Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Dilluns 25, ple ordinari del mes de gener
  Data de publicació: 20.01.21 10:34
  Aquest dilluns, 25 de gener, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes de gener. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
 • Reunió amb les formacions polítiques per decidir la ubicació de cartells, pancartes i banderoles
  Data de publicació: 18.01.21 14:48
  De cara a la propera contesa electoral, els partits, federacions, coalicions i agrupacions s'han d'adreçar a l'Ajuntament per sol·licitar la ubicació de cartells, pancartes i banderoles. Per això, s'ha citat les formacions interessades a col·locar cartells, pancartes o banderoles a una reunió per videoconferència mitjançant la plataforma Zoom, el proper divendres 22 de gener a les 13 h.
 • ‘Els Brugarol’ de Ramon Madaula, aquest diumenge al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 18.01.21 14:39
  Després de la inauguració de la temporada amb Guillem Albà, aquest diumenge, a partir de les 6 de la tarda, torna el teatre a l'escenari del Cirvianum. En aquesta ocasió es representarà una obra original de Ramon Madaula, 'Els Brugarol', que també la protagonitza. L'obra ha estat guardonada amb el Premi Recull 2020.
 • Una vintena d'espectacles conformen la programació del Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 13.01.21 19:21
  El Teatre Cirvianum afronta una nova temporada, marcada per les mesures sanitàries i el confinament municipal. Des de diumenge vinent fins a finals de maig, més d’una vintena d’espectacles de teatre, música, màgia, dansa i públic familiar, desfilaran per l’escenari del Cirvianum. Una programació “potent” que, amb les actuals mesures, serà en exclusiva per a públic local.
 • Guillem Albà porta, aquest diumenge, el seu ‘Jaleiu’ al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 13.01.21 18:21
  Amb l'espectacle 'Jaleiu', de Guillem Albà i La Marabunta, s'enceta la programació del 1r Acte 2021 del Teatre Cirvianum. L'espectacle es podrà veure aquest diumenge, a les 6 de la tarda, en el que representa la inauguració de la temporada per a l'equipament cultural. Com és preceptiu, s’adoptaran totes les mesures sanitàries, pel que fa a ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic, entrades i sortides escalonades, distància social i aforament reduït al 50 %.
 • Acaba el projecte d’Agents Cívics 2020
  Data de publicació: 11.01.21 13:18
  A final d'any es va tancar el projecte d’Agents Cívics 2020 en el marc del programa Treball als Barris 2019, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Enguany, en el projecte hi han participat tres agents i una coordinadora que, durant els darrers sis mesos han treballat i impulsat diferents accions d’interès general i social, donant suport a programes liderats per diverses àrees de l’Ajuntament de Torelló.
 • S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística
  Data de publicació: 11.01.21 09:50
  El període de matriculació és 11 i 12 de gener per a antics alumnes (torn preferent) i 13, 14 i 15 de gener per al públic en general. S’ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi, com el trimestre passat. S’estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.
 • Reunió amb les formacions polítiques per decidir la ubicació de cartells, pancartes i banderoles
  Data de publicació: 08.01.21 14:48
  De cara a la propera contessa electoral, els partits, federacions, coalicions i agrupacions s'han d'adreçar a l'Ajuntament per sol·licitar la ubicació de cartells, pancartes i banderoles. Per això, s'ha citat les formacions interessades a col·locar cartells, pancartes o banderoles a una reunió per videoconferència mitjançant la plataforma Zoom, el proper 18 de gener a les 20.30 h.
 • L’Ajuntament compra la nau de carrossaires
  Data de publicació: 07.01.21 18:03
  Finalment, l’Ajuntament ha formalitzat la compra de la nau de carrossaires a la Sareb. D’aquesta manera es tanca un llarg i complex procés per tal de posar a disposició de les colles carrossaires un espai propi on construir les carrosses per al Carnaval de Terra Endins.
 • Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 7 de gener
  Data de publicació: 06.01.21 14:21
  A partir del 7 de gener entren en vigor mesures especials per contenir les dades epidemiològiques a Catalunya, que han experimentat un empitjorament generalitzat en les últimes setmanes. Els canvis modifiquen alguns dels aspectes ja previstos en les resolucions generals anteriors. Una de les mesures més destacades és el retorn al confinament municipal.
 • Obertes les inscripcions als tallers i activitats del Casal Cívic
  Data de publicació: 04.01.21 10:56
  Aquests dies s'han obert les inscripcions per als tallers i les activitats del proper cicle d'hivern (de gener a març) del Casal Cívic de Torelló. Tots els tallers i activitats estan oberts a tothom i són per a totes les edats, tant els tallers subvencionats per la Generalitat, com els de qualsevol altra entitat.
 • Finalitza el projecte ‘Vincula’t’ 2020 amb una mostra de curtmetratges
  Data de publicació: 02.01.21 13:28
  ‘Vincula’t’ 2020, és la tercera edició d’un projecte per a Joves que es genera des de l’àrea de Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament de Torelló. El projecte persegueix donar resposta a les particularitats i les necessitats de les persones joves, per a apropar-les a la realitat del municipi i reduir vulnerabilitats. Un dels seus objectius primordials és l’ús responsable i conscient de les pantalles.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: