Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 7 de gener
  Data de publicació: 06.01.21 14:21
  A partir del 7 de gener entren en vigor mesures especials per contenir les dades epidemiològiques a Catalunya, que han experimentat un empitjorament generalitzat en les últimes setmanes. Els canvis modifiquen alguns dels aspectes ja previstos en les resolucions generals anteriors. Una de les mesures més destacades és el retorn al confinament municipal.
 • Obertes les inscripcions als tallers i activitats del Casal Cívic
  Data de publicació: 04.01.21 10:56
  Aquests dies s'han obert les inscripcions per als tallers i les activitats del proper cicle d'hivern (de gener a març) del Casal Cívic de Torelló. Tots els tallers i activitats estan oberts a tothom i són per a totes les edats, tant els tallers subvencionats per la Generalitat, com els de qualsevol altra entitat.
 • Finalitza el projecte ‘Vincula’t’ 2020 amb una mostra de curtmetratges
  Data de publicació: 02.01.21 13:28
  ‘Vincula’t’ 2020, és la tercera edició d’un projecte per a Joves que es genera des de l’àrea de Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament de Torelló. El projecte persegueix donar resposta a les particularitats i les necessitats de les persones joves, per a apropar-les a la realitat del municipi i reduir vulnerabilitats. Un dels seus objectius primordials és l’ús responsable i conscient de les pantalles.
 • El calendari de Torelló 2021 està dedicat al Museu de la Torneria
  Data de publicació: 02.01.21 12:44
  L’Ajuntament ha editat, un any més, el calendari de Torelló. En aquesta ocasió, el Calendari de Torelló 2021 està dedicat al Museu de la Torneria, amb un recull d'imatges del fotògraf Oriol Clavera, de peces que s'exhibeixen al Museu i d'elements relacionats amb la torneria.
 • El mercat ambulant del dia de Reis s’avança al dimarts 5 de gener
  Data de publicació: 01.01.21 14:31
  Aquest any, la festivitat de Reis s’escau en dimecres, motiu pel qual el mercat setmanal de Torelló haurà de canviar de data. La normativa determina que anualment s'aprovarà un calendari on es recollirà l'horari i els festius de cada any, en previsió de circumstàncies com aquestes.
 • El 5 de gener, arriben Ses Majestats els Reis a Torelló
  Data de publicació: 01.01.21 10:14
  El dimarts 5 de gener arriben SS.MM. Els Reis de l’Orient per veure els nens i nenes de Torelló. El Campament Reial s'instal·larà, a la tarda, als Jardins Vicenç Pujol, i per accedir-hi caldrà demanar hora. I a les 9 del vespre, se'ls farà la rebuda oficial que es podrà veure pel canal de Youtube de l'Ajuntament i l'instagram dels Reis de Torelló.
 • Noves mesures de cara a les festes i fins a l'11 de gener
  Data de publicació: 31.12.20 14:21
  El DOGC ha publicat les noves mesures que s'apliquen des d'aquest dilluns 21 de desembre i fins a l'11 de gener. Es continua demanant la col·laboració de tothom i l’estricte compliment de les mesures d’autoprotecció.
 • Ban de l'alcalde adreçat als nens i les nenes de Torelló
  Data de publicació: 29.12.20 14:05
  L’alcalde Marçal Ortuño ha signat un ban adreçat a tots els nens i les nenes de Torelló. Amb aquest comunicat, els informa que s'han decretat serveis essencials el Tió, els Patges Reials i Ses Majestats els Reis d’Orient. Així, uns i altres podran complir la seva missió sense les restriccions del confinament nocturn i d’aquesta manera portar la il·lusió i la màgia del Nadal a totes les llars del municipi.
 • El comerç de Torelló estrena un aparador virtual
  Data de publicació: 19.12.20 10:06
  Aquesta setmana s’ha posat en funcionament l’aparador virtual del comerç de Torelló: elnostrecomercesunluxe.cat. Aquesta pàgina web està concebuda com un recull d’informació de les botigues de Torelló, agrupades per gènere, amb la seva descripció, horaris, telèfons de contacte,... i tota aquella informació d’interès que s’hi vulgui afegir, completada amb imatges fotogràfiques dels mateixos establiments comercials.
 • El Cirvianum ofereix una programació especial per a aquestes festes
  Data de publicació: 18.12.20 14:38
  En aquest any atípic, Torelló no tindrà els tradicionals Pastorets a l’escenari del Teatre Cirvianum. I per tal de pal·liar d’alguna manera aquesta mancança, des de l’Àrea de Cultura s’ha organitzat una programació específica per aquestes festes, ‘El corral d’aquest Nadal!’. Es tracta d’una programació variada, amb representació de diferents gèneres d’arts escèniques.
 • Diumenge vinent, arriben els Reis a recollir les cartes
  Data de publicació: 18.12.20 14:05
  El proper diumenge 27 de desembre arriben SSMM Els Reis de l’Orient per recollir les cartes dels nens i nenes de Torelló. Ses Majestats s’instal·laran en tres campaments a la plaça de la Sardana, la plaça Joanot Martorell i la plaça Nova. Per tal d’evitar aglomeracions, cal demanar hora.
 • Torelló comença a implantar el Pla de gestió de la poda
  Data de publicació: 15.12.20 14:19
  Torelló ja disposa, amb el suport de la Diputació, del Pla de gestió de la Poda, un document que ha de servir per establir uns criteris de poda comuns i basats en el coneixement de l’arbre a fi de disposar d’un arbrat viari sa i segur el màxim temps possible.
 • Acte de reconeixement a la doctora Maria Àngels Casals
  Data de publicació: 15.12.20 13:23
  Dimarts al migdia, es va fer a la Sala Noble de Can Parrella, un acte de reconeixement a la doctora Maria Àngels Casals, amb motiu de la seva jubilació el passat mes de novembre i després de 33 anys de dedicació al CAP de Torelló.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: