Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Tall de trànsit al carrer Puigdassalit, aquest dijous
  Data de publicació: 08.02.21 08:45
  Aquest dijous 11 de febrer, es tallarà el trànsit al carrer Puigdassalit, entre els carrers Anselm Clavé-Diputació i el carrer Manlleu, a causa de les obres d’enderroc d’una casa. El tall circulatori es prolongarà la major part del dia, des de les 8 del matí fins a les 7 de la tarda.
 • Noves mesures per a la contenció de la pandèmia, a partir del 8 de febrer
  Data de publicació: 08.02.21 08:21
  Davant de les actuals dades epidemiològiques a Catalunya, el 8 de febrer entren en vigor algunes modificacions de les mesures especials de contenció de la COVID-19. Els canvis modifiquen alguns dels aspectes que ja recollien les resolucions generals anteriors i estaran vigents durant 14 dies. El més destacat és l'ampliació dels horaris d'esmorzars i dinars als establiments d'hostaleria; el confinament, que passa de municipal a comarcal; i l'aixecament d'algunes restriccions en relació a la pràctica esportiva i les activitat extraescolars.
 • Aquest dijous, la deixalleria mòbil està instal·lada al Mercat Municipal
  Data de publicació: 04.02.21 09:35
  Aquest dijous, la deixalleria mòbil s'estrena al Mercat Municipal, on serà el primer dijous de cada mes; el segon dijous serà al camp de futbol del barri de Montserrat; el tercer dijous a la plaça Joanot Martorell; i el quart dijous a la plaça Països Catalans. De les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest nou servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.
 • ‘Iran: teaching among the nomads’ guanya el 38è Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló
  Data de publicació: 31.01.21 13:47
  La proclamació del veredicte del Festival BBVA de Cinema de Muntanya va tenir lloc divendres passat al Teatre Cirvianum. ‘Iran: teaching among the nomads’, del francès Louis Meunier, es va endur el Gran Premi i Flor de Neu d'Or 'per ser un homenatge a la transhumància; un estil de vida en extinció'. ‘Cholitas’, dels espanyols Jaime Murciego i Pablo Iraburu, guanya el premi BBVA i Flor de Neu de Plata a la millor pel·lícula de muntanya ; i la realitzadora polonesa Eliza Kubarska es va emportar els premis al millor film de cultura de muntanya i a la millor fotografia per la producció ‘The Wall of Shadows’.
 • Tall de trànsit al carrer Damians, aquest dilluns
  Data de publicació: 31.01.21 10:45
  Aquest dilluns 1 de febrer, a partir de les 9 del matí, es tallarà la circulació al carrer Damians (en el tram del carrer Puig de les Vinyes fins al carrer Puigdassalit), a causa del canvi d'una reixa de sanejament. Si no hi ha res de nou, el carrer es podrà reobrir al trànsit l'endemà dimarts.
 • Al·legacions a la designació com a membre d'una mesa electoral per a les eleccions al Parlament del 14 de febrer
  Data de publicació: 29.01.21 14:23
  En la sessió extraordinària pública de la Junta de Govern Local, celebrada aquest dimecres 20 de gener, es va fer el sorteig de la composició de les meses electorals per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Les persones que, després d'haver estat designades a través del preceptiu sorteig, no puguin exercir com a membres d'una mesa electoral, cal que presentin al·legacions al nomenament.
 • Aquest divendres, acte de clausura del Festival BBVA de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 29.01.21 13:47
  Aquest divendres, al Teatre Cirvianum, a dos quarts de 8 del vespre, tindrà lloc l'acte de clausura de la 38a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya. En el decurs de l'acte s’anunciaran els films premiats i es projectarà la pel·lícula guanyadora de la Secció Oficial (Gran Premi Vila de Torelló Flor de Neu d’Or). L'entrada és gratuïta i és imprescindible reservar-la prèviament a través de la pàgina web del Festival. En paral·lel, les 36 pel·lícules es poden veure qualsevol dia a qualsevol hora fins al diumenge 31 de gener.
 • A partir de dijous, 4 de febrer, es posa en marxa un nou servei de deixalleria mòbil
  Data de publicació: 29.01.21 12:35
  A partir de dijous vinent, 4 de febrer, Torelló posa en marxa un nou servei de deixalleria mòbil, que desplaçarà, cada dijous, un vehicle preparat per a la recollida als diferents barris del municipi. Aquest nou servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.
 • Primera reunió del Consistori Infantil 2020-2021
  Data de publicació: 27.01.21 13:16
  Aquest dimarts, es va celebrar la primera reunió d'aquest curs del Consistori Infantil de Torelló. La reunió es va fer en format telemàtic, ateses les circumstàncies de la situació sanitària que impedeixen les trobades presencials.
 • El ple municipal celebra la primera sessió de l'any 2021
  Data de publicació: 26.01.21 12:43
  El ple de l'Ajuntament va celebrar, dilluns passat, la primera sessió del 2021. Amb pocs punts a l'ordre del dia, es van aprovar alguns temes relacionats amb la prestació dels serveis municipals. Tots els grups van refermar la intenció de, a mesura que vencin les concessions, avaluar la possibilitat de municipalitzar alguns serveis.
 • 'Una nit amb el Mag Lari', en dues sessions, al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 25.01.21 14:39
  Aquest dissabte, el Mag Lari tornarà a Torelló on presentarà, en dues sessions, el seu espectacle 'Una nit amb el Mag Lari'. Complint escrupolosament totes les mesures sanitàries, el Teatre Cirvianum acollirà les dues funcions del popular il·lusionista, una a les 6 de la tarda, l'altra a les 8 del vespre.
 • Conferències i films on line al Festival BBVA de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 25.01.21 13:47
  Després del primer cap de setmana d'activitat, amb l'èxit de les dues sessions del Torelló Mountain Wines, continua la 38a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya, amb un format que permet veure les projeccions en línia, a través de la plataforma online.torellomountainfilm.cat, habilitada a aquest efecte. D'aquesta manera, les 36 pel·lícules es poden veure qualsevol dia a qualsevol hora del 22 al 31 de gener. Els films guanyadors es donaran a conèixer en un acte al Teatre Cirvianum el divendres 29 de gener, per al qual és imprescindible reservar l’entrada prèviament.
 • L'Ajuntament contractarà 23 persones en el marc del projecte Treball als Barris
  Data de publicació: 23.01.21 13:50
  En el marc del projecte Treball als Barris, l’Ajuntament de Torelló contractarà 23 persones, gràcies a una subvenció de 319.639 euros del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Aquest projecte, ofereix la possibilitat de treballar, durant 6 mesos, a persones en situació d’atur, que puguin adquirir i millorar les competències laborals i, en paral·lel, enriquir el territori mitjançant la realització d’obres i serveis d’interès general i social.
 • Campanya de captació de pisos buits per a la borsa de lloguer social de Torelló
  Data de publicació: 22.01.21 13:30
  A Torelló hi ha una quantitat important de pisos buits. Alhora, la poca oferta i els preus elevats dels lloguers dificulten l’accés a l’habitatge als col·lectius amb menys recursos. Per això, l’Ajuntament promou una campanya de captació de pisos buits per a la borsa de lloguer social, amb un seguit d'avantatges i garanties.
 • Tall de trànsit al carrer Sant Bartomeu, de dijous a dilluns
  Data de publicació: 20.01.21 13:45
  A causa dels treballs de reparació del baixador a l'alçada del Corredor de Can Reig, el carrer Sant Bartomeu estarà tallat al trànsit des de primera hora del matí de dijous fins dilluns al matí. En tot moment, els veïns tindran garantit l'accés, tant d'entrada com de sortida. Es demanen disculpes per les molèsties que aquesta incidència pugui causar a la ciutadania.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: