Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Torelló celebra un Sant Jordi atípic
  Data de publicació: 23.04.20 08:11
  Enguany, la situació d’estat d’alarma per la contenció del Covid-19 obliga a celebrar un Sant Jordi excepcional. Llibreries i floristeries no volen renunciar a una diada tan significativa i han articulat la manera de poder fer el lliurament de llibres i roses a domicili. La regidoria de Cultura anima a celebrar Sant Jordi amb tot un conjunt d'activitats organitzades per entitats i institucions, que es pot trobar en l'apartat de Sant Jordi 2020.
 • Aquest cap de setmana, la Policia Local ha instruït 22 denúncies per incomplir el confinament
  Data de publicació: 20.04.20 14:14
  Durant aquest cap de setmana, ha crescut el nombre de denúncies instruïdes per la Policia Local de Torelló per incompliment de les mesures de confinament. Des de divendres fins aquest diumenge, la Policia ha instruït 22 denúncies, 6 de les quals a persones que circulaven en vehicle, i les 16 restants a persones que passejaven sense cap justificació o voltaven amb el gos lluny del seu domicili (algunes persones reincidents).
 • La deixalleria de Torelló reprèn l'activitat només per a empreses
  Data de publicació: 20.04.20 13:27
  Des d'aquest dilluns 20 d'abril la deixalleria de Torelló torna a l’activitat de forma parcial per donar servei exclusivament a les empreses amb activitats industrials i comercials que en els últims dies han pogut tornar a obrir. La deixalleria estarà oberta en horari reduït, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, i no s’acceptaran aportacions de residus per part de particulars.
 • Torna el Cicle Gaudí, en format online
  Data de publicació: 20.04.20 10:43
  A partir d’aquest mes d’abril, l’Acadèmia del Cinema Català fa un pas més en la difusió del cinema català al territori portant el Cicle Gaudí online amb la col·laboració de FilminCAT i l’Institut Català de les Empreses Culturals. El públic de qualsevol punt de Catalunya tindrà l’oportunitat de recuperar online títols que hagin passat pel circuit de sales i dialogar amb els seus creadors/es i protagonistes. Des d’aquest diumenge FilminCAT oferirà el títol escollit al preu habitual de lloguer amb un mes de cinema a la seva plataforma sense cost afegit.
 • Aquest dilluns comença la distribució de mascaretes de la campanya #MascaretaSalut
  Data de publicació: 20.04.20 09:09
  A partir d’aquest dilluns 20 d’abril, i en el marc de la campanya sanitària “#MascaretaSalut”, les farmàcies catalanes començaran a distribuir a la població 1 milió i mig de mascaretes (450 per farmàcia) de la partida de 14 milions anunciada pel Govern de la Generalitat. Es tracta de mascaretes sanitàries, la primera de les quals serà gratuïta presentant la targeta sanitària individual. Es demana a la ciutadania que actuï amb responsabilitat i que vagi a la farmàcia només si realment necessita la mascareta de manera immediata per la seva vulnerabilitat o activitat laboral.
 • Aquest dimecres, mercat ambulant només amb productes alimentaris
  Data de publicació: 18.04.20 17:02
  Igual que les últimes setmanes i seguint les indicacions de la Generalitat, aquest dimecres 22 d'abril es farà mercat ambulant setmanal però només amb parades d'alimentació i productes frescos. Policia Local i Protecció Civil vetllaran per la bona gestió del mercat i pel compliment de les mesures de distanciament social aprovades en relació amb la contenció del coronavirus.
 • Crida urgent per trobar 6 ordinadors o tauletes digitals per alumnes de Torelló
  Data de publicació: 17.04.20 12:35
  Aquests dies s'està treballant per tal que cap alumne del municipi es quedi sense poder seguir el curs per falta de dispositius digitals. Després dels últims recomptes, s'ha constatat que falten 6 ordinadors o tauletes digitals per alumnes d'escoles de Torelló. Des de l'Ajuntament es fa una crida urgent per trobar aquests 6 dispositius que fan falta.
 • La regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs online per preparar el nivell bàsic del certificat ACTIC
  Data de publicació: 16.04.20 11:55
  El servei municipal de formació de la regidoria de Promoció Econòmica organitza a partir del 21 d'abril un curs online per obtenir el certificat ACTIC, que acredita la competència digital de l'alumne. Aquest curs, de 30 hores de durada, va adreçat a persones que volen preparar-se per superar el nivell bàsic de l’examen ACTIC. El curs comença el 21 d’abril i acaba el 28 de maig, amb dos dies de classe online cada setmana, dimarts i dijous, en horari de 15 a 17:30 h de la tarda.
 • S’ajorna la celebració de la Jornada Segimon Serrallonga
  Data de publicació: 15.04.20 18:37
  L’acte en memòria de Segimon Serrallonga, que s’havia de celebrar aquest diumenge 19 d’abril, s’ha ajornat a causa de les circumstàncies actuals. Aquesta jornada, que anualment organitzen l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic-Universitat central de Catalunya i l’Ajuntament de Torelló, es traslladarà a una data encara per determinar però que probablement serà durant la propera tardor.
 • Suspenen l'Aplec Sardanista de primavera i la Romería Rociera
  Data de publicació: 15.04.20 14:47
  Davant l'actual situació i la incertesa generada pel COVID-19, l'Agrupació Sardanista i l'Asociación Cultural Andaluza han decidit suspendre dues de les activitats que tenien previstes. Es tracta de l'Aplec Sardanista de primavera, previst pel 17 de maig i la Romería Rociera, que s'havia de celebrar els dies 6 i 7 de juny.
 • Durant la Setmana Santa, la Policia Local instrueix 19 denúncies per incomplir el confinament
  Data de publicació: 14.04.20 10:14
  Al llarg de la Setmana Santa, des del Dijous Sant fins a aquest dilluns, la Policia Local de Torelló ha instruït 19 denúncies per incompliment de les mesures de confinament. En detall, d’aquestes 19 denúncies, 6 s’han instruït a persones que circulaven en vehicle, 11 a persones que circulaven a peu, sense cap justificació, i les 2 restants a dues persones que estaven en un local amb música.
 • L'organització confirma l'ajornament del Mercat del Trasto i buscarà nova data
  Data de publicació: 14.04.20 08:49
  L'Associació Cultural Deixebles de Sant Feliu i la Comissió del Mercat del Trasto, organitzadors del Mercat del Trasto, han confirmat en un comunicat l'ajornament de l'edició d'aquest any, prevista pel 10 de maig. Depenent de l'evolució de la pandèmia i si és possible, buscaran una nova data durant aquest any.
 • La web municipal incorpora un apartat on es recopila informació sobre el coronavirus
  Data de publicació: 12.04.20 09:47
  Des de fa uns dies, la web municipal de l'Ajuntament de Torelló ha posat en marxa un nou apartat de recopilació d'informació i mesures relacionades amb la crisi del coronavirus. És un apartat que s'anirà actualitzant diàriament i on trobareu canals oficials d'informació, les mesures adoptades fins ara a Torelló i tot de recursos relacionats amb l'actual situació.
 • Aquest dimecres, mercat ambulant només amb productes alimentaris
  Data de publicació: 11.04.20 14:20
  Igual que les últimes setmanes i seguint les indicacions de la Generalitat, aquest dimecres 15 d'abril es farà mercat ambulant setmanal però només amb parades d'alimentació i productes frescos. Policia Local i Protecció Civil vetllaran per la bona gestió del mercat i pel compliment de les mesures de distanciament social aprovades en relació amb la contenció del coronavirus.
 • Comunicat: Cancel·lació del Festus 2020
  Data de publicació: 10.04.20 14:37
  La complicada situació sanitària i la incertesa davant les mesures que s’implementaran els propers mesos a Catalunya, ens fa prendre, amb tristesa, la decisió de cancel·lar l’edició 2020 del Festus -Festival d’Arts al Carrer- en el format i les dates que havíem plantejat.
 • Gràcies Torelló
  Data de publicació: 09.04.20 19:39
  En aquests dies d'intensos contrastos, volem destacar que des de l'ajuntament ha estat molt emocionant veure l'ambició del projecte de voluntariat de no deixar a ningú sense mascareta, l'organització d'una xarxa de suport per a tots aquells que els cal, la resposta a cada crida que hem fet i l'entrega i dedicació de molts professionals, tant del sector públic com privat, que es desviuen per a fer-ho encara millor en aquestes circumstàncies tant adverses. Un orgull immens com a poble! Moltíssimes gràcies a tots!

  Marçal Ortuño i Jolis
  Alcalde de Torelló
 • Recomanacions a la ciutadania en l'ús dels contenidors de residus
  Data de publicació: 09.04.20 10:57
  Durant aquests dies d'estat d'alarma per la pandèmia del coronavirus, l'empresa Recollida de Residus d'Osona, que s'encarrega de la recollida dels residus a Torelló, ens fa arribar tot un seguit de recomanacions a l'hora de seleccionar els residus i dipositar-los als contenidors. Com a norma general, cal que es faci la selecció de residus habitual: orgànica, multiproducte, vidre i rebuig.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: