Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • L'Ajuntament organitza un curs en línia sobre xarxes socials
  Data de publicació: 12.05.20 09:37
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs en línia, destinat en aquesta ocasió a què els alumnes aprenguin a utilitzar les xarxes socials, les eines de compartició i col·laboració per adquirir nocions i desenvolupar noves tècniques. Es farà del 18 de maig al 3 de juny, amb dues sessions setmanals, cada dilluns i dimecres al matí. Aquest curs està adreçat prioritàriament a persones en situació d'atur.
 • Aquest dimecres, mercat ambulant només amb productes alimentaris
  Data de publicació: 11.05.20 16:02
  Igual que les últimes setmanes i seguint les indicacions de la Generalitat, aquest dimecres 13 de maig es farà mercat ambulant setmanal però només amb parades d'alimentació i productes frescos. Policia Local i Protecció Civil vetllaran per la bona gestió del mercat i pel compliment de les mesures de distanciament social aprovades en relació amb la contenció del coronavirus.
 • La deixalleria de Torelló reobrirà pels particulars el 12 de maig
  Data de publicació: 11.05.20 08:32
  Després de reprendre l'activitat de forma parcial fa uns dies per donar servei a les empreses, la deixalleria de Torelló reobrirà portes també per a particulars a partir del dimarts 12 de maig. Ho farà amb l'horari habitual d'abans de la crisi sanitària però amb diverses mesures d'obligat compliment com a prevenció de la COVID-19.
 • S'obren noves inscripcions als cursos de català en línia
  Data de publicació: 11.05.20 08:02
  El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través dels seus serveis i oficines de català i de la plataforma Parla.cat, ha previst una nova tanda d'inscripcions als cursos de català en línia que ofereix. Les inscripcions es podran fer del 18 al 21 de maig, amb cursos de tots els nivells i inici de les classes el dilluns 25 de maig.
 • Nova setmana de restriccions de trànsit als vorals de la C-37 per feines de manteniment
  Data de publicació: 11.05.20 08:00
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha informat de dues incidències que provocaran restriccions de trànsit als vorals de la C-37 durant tota aquesta setmana. En un punt, la restricció de trànsit en ambdós vorals serà per la reparació d'una malla i en l'altre només afectarà el voral sentit Olot a l'alçada dels túnels de Bracons.
 • Campanya a les xarxes per commemorar el Dia Internacional contra l’Homofòbia
  Data de publicació: 08.05.20 09:12
  El proper 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra l’Homofòbia (LGBTIfòbia). En aquesta data es recorda la decisió que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va prendre el 17 de maig de 1990 d’eliminar l’homosexualitat de la Classificació Internacional de Malalties Mentals.
 • Protecció Civil reparteix pantalles protectores als comerços del municipi
  Data de publicació: 07.05.20 09:50
  En una acció coordinada des de la regidoria de Comerç, amb la col·laboració de Protecció Civil de Torelló, aquesta setmana segueix el repartiment de pantalles protectores als comerços que tornen a obrir portes. De moment, se n'han distribuït a 37 establiments del municipi.
 • Comencen diverses actuacions de millora en l'enjardinament urbà de Torelló
  Data de publicació: 06.05.20 15:14
  El servei de jardineria de Torelló i la brigada municipal han iniciat diverses actuacions per millorar l'espai d'enjardinament urbà en diversos punts del municipi. De moment, s'han substituït els bancs i les jardineres del carrer Bonavista, on s'han plantat begònies. Aquesta mateixa planta amb flor s'ha plantat en punts dels carrers del Ter i del Pont i al cementiri municipal.
 • Convoquen el concurs de cartells de la Festa Major 2020
  Data de publicació: 05.05.20 13:05
  L'Escola d'Arts Plàstiques de Torelló ha convocat una nova edició del Concurs de Cartells de la Festa Major, dotat amb un premi en metàl·lic de 500 euros. La data límit de presentació de propostes és el 12 de juny.
 • La brigada municipal renova els bancs de la plaça Joanot Martorell
  Data de publicació: 04.05.20 15:19
  Aquests dies han finalitzat les feines de renovació dels bancs de la plaça Joanot Martorell. La brigada municipal ha estat l'encarregada d'instal·lar 11 nous bancs en aquest espai, en substitució dels antics, que estaven en mal estat i eren molt baixos.
 • La Policia Local i Protecció Civil distribueixen mascaretes al transport públic
  Data de publicació: 04.05.20 11:29
  Des d'aquest dilluns al matí, és obligatori l'ús de mascaretes al transport públic. Per tal que tothom pugui complir la normativa i es compleixi aquesta mesura de protecció, efectius de la Policia Local i de Protecció Civil distribueixen mascaretes quirúrgiques a l’estació de Renfe i a la parada del bus de la plaça de l’Estació entre els usuaris de tren i bus.
 • La Diputació iniciarà aquest mes de maig una important actuació de seguretat viària a la BV-5224
  Data de publicació: 04.05.20 09:31
  La Diputació de Barcelona ha informat que durant la primera quinzena de maig iniciarà una important actuació de seguretat viària a la BV-5224, que inclourà diverses obres a l'entrada de Torelló pel carrer Manlleu. S'han previst actuacions d'asfaltat, millores d'accessibilitat i la creació d'un nou pas de vianants i d'un pas elevat. Les obres tindran una durada aproximada de set setmanes.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: