Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • La campanya de vacunació a Torelló comença aquest dimarts
  Data de publicació: 23.02.21 09:02
  Aquesta setmana, l'EAP Vall del Ges rebrà les primeres dosis de la vacuna contra la COVID-19. Des del passat divendres s'ha anat trucant a la població per programar l'administració de la vacuna. Està previst que la campanya de vacunació comenci aquest dimarts 23 de febrer.
 • L'Ajuntament organitza un curs sobre intel·ligència emocional
  Data de publicació: 20.02.21 09:59
  L'Ajuntament de Torelló i IDFO Osona-UGT organitzen, del 4 de març al 27 de maig, un curs sobre intel·ligència emocional. Es tracta d'un curs de 30 hores adreçat prioritàriament a persones que estiguin treballant. El curs s'impartirà a l'edifici de La Cooperativa els dijous, de les 18.30 a les 21 h.
 • Dilluns 22, ple ordinari del mes de febrer
  Data de publicació: 18.02.21 10:34
  Aquest dilluns, 22 de febrer, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes de febrer. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
 • Crida a utilitzar correctament els dispensadors de bosses de recollida de les caques de gos
  Data de publicació: 17.02.21 09:54
  Les últimes setmanes s'ha detectat un mal ús de les bosses de recollida de deposicions de gossos que es troben als dispensadors que es van instal·lar la tardor passada. En diversos punts, s'ha observat com els dispensadors estan buits a causa del comportament incívic de persones que agafen les bosses i les llencen al terra sense utilitzar. Per això, se n'ha de fer una reposició més freqüent.
 • L’accés del trànsit rodat al nucli antic es controlarà amb càmeres
  Data de publicació: 16.02.21 14:46
  Ja ha començat el període de prova del nou sistema del control d’accés al nucli antic per al trànsit rodat. El control de l’accés de vehicles, que fins ara es feia amb pilones, passarà a fer-se mitjançant un sistema de videocàmeres de lectura i reconeixement automàtic de les plaques de matrícules.
 • Nous horaris d'obertura de la deixalleria fixa
  Data de publicació: 16.02.21 09:36
  Des de l'1 de febrer, la deixalleria fixa estrena nous horaris d’obertura. El nou horari serà de dimecres a dissabte de les 9 del matí a la 1 del migdia i de les 4 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre. Els dilluns i dimarts estarà tancada, a banda dels diumenges i festius. Fora d’aquest horari no està permès deixar materials a l’entrada de la deixalleria.
 • Resultats de les eleccions al Parlament a Torelló
  Data de publicació: 15.02.21 09:58
  Les eleccions al Parlament d’aquest diumenge van discórrer amb tranquil·litat a Torelló, tot i l'excepcionalitat de la situació de pandèmia. L'organització de la jornada va funcionar correctament i no es van registrar incidències rellevants, tot i els canvis de col·legis electorals.
 • Dimecres i dijous, reunions informatives amb el veïnat i el comerç del nucli antic
  Data de publicació: 11.02.21 12:51
  Per tal d'explicar el nou sistema de control de l’accés del trànsit rodat al nucli antic, l'Ajuntament ha convocat a la ciutadania i el comerç de la zona a unes reunions informatives. La reunió amb el veïnat tindrà lloc el proper dimecres a les 8 del vespre; mentre que la reunió amb el comerç serà dijous 18 de febrer, a dos quarts de 2 del migdia.
 • El 14 de febrer, eleccions al Parlament de Catalunya
  Data de publicació: 11.02.21 11:03
  El proper diumenge, 14 de febrer, es celebren eleccions al Parlament de Catalunya. A Torelló, estan cridats a les urnes una mica més de 10.000 electors. Els col·legis electorals obriran des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre, sense interrupció. Atesa la situació de pandèmia, en aquesta ocasió els col·legis electorals seran l'Institut Escola Marta Mata, l'Institut Cirvianum, la Sala Polivalent i el Pavelló Municipal d'Esports.
 • Col·legis electorals per a les eleccions del 14 de febrer
  Data de publicació: 11.02.21 10:36
  De cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper diumenge 14 de febrer, atesa l’excepcionalitat de la situació, s’ha redissenyat el mapa de col·legis electorals a Torelló. D’aquesta manera, els col·legis electorals seran l’Institut-escola Marta Mata, l’IES Cirvianum, el pavelló municipal i la Sala Polivalent.
 • L'Ajuntament organitza un curs en línia per obtenir el certificat ACTIC
  Data de publicació: 11.02.21 09:59
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs en línia, en aquesta ocasió centrat en la preparació per a obtenir el certificat ACTIC bàsic. El curs porta per títol 'Prepara't per al certificat ACTIC bàsic' i tindrà lloc del 15 de febrer a l'11 de març, els dilluns, dimecres i dijous, de dos quarts de 4 a les 5 de la tarda.
 • Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça Joanot Martorell
  Data de publicació: 11.02.21 09:35
  Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça Joanot Martorell, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest nou servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.
 • Oberta l'exposició 'El Carnaval de Portes Endins'
  Data de publicació: 11.02.21 08:17
  Les tres entitats organitzadores del Carnaval de Terra Endins (ACTE, Associació Cultural Deixebles de Sant Feliu i el Col·lectiu Pullassu) han unit esforços per organitzar una exposició que tindrà lloc en alguns dels espais més rellevants del Carnaval. Sota el títol 'El Carnaval de Portes Endins', la mostra ressegueix els 43 anys d’història del Carnaval de Terra Endins, centrant-se en els seus actes més concorreguts com el Pullassu, les Senyoretes i Homenots, la Rua o l’Enterrament de la Sardina. Es podrà visitar entre l’11 i el 21 de febrer. Dissabte, a més, s’estrenarà el documental 'Carrossaires, la màgia de Terra Endins'.
 • Establiments guanyadors del quart concurs d’aparadors del Festival de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 10.02.21 12:58
  Del 22 al 31 de gener de 2021 es va celebrar la quarta edició del concurs d’aparadors en el marc del Festival de Cinema de Muntanya. El concurs, organitzat per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament en col·laboració amb la Fundació Festival de Cinema de Muntanya i l’Agrupació de Comerciants de Torelló, ha comptat amb la participació d’un total de 16 establiments comercials.
 • Dijous i divendres, test d'antígens per als membres de les meses electorals del 14F
  Data de publicació: 10.02.21 10:36
  Els membres de les meses dels comicis del proper diumenge 14 de febrer podran fer-se un test d'antígens previ a la jornada electoral. En el cas de Torelló, els tests es faran dijous i divendres al Centre d’Assistència Primària. El departament de Salut ha ampliat el test d'antígens als segons suplents de cada mesa. Per tal de concertar el test d’antígens, cal demanar cita prèvia trucant al CAP, tf. 93 850 48 41. A l’hora d’anar al CAP, cal portar la notificació del nomenament.
 • La nit de dijous a divendres, tall de trànsit a la C-37, als túnels de Bracons
  Data de publicació: 10.02.21 07:50
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emès un comunicat en el qual informa que hi haurà restriccions de trànsit a la C-37, al tram dels túnels de Bracons, la nit del dijous 11 al divendres 12 de febrer, entre les 10 de la nit i les 6 de la matinada. Es tallarà l’accés als túnels de Bracons i el trànsit es desviarà per la carretera secundària.
 • Tall de trànsit al passatge Manuel Colomer, a partir de dilluns
  Data de publicació: 08.02.21 10:45
  El proper dilluns 8 de febrer començaran les obres de substitució del col·lector de clavegueram del passatge Manuel Colomer, entre els carrers de la Xemeneia i Cal Feiner. Està previst que les obres tinguin una durada aproximada de 4 setmanes. Mentre durin les obres es senyalitzaran itineraris alternatius. Es demanen disculpes per les molèsties que aquesta incidència pugui causar a la ciutadania.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: