Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Aquest dilluns, 8 de març, treballs de reparació del paviment a la BV-5224, tram del carrer del Pont
  Data de publicació: 08.03.21 10:23
  Aquest dilluns, 8 de març, s'han previst treballs de reparació del paviment a la carretera BV-5224, en el tram del carrer del Pont. L'empresa hi treballarà, aproximadament, de les 8 del matí a les 5 de la tarda, des de la plaça Sant Fortià i el pont sobre el riu Ges fins la placeta d'en Pujol. Hi haurà afectacions al trànsit, que es desviarà per carrers alternatius.
 • Les escoles de Torelló organitzen jornada de portes obertes el 13 de març
  Data de publicació: 08.03.21 09:22
  El dissabte 13 de març, les escoles de primària, secundària i segon cicle d’Educació Infantil de Torelló, tant públiques com concertades, organitzen l’habitual jornada de portes obertes. A causa de l'actual situació sanitària, les portes obertes es faran en un horari més limitat, de les 10 del matí a les 2 del migdia, i sempre concertant cita prèvia amb cada centre educatiu. A més d’aquest horari comú, alguns centres presenten el projecte educatiu o ofereixen altres franges per fer les visites. Podeu trobar la informació a la web o xarxes socials de cada centre.
 • Concert de La Principal de la Bisbal, aquest dissabte, al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 07.03.21 10:38
  Amb l'impuls de l'Agrupació Sardanista de Torelló, aquest dissabte, a les 8 del vespre, el Teatre Cirvianum acollirà un concert de cobla amb La Principal de la Bisbal. Aquest any, l'entitat proposa un concert en el qual reivindica la figura del compositor de sardanes.
 • Torelló posa en marxa els pressupostos participatius
  Data de publicació: 02.03.21 14:25
  L’Ajuntament de Torelló impulsa el projecte dels pressupostos participatius, en base al qual s’ha obert un procés de participació ciutadana per tal que tots els veïns i veïnes de la població puguin decidir a què volen destinar 30.000 euros del pressupost municipal. Els pressupostos participatius són una eina de democràcia directa que vol avançar cap a un govern transparent i col·laboratiu.
 • Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada al Mercat Municipal
  Data de publicació: 01.03.21 09:35
  Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada al Mercat Municipal, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest nou servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.
 • El Torelló Jove posa en marxa l'espai KotKit per a joves de 14 a 17 anys
  Data de publicació: 27.02.21 11:05
  Aquest mes de febrer, el Torelló Jove posa en marxa l'espai KotKit, un punt de trobada per a joves de 14 a 17 anys. L'objectiu és que els joves puguin treballar-hi diferents conceptes transversals: l’amor, el gènere, les drogues, la Covid-19, la soledat... Les trobades estan previstes els dissabtes, d'11 a 13 h, al Casal Cívic i cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. A causa de la situació actual de pandèmia, la presencialitat de les trobades estarà condicionada a les recomanacions sanitàries que es facin en cada moment.
 • Convoquen la primera edició del concurs literari Pescamots
  Data de publicació: 26.02.21 17:25
  L’Oficina de Català de Torelló i l’Associació d’Estudis Torellonencs convoquen la primera edició del concurs literari Pescamots, un certamen adreçat al col·lectiu de persones que estudien el català i/o que participen en el programa de voluntariat lingüístic del municipi.
 • Respectar les mesures de prevenció davant l'augment de la incidència de la pandèmia
  Data de publicació: 25.02.21 13:13
  La incidència de la Covid-19 torna a assolir uns nivells molt elevats a Torelló. Prova d'això és que, actualment, el 47% dels grups escolars de la comarca d'Osona que estan confinats són de Torelló. Per això, cal alertar sobre aquesta preocupant situació i insistir en la crida a la població en general a extremar i reforçar totes les mesures de prevenció. I també recordar la necessitat de respectar escrupolosament el confinament quan s'ha tingut contacte amb un positiu. És una qüestió de salut i de responsabilitat.
 • ‘Els gossos’, magnífiques interpretacions al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 24.02.21 11:39
  Torna el teatre al Cirvianum, amb un muntatge d’alt nivell que es podrà veure aquest proper diumenge a les 6 de la tarda. Es tracta de ‘Els gossos’, una comèdia amarga de l’argentí Nelson Valente, amb magnífiques interpretacions de Mercè Arànega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez.
 • Ple de l'Ajuntament del mes de febrer
  Data de publicació: 23.02.21 20:02
  El ple de l’Ajuntament de Torelló va aprovar, amb el suport de tots els grups, un annex al conveni amb el Consell Comarcal per a la recollida de voluminosos. L’Ajuntament vol ampliar la freqüència de recollida ja que actualment es presta cada quinze dies i s’ha constatat que és insuficient. La intenció és que la recollida passi a ser setmanal (tots els divendres), iniciant-se aquesta ampliació del servei el proper mes d’abril.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: