Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • La web municipal incorpora un apartat on es recopila informació sobre el coronavirus
  Data de publicació: 12.04.20 09:47
  Des de fa uns dies, la web municipal de l'Ajuntament de Torelló ha posat en marxa un nou apartat de recopilació d'informació i mesures relacionades amb la crisi del coronavirus. És un apartat que s'anirà actualitzant diàriament i on trobareu canals oficials d'informació, les mesures adoptades fins ara a Torelló i tot de recursos relacionats amb l'actual situació.
 • Aquest dimecres, mercat ambulant només amb productes alimentaris
  Data de publicació: 11.04.20 14:20
  Igual que les últimes setmanes i seguint les indicacions de la Generalitat, aquest dimecres 15 d'abril es farà mercat ambulant setmanal però només amb parades d'alimentació i productes frescos. Policia Local i Protecció Civil vetllaran per la bona gestió del mercat i pel compliment de les mesures de distanciament social aprovades en relació amb la contenció del coronavirus.
 • Comunicat: Cancel·lació del Festus 2020
  Data de publicació: 10.04.20 14:37
  La complicada situació sanitària i la incertesa davant les mesures que s’implementaran els propers mesos a Catalunya, ens fa prendre, amb tristesa, la decisió de cancel·lar l’edició 2020 del Festus -Festival d’Arts al Carrer- en el format i les dates que havíem plantejat.
 • Gràcies Torelló
  Data de publicació: 09.04.20 19:39
  En aquests dies d'intensos contrastos, volem destacar que des de l'ajuntament ha estat molt emocionant veure l'ambició del projecte de voluntariat de no deixar a ningú sense mascareta, l'organització d'una xarxa de suport per a tots aquells que els cal, la resposta a cada crida que hem fet i l'entrega i dedicació de molts professionals, tant del sector públic com privat, que es desviuen per a fer-ho encara millor en aquestes circumstàncies tant adverses. Un orgull immens com a poble! Moltíssimes gràcies a tots!

  Marçal Ortuño i Jolis
  Alcalde de Torelló
 • Recomanacions a la ciutadania en l'ús dels contenidors de residus
  Data de publicació: 09.04.20 10:57
  Durant aquests dies d'estat d'alarma per la pandèmia del coronavirus, l'empresa Recollida de Residus d'Osona, que s'encarrega de la recollida dels residus a Torelló, ens fa arribar tot un seguit de recomanacions a l'hora de seleccionar els residus i dipositar-los als contenidors. Com a norma general, cal que es faci la selecció de residus habitual: orgànica, multiproducte, vidre i rebuig.
 • El Departament de Cultura de l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania El Rebost Cultural
  Data de publicació: 09.04.20 10:43
  Coincidint amb l’aturada de tota activitat, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha posat en marxa una eina virtual on trobar-hi tot allò que pot satisfer les ànsies culturals de la ciutadania. Es tracta d’El Rebost Cultural, un petit magatzem en línia on anar a buscar recursos culturals de ben diversa naturalesa, des de les arts escèniques, a la literatura, passant per la música o els museus, els audiovisuals, recursos per a públic familiar o el teatre local.
 • L’Ajuntament demana responsabilitat a l’hora de treure el gos durant el confinament
  Data de publicació: 08.04.20 16:57
  Treure el gos és una de les excepcions de mobilitat contemplades en l’actual situació de confinament. De tota manera, s’ha detectat que hi ha qui, aprofitant-se d’aquesta circumstància, en fa un abús. Per això, des de l’Ajuntament es fa una crida a la responsabilitat a les persones propietàries de gossos, per tal que treure l’animal no sigui una excusa per anar a passejar.
 • Se suspèn la Festa Major del barri de Montserrat
  Data de publicació: 08.04.20 13:06
  Davant l'actual situació provocada per la pandèmia del coronavirus, l'Associació de Veïns del barri de Montserrat ha decidit suspendre la Festa Major del barri, que s'havia de celebrar entre el 19 i el 27 d'abril. Per precaució i per evitar mals majors, s'ha descartat ajornar-la i s'ha preferit suspendre-la fins l'any vinent.
 • Torelló recull 62 màscares tipus snorkel destinades als serveis sanitaris
  Data de publicació: 07.04.20 11:54
  Voluntaris de Protecció Civil de Torelló ja han finalitzat la recollida de màscares tipus snorkel destinades als serveis sanitaris, responent a una crida impulsada des del Consell Comarcal d'Osona. A Torelló se n'han recollit 62, incloses quatre de veïns de Sant Vicenç i Orís. Aquest matí s'han lliurat a la seu del Consell Comarcal. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
 • L'Ajuntament manté centralitzada l'atenció a la ciutadania per via telefònica i telemàtica
  Data de publicació: 06.04.20 09:12
  Les oficines d’atenció a la ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Torelló mantenen durant aquests dies d'estat d'alarma les mesures de prevenció. Així, es centralitza l'atenció ciutadana per la via telefònica i telemàtica, de manera que les OAC de la Cooperativa, l'Espona i la Carrera no ofereixen atenció presencial. A la Policia Local, hi ha atenció telefònica i la presencial està limitada a casos molt urgents.
 • Aquest dimecres, mercat ambulant només amb productes alimentaris
  Data de publicació: 04.04.20 12:20
  Igual que les últimes setmanes i seguint les indicacions de la Generalitat, aquest dimecres 8 d'abril es farà mercat ambulant setmanal però només amb parades d'alimentació i productes frescos. Policia Local i Protecció Civil vetllaran per la bona gestió del mercat i pel compliment de les mesures de distanciament social aprovades en relació amb la contenció del coronavirus.
 • Primers positius a la residència Cals Avis
  Data de publicació: 31.03.20 11:33
  La residència Cals Avis ha informat que 7 persones residents han donat positiu per coronavirus. S’han efectuat un total de 14 proves i a hores d’ara s’està a l’espera de la resta de resultats.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: