Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Obert el termini de presentació de sol·licituds d'ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica
  Data de publicació: 04.09.20 14:44
  La regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Torelló ha fet públics els detalls i ha obert una nova convocatòria d'ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica. Poden optar-hi les persones i/o famílies empadronades i que visquin a Torelló i que compleixin amb els requisits econòmics d'ingressos que marca la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds s'ha iniciat aquest dimarts 1 de setembre i estarà obert fins al 30 de novembre o fins a esgotar la consignació pressupostària.
 • L'Ajuntament organitza un curs presencial de Mindfulness
  Data de publicació: 04.09.20 11:22
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un curs presencial de Mindfulness, amb places limitades per motius de seguretat i higiene. El curs començarà el 17 de setembre i finalitzarà el 26 de novembre, amb sessions cada dijous, de 18.30 a 21 h. Amb el Mindfulness, es vol potenciar el fet d'estar presents, conscients i poder gestionar les emocions. Per obtenir més informació i formalitzar les matrícules, cal trucar als telèfons 938 505 313 - 667 950 568 o bé escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.
 • El Pavelló Municipal estrena marcador
  Data de publicació: 31.08.20 11:59
  Aquests dies ha quedat instal·lat el nou marcador del Pavelló Municipal d'Esports, que donarà servei a les entitats que fan servir l'equipament i que també es podrà utilitzar en altres esdeveniments, ja que és un aparell mòbil. Té una pantalla de nou metres quadrats i permet projectar vídeos i tota mena d'informació.
 • Aquest dijous hi ha previst un tall de trànsit d'unes hores al pont de la Coromina
  Data de publicació: 31.08.20 07:48
  Aquest dijous, 3 de setembre, està previst tancar al trànsit el pont de la Coromina durant unes hores, de les 8 del matí a les 2 del migdia. S'hi faran treballs de tancament de l'obra de reconstrucció de la rampa d'accés. El pas estarà tallat a persones, bicicletes i tota mena de vehicles.
 • S'aprova el nou Pla Director del Verd Urbà de Torelló
  Data de publicació: 26.08.20 10:58
  El ple municipal de juliol va aprovar, amb el vot favorable de tots els grups, el nou Pla Director del Verd Urbà de Torelló (PDVU), elaborat per la Diputació de Barcelona i que actualitza l'anterior document, que datava del 2013. És un treball que ha de servir com a eina de planificació i gestió per millorar la jardineria pública del municipi.
 • Del 26 al 28 d'agost, tall de trànsit per obres al pont de la Coromina
  Data de publicació: 25.08.20 09:33
  Des d'aquest dimecres 26 d'agost, a les 8 del matí, i fins divendres 28, a les 3 de la tarda, es faran obres per arreglar les voreres del pont de la Coromina. L'actuació obligarà a tallar el trànsit de vehicles pel pont. Sí que es permetrà el pas de vianants i bicicletes.
 • Reobert al trànsit el pont de la Coromina
  Data de publicació: 07.08.20 14:49
  Amb la col·locació de les barreres de seguretat, aquesta setmana ha finalitzat el projecte de reconstrucció de la rampa d'accés al pont de la Coromina, que ja s'ha reobert al trànsit de vehicles i vianants.
 • Instal·len catifes per desinfectar les soles del calçat a l'entrada dels edificis municipals
  Data de publicació: 04.08.20 14:39
  En el marc de les mesures per combatre la proliferació del Covid-19, aquests dies s'han acabat d'instal·lar catifes especials per desinfectar les soles del calçat en els accessos a diversos edificis municipals. Se n'han col·locat una dotzena. En tots els edificis municipals és obligatori l’ús de mascareta, s’han de respectar les distàncies de seguretat i es disposa de dispensadors de gel hidroalcohòlic.
 • La Policia Local de Torelló incorpora cinc agents interins
  Data de publicació: 03.08.20 14:40
  Aquest dilluns s'ha fet als jardins de l'Espona l'acte de presa de possessió de les cinc noves places d'agents interins que va convocar l'Ajuntament per reforçar la policia local del municipi. Els nous efectius, quatre noies i un noi, s'incorporaran al cos durant els pròxims dies.
 • Números guanyadors del sorteig de 50 carrets de la compra
  Data de publicació: 31.07.20 10:02
  Aquest divendres s'ha fet el sorteig per conèixer els números guanyadors dels 50 carrets de la compra que la regidoria de Comerç de l'Ajuntament rifava dins la campanya per impulsar el comerç local i promoure que els ciutadans comprin en establiments del municipi. Els guanyadors podran recollir el seu premi a partir del dilluns 3 d'agost.
 • Tall de trànsit nocturn als Túnels de Bracons del 3 al 5 d'agost
  Data de publicació: 30.07.20 09:04
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emès un comunicat en el qual informa que hi haurà restriccions de trànsit a la C-37, al tram dels túnels de Bracons, a partir d'aquest dilluns 3 i fins al dimecres 5 d'agost. Les nits de dilluns a dimarts i de dimarts a dimecres, es tallarà l’accés als túnels de Bracons entre les 10 de la nit i les 6 del matí i el trànsit es desviarà per la carretera secundària.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  9 10 11 12 13 14 15 16 17  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: