Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Reobre l'Hotel d’Entitats Josep Bardolet
  Data de publicació: 11.12.20 10:36
  Després d'un mes llarg de tancament, l´Hotel d’Entitats Josep Bardolet torna a ser obert, amb les mateixes mesures que eren vigents abans del darrer tancament. A partir d'ara, per tant, les entitats usuàries de l’equipament podran tornar a fer les seves reunions i activitats presencialment a l’Hotel d’Entitats.
 • Presenten l’exposició ‘emPODERades: Dones, migració i molt més’
  Data de publicació: 11.12.20 10:28
  En el marc del Dia Internacional Contra les Violències Masclistes, el proper dimarts 15 de desembre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació de l’exposició ‘emPODERades’. L’activitat es farà a l’Escola d’Arts Plàstiques, amb aforament limitat, i també es retransmetrà per la plataforma zoom.
 • S’atorguen 24 ajuts per a persones o famílies afectades per la crisi sanitària
  Data de publicació: 10.12.20 12:55
  L’Ajuntament ha atorgat 24 ajuts a persones o famílies afectades per la crisi sanitària del coronavirus COVID-19, una línia d’ajuts sorgida de la comissió COVID-19, formada per tots els grups municipals. A aquest objecte, s’havia destinat una partida de 80.000 euros, per bé que, finalment, els ajuts han suposat una aportació municipal de 14.000 euros.
 • En marxa, la campanya comercial de Nadal
  Data de publicació: 10.12.20 10:57
  Coincidint amb el pont de la Puríssima, els col·lectius de comerciants de Torelló han posat en marxa la campanya comercial de Nadal. Aquest any, enmig de les excepcionals circumstàncies de la pandèmia, les campanyes van encarades a posar en valor i potenciar el comerç local.
 • Divendres continua la campanya de cribratges intensius
  Data de publicació: 10.12.20 10:53
  Aquest divendres continua la campanya de cribratges intensius a Torelló, en el marc de la nova estratègia del Departament de Salut d’intensificar els cribratges poblacionals per frenar els casos de la COVID-19 a Catalunya. En el primer dia de cribratges, al CAP de Torelló es van fer 444 proves. La campanya s'està desenvolupant en 18 municipis de la Regió Sanitària Catalunya Central.
 • Campanya de cribratges intensius a Torelló el 10 i 11 de desembre
  Data de publicació: 03.12.20 10:53
  En el marc de la nova estratègia del Departament de Salut d’intensificar els cribratges poblacionals per frenar els casos de la COVID-19 a Catalunya, des d'aquest dimarts s’inicien cribratges intensius en 18 municipis de la Regió Sanitària Catalunya Central, entre els quals Torelló, on es faran els propers 10 i 11 de desembre.
 • Campanya ‘Dents fortes i sanes’, adreçada als nens i nenes de primer de Primària
  Data de publicació: 03.12.20 09:28
  La regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament ha engegat la campanya ‘Dents fortes i sanes’, que té com a objectiu la prevenció de les càries dentals. Aquesta campanya es centra a potenciar la raspallada dental com a mesura clau per a la prevenció de les càries i es dirigeix exclusivament als escolars de primer de Primària.
 • Última sessió de formació adreçada a les entitats per relacionar-se amb l'administració
  Data de publicació: 03.12.20 09:18
  L'Ajuntament ha organitzat unes sessions de formació en l’ús d’eines d’administració electrònica per relacionar-se amb l'administració, adreçades a les entitats i associacions del municipi. Després de les dues primeres sessions, el proper dia 10 es farà la darrera sessió adreçada a les entitats de caire veïnal, social, educatiu, solidari, etc.
 • Definitivament es suspèn el Carnaval de Terra Endins 2021
  Data de publicació: 03.12.20 09:03
  Torelló finalment no tindrà Carnaval de Terra Endins l’any vinent. Per primera vegada a la història, la festa es suspèn per la pandèmia de la Covid-19. Malgrat que al mes de setembre es creia que seria possible portar a terme un Carnaval adaptat a les mesures sanitàries actuals, després de valorar-ho conjuntament, les entitats que organitzen el Carnaval –ACTE, Associació Cultural Deixebles de Sant Feliu i el Col·lectiu Pullassu– i amb el suport de l’Ajuntament, s’ha pres la decisió de no tirar endavant la festa. Així ho va anunciar l'organització en una roda de premsa, aquest dimecres, al Teatre Cirvianum.
 • Aquest dijous, 'L'ofrena' és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 03.12.20 08:43
  El Cicle Gaudí de cinema en català ha programat, aquest dijous, a dos quarts de 8 del vespre, la pel·lícula 'L'ofrena'. El film, que es projectarà al cinema El Casal, està dirigit per Ventura Durall i interpretat per Àlex Brendemühl, Anna Alarcón, Verónica Echegui i Pablo Molinero. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. A la sessió de dijous, s'aplicaran les mesures d'aforament i de distanciament social vigents.
 • El servei de recollida de trastos continua amb freqüència setmanal
  Data de publicació: 02.12.20 14:08
  Per tal de donar resposta a la demanda ciutadana de recollida de trastos, i d'acord amb l'empresa concessionària del servei, Recollida de Residus d'Osona (RRO), la recollida gratuïta a domicili continua amb freqüència setmanal. Per demanar el servei només cal trucar al telèfon 900 102 989.
 • Aquest dissabte tornen les funcions de 'Torneriejant', al Museu de la Torneria
  Data de publicació: 02.12.20 09:32
  A partir d'aquest dissabte, tornen les funcions de l'espectacle 'Torneriejant', al Museu de la Torneria. D'aquest passeig teatral i musical pel Museu de la Torneria se n'han previst vuit funcions, els dissabtes 5, 12 i 19 de desembre i els diumenges 6, 13 i 20 de desembre. Les funcions són a les 6 de la tarda, i els dies 19 i 20 es farà funció doble, amb una segona sessió a les 8 del vespre. L'espectacle té un aforament molt limitat i compleix amb totes les mesures sanitàries.
 • Conversa sobre afrofeminisme, en el marc dels actes del 25N Dia Internacional contra les violències masclistes
  Data de publicació: 01.12.20 10:28
  Continuen els actes de commemoració del Dia Internacional contra les violències masclistes. Aquest divendres, 4 de desembre, a les 6 de la tarda i a través de zoom, l'Ajuntament de Torelló proposa un espai de conversa sobre afrofeminisme, amb Bacha Changuerra, militant antiracista i activista afrofeminista, articulista, una de les impulsores de l’organització social afrofeminista AfroFemKoop i membre de la CNAACAT; i Jenabou Dembaga, graduada en sociologia a la UAB i centrada en la sociologia de les identitats. La xerrada serà moderada per Yousra Touri El Mansouri. Les inscripcions s'han fer a través de la web torellojove.cat.
 • Ha començat la nova edició del Voluntariat per la Llengua
  Data de publicació: 30.11.20 09:56
  El Consorci per a la Normalització Lingüística ha organitzat les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua. A Torelló, s’han format 12 parelles, que es trobaran de forma virtual mentre la situació sanitària no millori i continuïn les restriccions de mobilitat i contacte social. També hi ha algunes persones que prefereixen esperar a fer trobades presencials. Per culpa de la covid-19 enguany no s’ha pogut dur a terme el tradicional acte de presentació, que és el tret de sortida de les trobades entre parelles lingüístiques que es fan durant la tardor hivern.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: