Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • El calendari de Torelló 2021 està dedicat al Museu de la Torneria
  Data de publicació: 02.01.21 12:44
  L’Ajuntament ha editat, un any més, el calendari de Torelló. En aquesta ocasió, el Calendari de Torelló 2021 està dedicat al Museu de la Torneria, amb un recull d'imatges del fotògraf Oriol Clavera, de peces que s'exhibeixen al Museu i d'elements relacionats amb la torneria.
 • El mercat ambulant del dia de Reis s’avança al dimarts 5 de gener
  Data de publicació: 01.01.21 14:31
  Aquest any, la festivitat de Reis s’escau en dimecres, motiu pel qual el mercat setmanal de Torelló haurà de canviar de data. La normativa determina que anualment s'aprovarà un calendari on es recollirà l'horari i els festius de cada any, en previsió de circumstàncies com aquestes.
 • El 5 de gener, arriben Ses Majestats els Reis a Torelló
  Data de publicació: 01.01.21 10:14
  El dimarts 5 de gener arriben SS.MM. Els Reis de l’Orient per veure els nens i nenes de Torelló. El Campament Reial s'instal·larà, a la tarda, als Jardins Vicenç Pujol, i per accedir-hi caldrà demanar hora. I a les 9 del vespre, se'ls farà la rebuda oficial que es podrà veure pel canal de Youtube de l'Ajuntament i l'instagram dels Reis de Torelló.
 • Noves mesures de cara a les festes i fins a l'11 de gener
  Data de publicació: 31.12.20 14:21
  El DOGC ha publicat les noves mesures que s'apliquen des d'aquest dilluns 21 de desembre i fins a l'11 de gener. Es continua demanant la col·laboració de tothom i l’estricte compliment de les mesures d’autoprotecció.
 • Ban de l'alcalde adreçat als nens i les nenes de Torelló
  Data de publicació: 29.12.20 14:05
  L’alcalde Marçal Ortuño ha signat un ban adreçat a tots els nens i les nenes de Torelló. Amb aquest comunicat, els informa que s'han decretat serveis essencials el Tió, els Patges Reials i Ses Majestats els Reis d’Orient. Així, uns i altres podran complir la seva missió sense les restriccions del confinament nocturn i d’aquesta manera portar la il·lusió i la màgia del Nadal a totes les llars del municipi.
 • El comerç de Torelló estrena un aparador virtual
  Data de publicació: 19.12.20 10:06
  Aquesta setmana s’ha posat en funcionament l’aparador virtual del comerç de Torelló: elnostrecomercesunluxe.cat. Aquesta pàgina web està concebuda com un recull d’informació de les botigues de Torelló, agrupades per gènere, amb la seva descripció, horaris, telèfons de contacte,... i tota aquella informació d’interès que s’hi vulgui afegir, completada amb imatges fotogràfiques dels mateixos establiments comercials.
 • El Cirvianum ofereix una programació especial per a aquestes festes
  Data de publicació: 18.12.20 14:38
  En aquest any atípic, Torelló no tindrà els tradicionals Pastorets a l’escenari del Teatre Cirvianum. I per tal de pal·liar d’alguna manera aquesta mancança, des de l’Àrea de Cultura s’ha organitzat una programació específica per aquestes festes, ‘El corral d’aquest Nadal!’. Es tracta d’una programació variada, amb representació de diferents gèneres d’arts escèniques.
 • Diumenge vinent, arriben els Reis a recollir les cartes
  Data de publicació: 18.12.20 14:05
  El proper diumenge 27 de desembre arriben SSMM Els Reis de l’Orient per recollir les cartes dels nens i nenes de Torelló. Ses Majestats s’instal·laran en tres campaments a la plaça de la Sardana, la plaça Joanot Martorell i la plaça Nova. Per tal d’evitar aglomeracions, cal demanar hora.
 • Torelló comença a implantar el Pla de gestió de la poda
  Data de publicació: 15.12.20 14:19
  Torelló ja disposa, amb el suport de la Diputació, del Pla de gestió de la Poda, un document que ha de servir per establir uns criteris de poda comuns i basats en el coneixement de l’arbre a fi de disposar d’un arbrat viari sa i segur el màxim temps possible.
 • Acte de reconeixement a la doctora Maria Àngels Casals
  Data de publicació: 15.12.20 13:23
  Dimarts al migdia, es va fer a la Sala Noble de Can Parrella, un acte de reconeixement a la doctora Maria Àngels Casals, amb motiu de la seva jubilació el passat mes de novembre i després de 33 anys de dedicació al CAP de Torelló.
 • Dilluns 21, ple ordinari del mes de desembre
  Data de publicació: 15.12.20 10:34
  Aquest dilluns, 21 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes de desembre. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
 • Aquest dijous, assemblea de barri de la plaça Joanot i la Cabanya
  Data de publicació: 14.12.20 13:18
  Aquest dijous, tindrà lloc una assemblea de barri amb els veïns de la plaça Joanot Martorell i La Cabanya. La trobada, que es farà en format virtual, està prevista per les 8 del vespre i el tema principal de l'ordre del dia serà la reordenació de mobilitat al barri.
 • La Fira TocaFusta celebrarà la segona edició el 19 i 20 de desembre
  Data de publicació: 14.12.20 12:52
  Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Torelló organitza la Fira TocaFusta, Fira del Joc i la Joguina de fusta, que tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 de desembre. Al llarg dels dos dies, les places del centre de Torelló seran escenari d’activitats diverses com ara jocs gegants, tallers, ludoteca, espectacles itinerants i una Fira de joguines de fusta.
 • El Cirvianum ofereix una programació especial per a aquestes festes
  Data de publicació: 14.12.20 11:38
  En aquest any atípic, Torelló no tindrà els tradicionals Pastorets a l’escenari del Teatre Cirvianum. I per tal de pal·liar d’alguna manera aquesta mancança, des de l’Àrea de Cultura s’ha organitzat una programació específica per aquestes festes, ‘El corral d’aquest Nadal!’. Es tracta d’una programació variada, amb representació de diferents gèneres d’arts escèniques, que comença aquest divendres amb l’espectacle de titelles per a adults ‘Espejismo’.
 • Es tanquen els dos dies de cribratges intensius amb prop d'un miler de proves
  Data de publicació: 12.12.20 10:53
  Aquest divendres ha acabat la campanya de cribratges intensius a Torelló, en el marc de la nova estratègia del Departament de Salut d’intensificar els cribratges poblacionals per frenar els casos de la COVID-19 a Catalunya. En total, al llarg dels dos dies de la campanya, al CAP de Torelló s'han fet 947 proves, 444 dijous i 503 divendres. No es descarta que el departament de Salut impulsi noves campanyes a principis de l'any vinent.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: