Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Ja es poden demanar els ajuts per a les activitats extraescolars
  Data de publicació: 09.10.20 13:41
  Fins al 20 d'octubre es poden demanar els ajuts per a les activitats extraescolars per al curs 2020-2021. que s’ofereixen des de les AMPAs i des de les entitats esportives i serveis municipals. Aquest curs ve marcat per la situació actual de la pandèmia provocada pel CÒVID-19, però malgrat la incertesa, i amb totes les mesures d’higiene i seguretat, les activitats es portaran a terme.
 • L'Ajuntament organitza un curs en línia sobre xarxes socials
  Data de publicació: 09.10.20 12:59
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs en línia, destinat en aquesta ocasió a aprendre a utilitzar les xarxes socials. Es farà del 14 d'octubre al 9 de novembre, amb dues sessions setmanals, cada dilluns i dimecres a la tarda. Aquest curs està adreçat prioritàriament a persones en situació d'atur que tinguin uns coneixements bàsics d’informàtica.
 • El ple de dilluns va tenir un marcat accent econòmic
  Data de publicació: 07.10.20 10:21
  El ple de l’Ajuntament, celebrat dilluns passat, va tenir un marcat caràcter econòmic ja que es van aprovar dues importants modificacions de pressupost i l’aplicació de part del superàvit a finançar despeses vinculades als efectes de la crisi sanitària.
 • Nou 69 Teatre torna al Cirvianum amb la reposició de 'Germans de sang'
  Data de publicació: 05.10.20 13:40
  El Teatre Cirvianum tornarà a ser l'escenari de dues noves funcions de 'Germans de sang', el musical de Nou 69 Teatre que es va estrenar l'any passat amb gran èxit. Amb aquest espectacle, la companyia torellonenca celebra el mig segle de trajectòria artística. L'obra, dirigida per Antoni Font-Mir, es podrà veure divendres i dissabte, a les 9 del vespre.
 • Una sessió participativa en línia per inaugurar el curs escolar 2020-2021
  Data de publicació: 02.10.20 13:41
  El proper dimecres, a les 7 de la tarda es celebrarà la jornada participativa inaugural del curs 2020-2021, sota el lema ‘Torelló educa? El Projecte Educatiu de Torelló en clau d’Educació 360’. Fins al 5 d'octubre hi ha temps per a inscriure's per participar en la sessió en línia.
 • Acció commemorativa dels tres anys de l'1 d'Octubre
  Data de publicació: 01.10.20 19:07
  La Comissió 1 d'Octubre ha organitzat un acte commemoratiu de l'1-O, jornada de la qual enguany es commemora el tercer aniversari. L'actual situació de crisi sanitària han obligat els organitzadors a desestimar qualsevol activitat que impliqués la concentració de persones, per la qual cosa s'ha optat per una ruta interactiva mitjançant codis QR distribuïts en indrets amb una especial significació per l'1 d'octubre de 2017.
 • Dilluns 5, ple ordinari del mes de setembre
  Data de publicació: 29.09.20 14:14
  Aquest dilluns, 5 d'octubre, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes de setembre. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
 • Torelló posa en marxa el procés participatiu del Projecte Educatiu de Ciutat
  Data de publicació: 29.09.20 13:41
  L’alcalde Marçal Ortuño i la regidora d’Educació, Núria Montanyà, han presentat el procés participatiu del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i l’Ecosistema Educatiu de Torelló. L’Ajuntament de la població està impulsant un treball de revisió del PEC actual en base al concepte Educació 360 i, en aquest marc, organitzarà un procés participatiu que vol integrar tots els agents socioeducatius del municipi.
 • Aquest dimecres comença l’atenció al públic de l’Oficina d’Eficiència Energètica
  Data de publicació: 29.09.20 10:50
  Aquest dimecres 30 de setembre, ha començat a prestar servei l’Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica d'Osona Nord. Inicialment, l’Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica s’emplaça a les dependències dels Serveis Socials de l’Ajuntament i al Mercat Municipal, els dies d'atenció al públic, en horari de les 9 del matí a les 2 del migdia. Aquest nou servei, que fins ara només es prestava a Manlleu, tindrà caràcter itinerant i també atendrà la ciutadania de Torelló, Sant Vicenç i Sant Pere.
 • El ple de l'Ajuntament expressa el seu rebuig a la inhabilitació del President Torra
  Data de publicació: 28.09.20 18:43
  En una sessió extraordinària, aquest dilluns, el ple de l'Ajuntament de Torelló ha aprovat la moció de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem d'inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya, amb el suport dels grups d'ERC-Junts per Torelló, CUP-Som Poble i JuntsxCat i l'abstenció del PSC.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: