Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Dilluns 21, ple ordinari del mes de desembre
  Data de publicació: 15.12.20 10:34
  Aquest dilluns, 21 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes de desembre. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
 • Aquest dijous, assemblea de barri de la plaça Joanot i la Cabanya
  Data de publicació: 14.12.20 13:18
  Aquest dijous, tindrà lloc una assemblea de barri amb els veïns de la plaça Joanot Martorell i La Cabanya. La trobada, que es farà en format virtual, està prevista per les 8 del vespre i el tema principal de l'ordre del dia serà la reordenació de mobilitat al barri.
 • La Fira TocaFusta celebrarà la segona edició el 19 i 20 de desembre
  Data de publicació: 14.12.20 12:52
  Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Torelló organitza la Fira TocaFusta, Fira del Joc i la Joguina de fusta, que tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 de desembre. Al llarg dels dos dies, les places del centre de Torelló seran escenari d’activitats diverses com ara jocs gegants, tallers, ludoteca, espectacles itinerants i una Fira de joguines de fusta.
 • El Cirvianum ofereix una programació especial per a aquestes festes
  Data de publicació: 14.12.20 11:38
  En aquest any atípic, Torelló no tindrà els tradicionals Pastorets a l’escenari del Teatre Cirvianum. I per tal de pal·liar d’alguna manera aquesta mancança, des de l’Àrea de Cultura s’ha organitzat una programació específica per aquestes festes, ‘El corral d’aquest Nadal!’. Es tracta d’una programació variada, amb representació de diferents gèneres d’arts escèniques, que comença aquest divendres amb l’espectacle de titelles per a adults ‘Espejismo’.
 • Es tanquen els dos dies de cribratges intensius amb prop d'un miler de proves
  Data de publicació: 12.12.20 10:53
  Aquest divendres ha acabat la campanya de cribratges intensius a Torelló, en el marc de la nova estratègia del Departament de Salut d’intensificar els cribratges poblacionals per frenar els casos de la COVID-19 a Catalunya. En total, al llarg dels dos dies de la campanya, al CAP de Torelló s'han fet 947 proves, 444 dijous i 503 divendres. No es descarta que el departament de Salut impulsi noves campanyes a principis de l'any vinent.
 • Reobre l'Hotel d’Entitats Josep Bardolet
  Data de publicació: 11.12.20 10:36
  Després d'un mes llarg de tancament, l´Hotel d’Entitats Josep Bardolet torna a ser obert, amb les mateixes mesures que eren vigents abans del darrer tancament. A partir d'ara, per tant, les entitats usuàries de l’equipament podran tornar a fer les seves reunions i activitats presencialment a l’Hotel d’Entitats.
 • Presenten l’exposició ‘emPODERades: Dones, migració i molt més’
  Data de publicació: 11.12.20 10:28
  En el marc del Dia Internacional Contra les Violències Masclistes, el proper dimarts 15 de desembre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació de l’exposició ‘emPODERades’. L’activitat es farà a l’Escola d’Arts Plàstiques, amb aforament limitat, i també es retransmetrà per la plataforma zoom.
 • S’atorguen 24 ajuts per a persones o famílies afectades per la crisi sanitària
  Data de publicació: 10.12.20 12:55
  L’Ajuntament ha atorgat 24 ajuts a persones o famílies afectades per la crisi sanitària del coronavirus COVID-19, una línia d’ajuts sorgida de la comissió COVID-19, formada per tots els grups municipals. A aquest objecte, s’havia destinat una partida de 80.000 euros, per bé que, finalment, els ajuts han suposat una aportació municipal de 14.000 euros.
 • En marxa, la campanya comercial de Nadal
  Data de publicació: 10.12.20 10:57
  Coincidint amb el pont de la Puríssima, els col·lectius de comerciants de Torelló han posat en marxa la campanya comercial de Nadal. Aquest any, enmig de les excepcionals circumstàncies de la pandèmia, les campanyes van encarades a posar en valor i potenciar el comerç local.
 • Divendres continua la campanya de cribratges intensius
  Data de publicació: 10.12.20 10:53
  Aquest divendres continua la campanya de cribratges intensius a Torelló, en el marc de la nova estratègia del Departament de Salut d’intensificar els cribratges poblacionals per frenar els casos de la COVID-19 a Catalunya. En el primer dia de cribratges, al CAP de Torelló es van fer 444 proves. La campanya s'està desenvolupant en 18 municipis de la Regió Sanitària Catalunya Central.
 • Campanya de cribratges intensius a Torelló el 10 i 11 de desembre
  Data de publicació: 03.12.20 10:53
  En el marc de la nova estratègia del Departament de Salut d’intensificar els cribratges poblacionals per frenar els casos de la COVID-19 a Catalunya, des d'aquest dimarts s’inicien cribratges intensius en 18 municipis de la Regió Sanitària Catalunya Central, entre els quals Torelló, on es faran els propers 10 i 11 de desembre.
 • Campanya ‘Dents fortes i sanes’, adreçada als nens i nenes de primer de Primària
  Data de publicació: 03.12.20 09:28
  La regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament ha engegat la campanya ‘Dents fortes i sanes’, que té com a objectiu la prevenció de les càries dentals. Aquesta campanya es centra a potenciar la raspallada dental com a mesura clau per a la prevenció de les càries i es dirigeix exclusivament als escolars de primer de Primària.
 • Última sessió de formació adreçada a les entitats per relacionar-se amb l'administració
  Data de publicació: 03.12.20 09:18
  L'Ajuntament ha organitzat unes sessions de formació en l’ús d’eines d’administració electrònica per relacionar-se amb l'administració, adreçades a les entitats i associacions del municipi. Després de les dues primeres sessions, el proper dia 10 es farà la darrera sessió adreçada a les entitats de caire veïnal, social, educatiu, solidari, etc.
 • Definitivament es suspèn el Carnaval de Terra Endins 2021
  Data de publicació: 03.12.20 09:03
  Torelló finalment no tindrà Carnaval de Terra Endins l’any vinent. Per primera vegada a la història, la festa es suspèn per la pandèmia de la Covid-19. Malgrat que al mes de setembre es creia que seria possible portar a terme un Carnaval adaptat a les mesures sanitàries actuals, després de valorar-ho conjuntament, les entitats que organitzen el Carnaval –ACTE, Associació Cultural Deixebles de Sant Feliu i el Col·lectiu Pullassu– i amb el suport de l’Ajuntament, s’ha pres la decisió de no tirar endavant la festa. Així ho va anunciar l'organització en una roda de premsa, aquest dimecres, al Teatre Cirvianum.
 • Aquest dijous, 'L'ofrena' és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 03.12.20 08:43
  El Cicle Gaudí de cinema en català ha programat, aquest dijous, a dos quarts de 8 del vespre, la pel·lícula 'L'ofrena'. El film, que es projectarà al cinema El Casal, està dirigit per Ventura Durall i interpretat per Àlex Brendemühl, Anna Alarcón, Verónica Echegui i Pablo Molinero. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. A la sessió de dijous, s'aplicaran les mesures d'aforament i de distanciament social vigents.
 • El servei de recollida de trastos continua amb freqüència setmanal
  Data de publicació: 02.12.20 14:08
  Per tal de donar resposta a la demanda ciutadana de recollida de trastos, i d'acord amb l'empresa concessionària del servei, Recollida de Residus d'Osona (RRO), la recollida gratuïta a domicili continua amb freqüència setmanal. Per demanar el servei només cal trucar al telèfon 900 102 989.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: