Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Ja es poden demanar els ajuts del pla de reactivació econòmica de Torelló
  Data de publicació: 25.10.20 19:44
  Des del 23 d’octubre i fins al 7 de novembre ja es poden demanar els ajuts del pla per a la reactivació econòmica del sector empresarial i comercial, que impulsa l’Ajuntament de Torelló, dotat amb 190.000 euros. Aquesta iniciativa parteix dels treballs de la comissió del COVID-19, creada per pal·liar els efectes de la crisi sanitària i integrada per tots els grups polítics municipals.
 • L'Ajuntament organitza un curs presencial d'iniciació amb l'ordinador i Internet
  Data de publicació: 20.10.20 12:59
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs, de caràcter presencial, en aquesta ocasió centrat en la iniciació en les noves tecnologies. El curs porta per títol 'Els primers passos amb l'ordinador i Internet' i tindrà lloc a les instal·lacions de La Cooperativa, del 26 d'octubre a l'11 de novembre, els dilluns i dimecres de les 9 del matí a la 1 del migdia.
 • Dilluns 26, ple ordinari del mes d'octubre
  Data de publicació: 19.10.20 14:14
  Aquest dilluns, 26 d'octubre, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes d'octubre. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
 • S'amplien els dies d'obertura del cementiri de cara a la diada de Tots Sants
  Data de publicació: 19.10.20 12:18
  De cara a facilitar la visita al cementiri amb motiu de la diada de Tots Sants, fins al 3 de novembre, el recinte estarà obert cada dia, de les 9 del matí a les 7 de la tarda. Aquesta ampliació de les dates d’obertura s’ha establert d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries per tal d’esponjar l’assistència de persones al cementiri.
 • Aquest dijous, 'El meu germà persegueix dinosaures' és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 19.10.20 08:43
  El Cicle Gaudí de cinema en català ha programat, aquest dijous, a les 9 del vespre, la pel·lícula 'El meu germà persegueix dinosaures'. El film, que es projectarà al cinema El Casal, està dirigit per Stefano Cipani i interpretat per Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese i Rossy de Palma. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. A la sessió de dijous, s'aplicaran les mesures d'aforament i de distanciament social vigents.
 • 80 anys de l’Aiguat de 1940
  Data de publicació: 17.10.20 16:12
  Aquest dissabte es compleixen vuitanta anys de les inundacions que van afectar les conques hidrogràfiques del nord-est de Catalunya. A Torelló, els efectes van ser catastròfics amb nombroses pèrdues materials, esfondrament d'habitatges i 62 víctimes mortals.
 • Comença la campanya de vacunació antigripal
  Data de publicació: 14.10.20 08:24
  El 15 d’octubre comença la campanya de vacunació antigripal estacional. Tal com es va fer l’any passat, des de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Vall del Ges s’ha programat la campanya al mateix CAP però també excepcionalment al Centre Cívic del barri de Montserrat, per tal d’apropar l’actuació a la comunitat, evitar aglomeracions al CAP i mantenir circuits àgils i segurs.
 • 43 comerços de Torelló a la 10a campanya ‘Compra i guanya’
  Data de publicació: 13.10.20 13:57
  Durant tot el mes d’octubre, prop de 2.000 botigues dels 31 municipis organitzadors de la campanya ‘Compra i guanya’, participaran en la que serà ja la seva desena edició i que confirma el creixement progressiu i la consolidació d’aquesta iniciativa. Torelló és un dels municipis membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, que organitza la campanya.
 • Ja es poden demanar els ajuts per a les activitats extraescolars
  Data de publicació: 09.10.20 13:41
  Fins al 20 d'octubre es poden demanar els ajuts per a les activitats extraescolars per al curs 2020-2021. que s’ofereixen des de les AMPAs i des de les entitats esportives i serveis municipals. Aquest curs ve marcat per la situació actual de la pandèmia provocada pel CÒVID-19, però malgrat la incertesa, i amb totes les mesures d’higiene i seguretat, les activitats es portaran a terme.
 • L'Ajuntament organitza un curs en línia sobre xarxes socials
  Data de publicació: 09.10.20 12:59
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs en línia, destinat en aquesta ocasió a aprendre a utilitzar les xarxes socials. Es farà del 14 d'octubre al 9 de novembre, amb dues sessions setmanals, cada dilluns i dimecres a la tarda. Aquest curs està adreçat prioritàriament a persones en situació d'atur que tinguin uns coneixements bàsics d’informàtica.
 • El ple de dilluns va tenir un marcat accent econòmic
  Data de publicació: 07.10.20 10:21
  El ple de l’Ajuntament, celebrat dilluns passat, va tenir un marcat caràcter econòmic ja que es van aprovar dues importants modificacions de pressupost i l’aplicació de part del superàvit a finançar despeses vinculades als efectes de la crisi sanitària.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: