logo

Notícies

 • La comissió pel COVID ha destinat 448.000 euros a ajuts a la població
  Data de publicació: 10.09.20 15:30
  En el ple municipal del mes d’abril, es va donar llum verda a la creació d’una comissió per a pal·liar els efectes del COVID a Torelló. Des de bon primer, els quatre grups municipals es van integrar en aquesta comissió, que des d’aleshores ha vingut treballant amb regularitat, impulsant diferents iniciatives en favor de la població. Ara com ara, en ajuts directes, l’Ajuntament de Torelló ha destinat 448.000 euros a ajuts socials i al teixit econòmic. Representants dels quatre grups municipals n’han fet una valoració positiva.
 • Del 14 al 25 de setembre, inscripcions per als cursos de català per a adults
  Data de publicació: 10.09.20 09:50
  Del 14 al 25 de setembre estarà obert el període de matriculació per als cursos de català per a adults del trimestre setembre-desembre 2020. A Torelló, es faran dos cursos de nivell bàsic en règim semipresencial mentre que el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix cursos a distància per a la resta de nivells oficials. Les inscripcions es podran formalitzar en línia però l’Oficina de Català de Torelló farà suport presencial al procés d’inscripció, sempre amb cita prèvia. Del 14 al 16 de setembre, la matrícula està reservada a antics alumnes. A partir del dia 17, s'hi podran matricular la resta de persones interessades.
 • Montesquiu, Sant Quirze, Sant Vicenç i Torelló donen continuïtat a la campanya “El nostre comerç és un luxe” premiant els clients
  Data de publicació: 10.09.20 09:26
  El servei de comerç del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de Montesquiu, Sant Quirze, Sant Vicenç i Torelló, donen continuïtat a la campanya de comunicació conjunta iniciada fa quatre anys amb la que es pretén donar valor i importància al comerç de proximitat a partir d’una sèrie d’atributs i avantatges. Amb el mateix objectiu de donar valor al comerç de proximitat, en aquesta nova edició els clients podran tenir regals instantanis, a partir de butlletes “rasca rasca”.
 • 116 donacions en l'acapte de sang d'aquest dilluns a la Sala Polivalent
  Data de publicació: 08.09.20 09:18
  El Banc de Sang i la delegació a Torelló de l'Associació de Donants de Sang d'Osona, amb la col·laboració de l'Ajuntament, van organitzar aquest dilluns una jornada especial de donació de sang a la Sala Polivalent. Es van registrar un total de 116 donacions.
 • Actes de la Diada Nacional de Catalunya a Torelló
  Data de publicació: 07.09.20 13:27
  Torelló es prepara per viure els tradicionals actes de la Diada Nacional de Catalunya, que se celebra aquest divendres i que enguany estan condicionats per les restriccions provocades per la COVID-19. En tots els actes previstos se seguiran les mesures de seguretat i higiene marcades per les autoritats sanitàries.
 • L'Ajuntament organitza un curs de formació de soldadura adreçat a persones en situació d'atur
  Data de publicació: 07.09.20 13:11
  L’Ajuntament de Torelló, amb el suport del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, organitza una nova edició del curs de formació de soldadura, adreçat a persones en situació d’atur. Les inscripcions estan obertes fins al 25 de setembre, a l'edifici de La Cooperativa. La formació es farà els matins d'octubre i novembre, a la Fundació Eduard Soler de Ripoll. El curs es farà amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.
 • Curs de formació de neteja adreçat a persones en situació d'atur
  Data de publicació: 07.09.20 13:01
  El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló, organitza un curs de formació de neteja, totalment subvencionat i adreçat a persones en situació d'atur. Les inscripcions estan obertes fins al 25 de setembre, a l'edifici de La Cooperativa. Les classes començaran el 6 d'octubre.
 • En marxa el pla de reactivació econòmica per als sectors afectats pel COVID
  Data de publicació: 05.09.20 13:59
  L’Ajuntament de Torelló impulsa un pla d’ajuts a la reactivació econòmica del sector empresarial i comercial de la població, dotat amb 190.000 euros. Aquesta iniciativa parteix de la comissió del COVID-19, creada per pal·liar els efectes de la crisi sanitària i integrada per tots els grups polítics municipals.
 • Obert el termini de presentació de sol·licituds d'ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica
  Data de publicació: 04.09.20 14:44
  La regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Torelló ha fet públics els detalls i ha obert una nova convocatòria d'ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica. Poden optar-hi les persones i/o famílies empadronades i que visquin a Torelló i que compleixin amb els requisits econòmics d'ingressos que marca la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds s'ha iniciat aquest dimarts 1 de setembre i estarà obert fins al 30 de novembre o fins a esgotar la consignació pressupostària.
 • L'Ajuntament organitza un curs presencial de Mindfulness
  Data de publicació: 04.09.20 11:22
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un curs presencial de Mindfulness, amb places limitades per motius de seguretat i higiene. El curs començarà el 17 de setembre i finalitzarà el 26 de novembre, amb sessions cada dijous, de 18.30 a 21 h. Amb el Mindfulness, es vol potenciar el fet d'estar presents, conscients i poder gestionar les emocions. Per obtenir més informació i formalitzar les matrícules, cal trucar als telèfons 938 505 313 - 667 950 568 o bé escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.
 • El Pavelló Municipal estrena marcador
  Data de publicació: 31.08.20 11:59
  Aquests dies ha quedat instal·lat el nou marcador del Pavelló Municipal d'Esports, que donarà servei a les entitats que fan servir l'equipament i que també es podrà utilitzar en altres esdeveniments, ja que és un aparell mòbil. Té una pantalla de nou metres quadrats i permet projectar vídeos i tota mena d'informació.
 • Aquest dijous hi ha previst un tall de trànsit d'unes hores al pont de la Coromina
  Data de publicació: 31.08.20 07:48
  Aquest dijous, 3 de setembre, està previst tancar al trànsit el pont de la Coromina durant unes hores, de les 8 del matí a les 2 del migdia. S'hi faran treballs de tancament de l'obra de reconstrucció de la rampa d'accés. El pas estarà tallat a persones, bicicletes i tota mena de vehicles.
 • S'aprova el nou Pla Director del Verd Urbà de Torelló
  Data de publicació: 26.08.20 10:58
  El ple municipal de juliol va aprovar, amb el vot favorable de tots els grups, el nou Pla Director del Verd Urbà de Torelló (PDVU), elaborat per la Diputació de Barcelona i que actualitza l'anterior document, que datava del 2013. És un treball que ha de servir com a eina de planificació i gestió per millorar la jardineria pública del municipi.
 • Del 26 al 28 d'agost, tall de trànsit per obres al pont de la Coromina
  Data de publicació: 25.08.20 09:33
  Des d'aquest dimecres 26 d'agost, a les 8 del matí, i fins divendres 28, a les 3 de la tarda, es faran obres per arreglar les voreres del pont de la Coromina. L'actuació obligarà a tallar el trànsit de vehicles pel pont. Sí que es permetrà el pas de vianants i bicicletes.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20