Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Aquest dimecres, segona taula de participació dels pressupostos participatius de Torelló
  Data de publicació: 29.03.21 12:25
  Aquest dimecres tindrà lloc la segona de les taules de participació dels pressupostos participatius de Torelló 2021, després que dimarts se'n fes la primera sessió. Després del filtratge inicial, en la sessió d'aquest dimecres es decidiran les vuit propostes finalistes que passaran a la valoració tècnica i, en darrera instància, a la votació final. Les taules de participació estan obertes a tota la ciutadania, i començaran, aquest dimecres 31, a les 7 de la tarda, a través de la plataforma zoom (participacio.torello.cat).
 • Dimarts i dimecres, taules de participació dels pressupostos participatius de Torelló
  Data de publicació: 25.03.21 12:25
  Un cop tancada la fase de recollida de propostes dels pressupostos participatius de Torelló 2021, la setmana vinent tindran lloc les dues taules de participació obertes a la ciutadania. En aquestes sessions, previstes per a dimarts 30 i dimecres 31, a les 7 de la tarda i a través de la plataforma zoom (participacio.torello.cat), es definiran quines propostes de les presentades per la ciutadania i les entitats passaran a la valoració tècnica i, en darrera instància, a la votació final.
 • Establiment d'un prat florit a un terreny entorn del riu Ter
  Data de publicació: 25.03.21 10:48
  En els últims dies, el servei de manteniment i conservació del verd urbà de Torelló ha treballat en l'establiment d'un prat florit a una franja de terreny entorn del riu Ter, entre La Bardissa i el pont de Conanglell. S'hi han sembrat diverses espècies, de floració vistosa, pròpies dels prats i herbassars mediterranis.
 • 'Ocaña, reina de las Ramblas', al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 22.03.21 12:07
  Aquest dissabte, a les 8 del vespre, l'esperit irreverent d'Ocaña s'apoderarà de l'escenari del Teatre Cirvianum amb la posada en escena de l'espectacle, una òpera de butxaca, 'Ocaña, reina de las Ramblas'. Aquest artista iconoclasta va ser una figura emblemàtica de la Barcelona 'underground' de mitjans dels 70. 'Ocaña, reina de las Ramblas' ha rebut els premis al millor musical i millor actor de musical dels Premis de la Crítica 2019 i al millor espectacle musical i millor actor de musical dels Premis Teatre Barcelona 2019.
 • Dilluns 29, ple ordinari del mes de març
  Data de publicació: 22.03.21 10:34
  Aquest dilluns, 29 de març, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes de març. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
 • Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça Països Catalans
  Data de publicació: 22.03.21 10:05
  Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça Països Catalans, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest nou servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.
 • Nova edició de les jornades d’orientació acadèmica i professional Càpsula
  Data de publicació: 15.03.21 11:42
  Aquest any, se celebra la 7a edició de Càpsula, activitat que se sol fer durant el mes de març, prèviament a les preinscripcions del curs següent, amb una durada de tres dies. Les jornades, adreçades a l’alumnat de 4t d’ESO, PFI i cursos del Garantia Juvenil, estan impulsades pel Servei Comarcal de Joventut, amb la col·laboració dels i les professionals de Joventut de la comarca i, també, del Servei d’Educació comarcal.
 • Taller de capacitació integral per entrar al món laboral
  Data de publicació: 15.03.21 09:59
  Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Torelló posa en marxa un taller de capacitació integral per entrar al món laboral. L'objectiu és que les persones (professionals, en aquest cas) disposin d’un capital de competències que doni resposta a les demandes actuals del mercat de treball. El taller, que té una durada de 23 hores, va adreçat a persones en situació de recerca de feina o en redefinició del seu projecte professional inscrits al Servei Local d’Ocupació de la xarxa –Xaloc.
 • Ja es poden tramitar les sol·licituds de subvenció per al pagament del lloguer per a persones grans
  Data de publicació: 15.03.21 08:31
  Fins al 30 d'abril es poden presentar les sol·licituds de subvenció de la Generalitat per al pagament del lloguer per a persones grans corresponent a l'any 2021. En cas que la sol·licitud es vulgui tramitar presencialment, cal demanar cita prèvia a l'Oficina d'Habitatge de Torelló, trucant al Tel. 938593612. S'ha de tenir en compte que aquesta línia de subvencions va destinada exclusivament a persones que durant el 2021 tinguin 65 anys o més.
 • Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça Joanot Martorell
  Data de publicació: 15.03.21 07:35
  Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça Joanot Martorell, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest nou servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.
 • Últims dies per presentar propostes als pressupostos participatius
  Data de publicació: 14.03.21 14:25
  L’Ajuntament de Torelló impulsa el projecte dels pressupostos participatius, en base al qual s’ha obert un procés de participació ciutadana per tal que tots els veïns i veïnes de la població puguin decidir a què volen destinar 30.000 euros del pressupost municipal. Fins al 21 de març es poden presentar propostes, tant a títol individual com a nivell d’entitats i associacions, a través del formulari que es troba a participacio.torello.cat o presencialment portant la butlleta que hi ha en el tríptic que s’ha distribuït casa per casa, a les diferents oficines municipals. Aquest projecte, fruit del treball d’una comissió en la qual estan representats tots els grups municipals, es prolongarà al llarg dels propers mesos.
 • Tall de trànsit nocturn als túnels de Bracons del 15 al 17 de març
  Data de publicació: 12.03.21 10:04
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emès un comunicat en el qual informa que hi haurà restriccions de trànsit a la C-37, al tram dels túnels de Bracons, a partir d'aquest dilluns 15 i fins al dimecres 17 de març. Les nits de dilluns a dimarts i de dimarts a dimecres, es tallarà l’accés als túnels de Bracons entre les 10 de la nit i les 6 del matí i el trànsit es desviarà per la carretera secundària. D'altra banda, el dimarts 16 de març, de 6 del matí a 10 de la nit, també hi haurà restriccions de trànsit al carril dret en sentit Vic, entre els punts quilomètrics 170,8 i 168,8, al túnel de la Codina per la realització de cates.
 • L'alcalde visita als alumnes de l'escola Rocaprevera
  Data de publicació: 09.03.21 12:55
  Com que la situació sanitària actual no permet les tradicionals visites de grups escolars als edificis municipals, des de l'àrea d'alcaldia s'ha optat per intercanviar els papers, de manera que l'alcalde, Marçal Ortuño, visita als grups escolars que demanen poder conèixer el funcionament de l'Ajuntament. Aquest dimarts al matí, doncs, l'alcalde ha visitat als alumnes de primer i segon de Primària de l'escola Rocaprevera.
 • Dotze persones inicien un curs d’intel·ligència emocional
  Data de publicació: 09.03.21 10:35
  La setmana passada es va iniciar a l'edifici de La Cooperativa una nova edició del curs d'intel·ligència emocional, amb organització del servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica, dins la programació de cursos ‘Forma’t a Torelló'. Durant dotze setmanes, cada dijous al vespre, es treballaran les habilitats que els permetran reconèixer i gestionar les seves emocions i les dels altres.
 • 134 donacions en l'acapte de sang del 5 i 6 de març a l'Institut Escola Marta Mata
  Data de publicació: 08.03.21 14:14
  El Banc de Sang i la delegació a Torelló de l'Associació de Donants de Sang d'Osona, amb la col·laboració dels alumnes de l’Institut Escola Marta Mata, van organitzar divendres i dissabte dues jornades de donació de sang al gimnàs d'aquest centre educatiu. Es van registrar un total de 134 donacions, amb 7 nous donants i 14 oferiments de persones que, per un motiu o altre, no ho van poder fer. Es calcula que 402 pacients es podran beneficiar d'aquest doble acapte de sang.
Pàgina de resultats:   << Anterior   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: