en el programa de voluntariat lingüístic del municipi.
 • Respectar les mesures de prevenció davant l'augment de la incidència de la pandèmia
  Data de publicació: 25.02.21 13:13
  La incidència de la Covid-19 torna a assolir uns nivells molt elevats a Torelló. Prova d'això és que, actualment, el 47% dels grups escolars de la comarca d'Osona que estan confinats són de Torelló. Per això, cal alertar sobre aquesta preocupant situació i insistir en la crida a la població en general a extremar i reforçar totes les mesures de prevenció. I també recordar la necessitat de respectar escrupolosament el confinament quan s'ha tingut contacte amb un positiu. És una qüestió de salut i de responsabilitat.
 • ‘Els gossos’, magnífiques interpretacions al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 24.02.21 11:39
  Torna el teatre al Cirvianum, amb un muntatge d’alt nivell que es podrà veure aquest proper diumenge a les 6 de la tarda. Es tracta de ‘Els gossos’, una comèdia amarga de l’argentí Nelson Valente, amb magnífiques interpretacions de Mercè Arànega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez.
 • Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça Països Catalans
  Data de publicació: 24.02.21 09:35
  Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça Països Catalans, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest nou servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.
 • Ple de l'Ajuntament del mes de febrer
  Data de publicació: 23.02.21 20:02
  El ple de l’Ajuntament de Torelló va aprovar, amb el suport de tots els grups, un annex al conveni amb el Consell Comarcal per a la recollida de voluminosos. L’Ajuntament vol ampliar la freqüència de recollida ja que actualment es presta cada quinze dies i s’ha constatat que és insuficient. La intenció és que la recollida passi a ser setmanal (tots els divendres), iniciant-se aquesta ampliació del servei el proper mes d’abril.
 • La campanya de vacunació a Torelló comença aquest dimarts
  Data de publicació: 23.02.21 09:02
  Aquesta setmana, l'EAP Vall del Ges rebrà les primeres dosis de la vacuna contra la COVID-19. Des del passat divendres s'ha anat trucant a la població per programar l'administració de la vacuna. Està previst que la campanya de vacunació comenci aquest dimarts 23 de febrer.
 • L'Ajuntament organitza un curs sobre intel·ligència emocional
  Data de publicació: 20.02.21 09:59
  L'Ajuntament de Torelló i IDFO Osona-UGT organitzen, del 4 de març al 27 de maig, un curs sobre intel·ligència emocional. Es tracta d'un curs de 30 hores adreçat prioritàriament a persones que estiguin treballant. El curs s'impartirà a l'edifici de La Cooperativa els dijous, de les 18.30 a les 21 h.
 • Dilluns 22, ple ordinari del mes de febrer
  Data de publicació: 18.02.21 10:34
  Aquest dilluns, 22 de febrer, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes de febrer. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
 • Crida a utilitzar correctament els dispensadors de bosses de recollida de les caques de gos
  Data de publicació: 17.02.21 09:54
  Les últimes setmanes s'ha detectat un mal ús de les bosses de recollida de deposicions de gossos que es troben als dispensadors que es van instal·lar la tardor passada. En diversos punts, s'ha observat com els dispensadors estan buits a causa del comportament incívic de persones que agafen les bosses i les llencen al terra sense utilitzar. Per això, se n'ha de fer una reposició més freqüent.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: