Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

  • Reparació de les pilones d'accés al nucli antic
    Data de publicació: 29.07.20 11:16
    Després d'un temps sense funcionar, s'han pogut reparar les pilones del carrer del Pont i carrer Ges d'Avall. Encara es mantenen en procés de reparació les pilones del Pas de la Sagrera i carrer Rocaprevera.
  • L'Ajuntament de Torelló, Top 10 de la seva categoria dels Reconeixements d'Administració Electrònica
    Data de publicació: 29.07.20 09:41
    L'AOC (Consorci Administració Oberta de Catalunya) ha atorgat la V edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals capdavanters en transformació digital. L'Ajuntament de Torelló ha estat un dels 75 ens locals catalans distingits en alguna de les 7 categories dels Reconeixements, concretament en el Top 10 de la categoria de 5.001 a 20.000 habitants.
  • El ple aprova destinar 448.000 euros a pal·liar els efectes socials i econòmics de la COVID-19 a Torelló
    Data de publicació: 29.07.20 08:20
    El ple de l’Ajuntament va aprovar en la sessió ordinària d’aquest dilluns, celebrada de forma telemàtica, dues modificacions de pressupost per destinar un total de 448.000 euros a pal·liar els efectes socials i econòmics de la COVID-19 a la població. Concretament, una línia de 258.000 euros es destinarà a despesa d’àmbit social i una altra de 190.000 euros a ajudes directes a empreses, comerços, professionals i autònoms del municipi. Són dues propostes que s’han consensuat a la comissió del COVID-19, integrada per representants de tots els grups municipals.
  • Del 27 al 31 de juliol, tall a un tram del carrer Manlleu per obres d'asfaltat
    Data de publicació: 27.07.20 10:23
    Com a final de la important actuació de seguretat viària que ha fet la Diputació de Barcelona a la BV-5224, amb diverses obres a l'entrada de Torelló pel carrer Manlleu, s'ha previst l'asfaltat d'un tram d'aquest carrer entre el 27 i el 31 de juliol. L'actuació obligarà a tallar la via entre el carrer del Cònsol i fins a la rotonda amb el carrer Caseta Muntades.
  • El concert dels Montgrins es podrà veure en directe per El 9 TV
    Data de publicació: 27.07.20 10:21
    El proper dissabte 1 d'agost, tindrà lloc una de les cites més esperades de la programació de la Festa Major, amb el tradicional concert, enguany protagonitzat per la Cobla-orquestra Montgrins. Serà a partir de les 8 del vespre als jardins Vicenç Pujol. Per tal que puguin gaudir de l'acte el màxim nombre de persones, el concert serà emès en directe a través d'El 9 TV.
  • La brigada municipal fabrica un dispensador d'aigua automàtic pels dies de Festa Major
    Data de publicació: 26.07.20 14:01
    Un equip de la brigada municipal, coordinat pel seu electricista, ha fabricat un model de dispensador d'aigua automàtic que permet omplir els gots sense haver de tocar res. Està instal·lat als jardins Vicenç Pujol durant tota la Festa Major, amb el doble objectiu de reduir els residus de plàstic que es generen i reforçar les mesures de seguretat i higiene.
  • Dilluns 27, ple ordinari del mes de juliol
    Data de publicació: 24.07.20 11:14
    Aquest dilluns, 27 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes de juliol. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
  • El Casal d'Estiu UnitsxEducar reobre les inscripcions
    Data de publicació: 23.07.20 12:00
    Després de les tres primeres setmanes d'activitats, el Casal d'Estiu UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats de Torelló, reobre les inscripcions amb places per les dues últimes setmanes d'agost i les dues primeres de setembre. Les inscripcions es poden formalitzar del 17 al 27 de juliol. En aquestes tres primeres setmanes, el casal s'ha desenvolupat amb normalitat i amb una resposta molt positiva dels 427 infants inscrits.
  • Sant Jordi d’estiu a Torelló
    Data de publicació: 20.07.20 10:16
    La regidoria de Comerç col·labora en la instal·lació d’una parada al carrer dels tres establiments del municipi que han tingut la iniciativa de fer alguna activitat durant la celebració, aquest dijous 23 de juliol, del Sant Jordi d’estiu.
  • Torelló es prepara per viure una Festa Major singular i “adaptada a les circumstàncies actuals”
    Data de publicació: 16.07.20 12:21
    Torelló viurà, del 22 de juliol al 2 d’agost, una Festa Major singular i “adaptada a les circumstàncies actuals”, tal com va explicar l’alcalde Marçal Ortuño, en la presentació de la programació d’aquest any. Així s’ha dissenyat la Festa Major després de valorar quines activitats es podien fer, quines no i quines s’havien d’adaptar, i la major part s’han centralitzat als jardins Vicenç Pujol.
  • El pont de la Coromina ja s'ha pavimentat però segueix tallat al pas de persones i vehicles
    Data de publicació: 16.07.20 09:49
    El passat 22 de juny van començar les obres de reconstrucció de la rampa d'accés al pont de la Coromina. Els treballs avancen al ritme previst i ja s'ha fet la pavimentació de tot el conjunt, però l'obra no ha finalitzat. Per tant, es recorda a la ciutadania que el pont està tallat i l'accés a l’obra i la utilització del pont segueixen prohibits.
  • La regidoria de Comerç sorteja 50 carrets de la compra en una campanya per promoure el comerç local
    Data de publicació: 14.07.20 12:38
    Després d'uns mesos difícils per l'alerta sanitària provocada pel COVID-19, l'àrea de Comerç de l'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana una campanya per impulsar el comerç local i promoure que els ciutadans comprin en establiments del municipi. Es sortegen 50 carrets de la compra, que estan exposats en dos aparadors d'establiments buits, al carrer Sant Miquel i avinguda de Montserrat.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  10 11 12 13 14 15 16 17  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: