logo

Notícies

 • L'Oficina d'Habitatge de Torelló organitza sessions d'assessorament presencial per tramitar les línies d'ajut al lloguer
  Data de publicació: 20.06.20 10:31
  Fins al 3 de juliol es poden tramitar les línies de subvencions per al pagament del lloguer i per al pagament del lloguer per a persones grans. Com que la tramitació és preferentment telemàtica, a través del portal de tràmits de la Generalitat, l'Oficina d'Habitatge de Torelló ha organitzat sessions d'assessorament presencial per les famílies interessades en aquests recursos. També manté les consultes per telèfon i via correu electrònic.
 • Aquest divendres, Torelló entra a la nova etapa de represa
  Data de publicació: 19.06.20 19:51
  Aquest divendres, 19 de juny, Torelló, com la resta de Catalunya, inicia la nova etapa de represa. Ja no hi ha restriccions de mobilitat en tot el territori, la Generalitat recupera les competències i fixa les normes que regiran a partir d'ara.
 • Oberta la matrícula de l'Escola Municipal de Música fins al 3 de juliol
  Data de publicació: 19.06.20 10:23
  A causa de les circumstàncies excepcionals d'aquest any, l'Escola Municipal de Música de Torelló té oberta la matrícula fins al 3 de juliol. L’Escola Municipal de Música de Torelló és un servei públic d’educació musical obert a tothom i a totes les músiques.
 • Torelló rebrà la Flama del Canigó a la plaça Nova
  Data de publicació: 18.06.20 13:55
  En un acte organitzat conjuntament per ACTE, el Centre Excursionista Torelló (CET), l'ANC Vall del Ges, Òmnium Cultural i l'Ajuntament de Torelló, aquest dimarts 23 de juny es farà a la plaça Nova la tradicional rebuda a la Flama del Canigó. L'aforament serà limitat i cal respectar la distància de seguretat i portar mascareta. La rebuda a la flama començarà amb ambient musical, a càrrec del duet Té Delegat's, que farà un concert des d'un balcó de l'edifici del Casal Parroquial, des d'una estona abans de les 6 de la tarda, amb versions de pop rock nacional i internacional i també temes propis.
 • Aquest dimecres, hi haurà mercat setmanal
  Data de publicació: 18.06.20 13:02
  Malgrat ser dia festiu, aquest dimecres 24 de juny, es celebrarà mercat setmanal a Torelló. En elaborar el calendari anual de celebració del mercat no sedentari, la regidoria de Comerç va proposar no canviar la data del 24 de juny, per la qual cosa el matí i migdia de Sant Joan hi haurà les parades del mercat setmanal instal·lades a la zona habitual.
 • Sorea té tancades les oficines i manté oberts altres canals d'atenció
  Data de publicació: 17.06.20 08:37
  Les oficines de Sorea, de moment, continuaran tancades i, per tant, no es fa atenció presencial. Per qualsevol gestió o consulta, Sorea manté oberts diferents canals de contacte, a través d'internet, telefònicament o excepcionalment a l'oficina amb cita prèvia.
 • L’Ajuntament reedita una campanya informativa per evitar la proliferació del mosquit tigre
  Data de publicació: 16.06.20 10:02
  L'àrea de Salut Pública de l'Ajuntament impulsa una nova edició de la campanya informativa sobre el mosquit tigre. La campanya es presenta amb el lema ‘Evita el mosquit tigre, que no n’hi hagi depèn de tu’ i incideix en mesures per evitar-ne la cria i proliferació i en la prevenció i cura de les picades. Aquesta setmana s’ha iniciat una bustiada de díptics informatius i també es difondran materials audiovisuals mitjançant les xarxes socials. En el material editat també es dóna informació sobre la vespa asiàtica.
 • Aquest dilluns, Torelló entra a la fase 3 del desconfinament
  Data de publicació: 15.06.20 17:51
  Aquest dilluns 15 de juny, Torelló entra a la fase 3 del desconfinament com a municipi de la regió sanitària de la Catalunya Central. En aquesta fase 3 hi ha diverses novetats que afecten les trobades i desplaçaments, els establiments comercials i restauració o la cultura, el lleure i l'esport, entre d'altres. Tot i això, es demana extremar les precaucions i es recorda que s'han de seguir aplicant les mesures de distanciament social i d'higiene vigents fins ara.
 • Les piscines d'estiu obren el 15 de juny
  Data de publicació: 14.06.20 08:45
  Les piscines municipals d'estiu obriran les portes el dilluns 15 de juny i romandran obertes fins al 6 de setembre. Aquest any, la normativa d'obertura s'ha hagut d'adaptar a les limitacions i mesures de seguretat i higiene vigents a causa del COVID-19. Hi haurà torns de matí i tarda, una capacitat màxima de 150 persones i sempre s'haurà de demanar cita prèvia per accedir-hi.
 • Aquest dijous, 'La innocència' és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 14.06.20 08:43
  El Cicle Gaudí de cinema en català torna a Torelló presencialment aquest dijous 18 de juny, a les 9 del vespre. Al cinema El Casal es projectarà la pel·lícula 'La innocència', dirigida per Lucía Alemany i protagonitzada per Carmen Arrufat, Laia Marull, Sergi López i Joel Bosqued. Es tracta d'un film del gènere dramàtic estrenat el gener d'aquest any. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. S'aplicaran les mesures d'aforament i de distanciament social vigents.
 • La biblioteca Dos Rius amplia els serveis a partir del dilluns 15 de juny
  Data de publicació: 13.06.20 07:45
  Després de reobrir portes l'1 de juny, la biblioteca Dos Rius amplia els serveis des d'aquest dilluns 15 de juny, amb la possibilitat de fer consulta i estudi a la sala i consulta a internet. Com que l'aforament i el temps de consulta estaran limitats, es recomana demanar cita prèvia.
 • El ple aprova una modificació del pressupost per finançar el casal d'estiu conjunt
  Data de publicació: 12.06.20 10:50
  El ple de l'Ajuntament va aprovar, en una sessió extraordinària celebrada telemàticament aquest dijous a la tarda, una modificació del pressupost per fer una primera aportació econòmica de 96.000 euros al casal d'estiu conjunt UnitsxEducar. La proposta va tirar endavant amb els vots a favor de l'equip de govern i la CUP, mentre que Junts per Catalunya i el PSC es van abstenir.
 • L'Hotel d'Entitats tornarà a fer atenció presencial i reobrirà tres sales per les entitats
  Data de publicació: 10.06.20 10:50
  Després del període de tancament obligat per la pandèmia sanitària, l'Hotel d'Entitats Josep Bardolet, a la plaça Nova 11, recupera l'activitat de manera parcial. A partir del dilluns 15 de juny, es tornarà a realitzar atenció ciutadana tres dies a la setmana i prioritzant la reserva prèvia, sempre que sigui possible. També es reobriran tres sales per les entitats que les necessitin per fer reunions.
 • L'espectacle ‘Bona gent’ de Quim Masferrer, s'ajorna al 3 i 4 d'octubre
  Data de publicació: 10.06.20 09:34
  El Teatre Cirvianum ha decidit ajornar, novament, l'espectacle ‘Bona gent’ de Quim Masferrer, que s'havia de representar per la Festa Major. Les noves dates seran el 3 i el 4 d'octubre. Les persones que haguessin adquirit entrada la poden conservar, ja que els servirà per a la nova data proposada. En cas que aquesta no vagi bé, es retornarà l’import de les entrades a qui ho demani.
 • L'Ajuntament convida a la ciutadania a participar en els seminaris virtuals 'Estalvia des de casa, a Osona'
  Data de publicació: 09.06.20 11:51
  En el marc de la Setmana de l'Energia Sostenible d'Europa, l'Agència Local d’Energia del Consell Comarcal d’Osona i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca, organitzen una sèrie de seminaris virtuals – webinars – durant el mes de juny. Hi ha quatre propostes pels dies 9, 11, 16 i 18 de juny. Els webinars estan adreçats a la ciutadania i es convida a tothom a participar-hi. Són gratuïts però cal inscripció prèvia.
 • Dijous 11, ple extraordinari de l'Ajuntament
  Data de publicació: 08.06.20 14:48
  Aquest dijous, 11 de juny, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc una sessió plenària extraordinària. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ...  Següent >>


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20