Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Aquest dissabte tornen les funcions de 'Torneriejant', al Museu de la Torneria
  Data de publicació: 02.12.20 09:32
  A partir d'aquest dissabte, tornen les funcions de l'espectacle 'Torneriejant', al Museu de la Torneria. D'aquest passeig teatral i musical pel Museu de la Torneria se n'han previst vuit funcions, els dissabtes 5, 12 i 19 de desembre i els diumenges 6, 13 i 20 de desembre. Les funcions són a les 6 de la tarda, i els dies 19 i 20 es farà funció doble, amb una segona sessió a les 8 del vespre. L'espectacle té un aforament molt limitat i compleix amb totes les mesures sanitàries.
 • Conversa sobre afrofeminisme, en el marc dels actes del 25N Dia Internacional contra les violències masclistes
  Data de publicació: 01.12.20 10:28
  Continuen els actes de commemoració del Dia Internacional contra les violències masclistes. Aquest divendres, 4 de desembre, a les 6 de la tarda i a través de zoom, l'Ajuntament de Torelló proposa un espai de conversa sobre afrofeminisme, amb Bacha Changuerra, militant antiracista i activista afrofeminista, articulista, una de les impulsores de l’organització social afrofeminista AfroFemKoop i membre de la CNAACAT; i Jenabou Dembaga, graduada en sociologia a la UAB i centrada en la sociologia de les identitats. La xerrada serà moderada per Yousra Touri El Mansouri. Les inscripcions s'han fer a través de la web torellojove.cat.
 • Ha començat la nova edició del Voluntariat per la Llengua
  Data de publicació: 30.11.20 09:56
  El Consorci per a la Normalització Lingüística ha organitzat les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua. A Torelló, s’han format 12 parelles, que es trobaran de forma virtual mentre la situació sanitària no millori i continuïn les restriccions de mobilitat i contacte social. També hi ha algunes persones que prefereixen esperar a fer trobades presencials. Per culpa de la covid-19 enguany no s’ha pogut dur a terme el tradicional acte de presentació, que és el tret de sortida de les trobades entre parelles lingüístiques que es fan durant la tardor hivern.
 • Dies de restriccions de trànsit a la C-37, als túnels de Bracons
  Data de publicació: 30.11.20 09:20
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha informat d'una incidència que afectarà durant alguns dies la C-37, als túnels de Bracons. La restricció de trànsit en el carril dret, direcció a Vic, del dilluns 30 de novembre al divendres 4 de desembre.
 • Ja està constituït el Consistori Infantil de Torelló 2020-2021
  Data de publicació: 26.11.20 13:16
  Aquest dijous, per via telemàtica, es va fer l'acte de constitució del Consistori Infantil de Torelló del curs 2020-2021. Els nous regidors i regidores es van comprometre amb el càrrec i amb la responsabilitat de representar les seves escoles en aquest projecte al llarg de tot el curs.
 • Aquest dilluns es commemora el Dia Internacional de les Ciutats Educadores
  Data de publicació: 24.11.20 13:05
  El dia 30 de novembre es celebra el Dia Internacional de les Ciutats Educadores. A un poble o ciutat educadora, l’educació transcendeix els murs de l’escola per a impregnar tot el municipi. Es tracta d’una educació ciutadana, on totes les administracions assumeixen la seva responsabilitat d’educar i transformar el poble o la ciutat en un espai de respecte a la vida i la diversitat. Torelló format part de la Xarxa de Ciutats Educadores des de l'any 2000.
 • Engeguen el projecte FARS per ajudar les persones grans en situació de solitud no desitjada
  Data de publicació: 24.11.20 12:58
  El projecte consisteix en la detecció de situacions de solitud no desitjada que afecten a persones grans o altres persones mancades de xarxa social i que comporta situacions de vulnerabilitat i fragilitat social i personal. Aquest dimecres, es va presentar el projecte FARS amb la presència de l’alcalde Marçal Ortuño, la regidora de Benestar Social, Núria Montanyà, el el director de Càritas Interparroquial de Torelló, Ramon Martínez, i altres membres de l’entitat i del grup de voluntaris que desenvoluparà el projecte.
 • Ja està en funcionament el punt de recàrrega de vehicles elèctrics
  Data de publicació: 24.11.20 10:13
  Aquesta setmana ha entrat en funcionament el punt de recàrrega de vehicles elèctrics, ubicat a la placeta de'n Pujol. Per aquest motiu, al costat de la instal·lació s'han reservat dues places d'estacionament per als vehicles que en facin ús. L'objectiu és potenciar i facilitar la utilització del cotxe elèctric. La recàrrega és gratuïta.
 • Dilluns 30, ple ordinari del mes de novembre
  Data de publicació: 23.11.20 14:34
  Aquest dilluns, 30 de novembre, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes de novembre. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
 • S'inicia el pla d'obertura progressiva d'activitats
  Data de publicació: 23.11.20 14:21
  Tot i viure la segona onada epidèmica de COVID-19 i la realitat d'estar en un moment d'alt risc epidemiològic, a partir de dilluns s’inicia l’obertura progressiva d’algunes activitats amb mesures a tot Catalunya. Aquest procés de revisió de les mesures actuals serà gradual i s’anirà revisant amb el màxim rigor, podent tornar a fixar mesures més restrictives si la situació ho requereix. Per això és fonamental la col·laboració de tothom i l’estricte compliment de les mesures d’autoprotecció.
 • Dijous es constitueix el Consistori Infantil de Torelló 2020-2021
  Data de publicació: 23.11.20 11:16
  Dijous vinent, per via telemàtica, tindrà lloc l'acte de constitució del Consistori Infantil de Torelló del curs 2020-2021. Aquest any, enmig d'unes circumstàncies tan excepcionals, aquest projecte només compta amb tres escoles del municipi: Rocaprevera, Sagrats Cors i Marta Mata, per la qual cosa el Consistori Infantil només tindrà 10 regidors i regidores.
 • 'Records a Broadway' i 'Dintríssim', doble proposta al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 21.11.20 14:44
  El Teatre Cirvianum reobre les portes aquest cap de setmana, amb una doble proposta, amb la música com a nexe d'unió. El teatre reprèn la seva activitat amb totes les mesures necessàries, pel que fa a ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, entrades i sortides escalonades, distància social, aforament reduït... I en la funció nocturna s'ha avançat l'horari d'inici, les 8 del vespre, per tal de complir amb el toc de queda.
 • Sessió de formació adreçada a les entitats culturals per relacionar-se amb l'administració
  Data de publicació: 21.11.20 14:18
  L'Ajuntament ha organitzat unes sessions de formació en l’ús d’eines d’administració electrònica per relacionar-se amb l'administració, adreçades a les entitats i associacions del municipi. Aquest dijous, a partir de les 7 de la tarda, es farà la sessió adreçada a les entitats culturals. Aquesta ha estat una necessitat freqüentment reclamada per les entitats que demanen més facilitats en la seva relació amb l’Ajuntament i altres administracions.
 • Restriccions circulatòries als Túnels de Bracons el 26 i 27 de novembre
  Data de publicació: 21.11.20 09:04
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emès un comunicat en el qual informa que hi haurà restriccions de trànsit a la C-37, al tram dels túnels de Bracons, els dies 26 i 27 de novembre. Les restriccions seran de les 8 del matí a les 7 de la tarda.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: