Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Del 27 al 30 d'abril, setmana de restriccions de trànsit i tall nocturn a la C-37
  Data de publicació: 28.04.20 09:38
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha informat de tres incidències que afectaran durant la setmana vinent la C-37, als túnels de Bracons. D'una banda, la restricció de trànsit en el carril lent, direcció a Olot i la restricció als vorals per sega d'herba i neteja de cunetes. Aquestes dues accions es faran durant quatre dies, del 27 al 30 d'abril. També hi ha previst un tall nocturn als túnels de Bracons entre els dies 28 i 30 d'abril.
 • L'Ajuntament organitza una formació en línia de 'Píndoles de Mindfulness'
  Data de publicació: 27.04.20 15:33
  El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un curs en línia de 'Píndoles de Mindfulness', amb l'objectiu d'estar presents, conscients i poder gestionar les emocions en aquesta etapa excepcional de confinament. El curs començarà el 4 de maig i finalitzarà el 15 de maig, amb sis sessions en línia de 40 minuts de durada. N'hi haurà dues que seran reunions virtuals per compartir en grup les inquietuds i aprenentatges.
 • Una primavera de suspensions i ajornaments d’activitats
  Data de publicació: 27.04.20 13:58
  Amb la confirmació de la suspensió de l’Aplec Sardanista de Primavera i de la Romería Rociera, es completa tot un conjunt d’alteracions en el calendari d’activitats culturals, esportives i socials de Torelló aquesta primavera.
 • La comunitat musulmana de Torelló celebra el Ramadà
  Data de publicació: 26.04.20 19:20
  La comunitat musulmana ha començat el Ramadà, que aquest any es veu afectat per l’alerta sanitària provocada per la Covid-19 i s’ha de celebrar d’una manera diferent. Els centres de culte estan tancats i les celebracions s’han de fer a casa, en la intimitat de la família, sense reunir-se amb persones que no viuen a la llar.
 • Aquest dimecres, mercat ambulant només amb productes alimentaris
  Data de publicació: 26.04.20 10:02
  Igual que les últimes setmanes i seguint les indicacions de la Generalitat, aquest dimecres 29 d'abril es farà mercat ambulant setmanal però només amb parades d'alimentació i productes frescos. Policia Local i Protecció Civil vetllaran per la bona gestió del mercat i pel compliment de les mesures de distanciament social aprovades en relació amb la contenció del coronavirus.
 • El govern central regula les sortides, a partir d'aquest diumenge, dels menors de 14 anys
  Data de publicació: 25.04.20 11:20
  El BOE d'aquest dissabte ha publicat la normativa que regula les sortides al carrer dels menors de 14 anys, vigents a partir d'aquest diumenge 26 d'abril. Es podrà fer una sortida diària d'una hora, entre les 9 del matí i les 9 de la nit, amb un màxim de tres menors acompanyats d'un adult i, com a molt, a un quilòmetre de distància del domicili.
 • Dilluns 27, ple ordinari del mes d'abril
  Data de publicació: 23.04.20 15:48
  Aquest dilluns, 27 d'abril, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent al mes d'abril. A causa de les mesures de prevenció per la situació actual, el ple es celebrarà telemàticament. El ple es podrà seguir en directe a través de la web municipal: http://torello.videoacta.es.
 • El Servei Local d’Ocupació de Torelló posa en marxa les entrevistes virtuals
  Data de publicació: 23.04.20 13:35
  El Servei Local d’Ocupació (SLO) de Torelló manté la seva activitat però en aquest moment a distància, atesa la situació d’excepcionalitat de confinament preventiu. El servei atén telefònicament, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 15 hores als telèfons 663 821 281, 663 821 284 i 663 70 84 18 o bé per via telemàtica al correu electrònic ocupacio@ajtorello.cat. A més, ara ofereix la possibilitat de fer entrevistes virtuals amb el vostre orientador/a laboral. Cal que demaneu hora per telèfon o correu electrònic.
 • Les entitats de Torelló celebren Sant Jordi amb diverses propostes per fer des de casa
  Data de publicació: 23.04.20 11:32
  Tot i que les circumstàncies excepcionals d'aquest any fan que no es pugui viure Sant Jordi al carrer, diverses entitats de Torelló promouen activitats per celebrar la festa des de casa. Contes virtuals, roses per fer des de casa i propostes culturals per omplir les xarxes socials són algunes de les iniciatives que s'impulsen des del teixit associatiu de Torelló.
 • Torelló celebra un Sant Jordi atípic
  Data de publicació: 23.04.20 08:11
  Enguany, la situació d’estat d’alarma per la contenció del Covid-19 obliga a celebrar un Sant Jordi excepcional. Llibreries i floristeries no volen renunciar a una diada tan significativa i han articulat la manera de poder fer el lliurament de llibres i roses a domicili. La regidoria de Cultura anima a celebrar Sant Jordi amb tot un conjunt d'activitats organitzades per entitats i institucions, que es pot trobar en l'apartat de Sant Jordi 2020.
 • Aquest cap de setmana, la Policia Local ha instruït 22 denúncies per incomplir el confinament
  Data de publicació: 20.04.20 14:14
  Durant aquest cap de setmana, ha crescut el nombre de denúncies instruïdes per la Policia Local de Torelló per incompliment de les mesures de confinament. Des de divendres fins aquest diumenge, la Policia ha instruït 22 denúncies, 6 de les quals a persones que circulaven en vehicle, i les 16 restants a persones que passejaven sense cap justificació o voltaven amb el gos lluny del seu domicili (algunes persones reincidents).
 • La deixalleria de Torelló reprèn l'activitat només per a empreses
  Data de publicació: 20.04.20 13:27
  Des d'aquest dilluns 20 d'abril la deixalleria de Torelló torna a l’activitat de forma parcial per donar servei exclusivament a les empreses amb activitats industrials i comercials que en els últims dies han pogut tornar a obrir. La deixalleria estarà oberta en horari reduït, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, i no s’acceptaran aportacions de residus per part de particulars.
 • Torna el Cicle Gaudí, en format online
  Data de publicació: 20.04.20 10:43
  A partir d’aquest mes d’abril, l’Acadèmia del Cinema Català fa un pas més en la difusió del cinema català al territori portant el Cicle Gaudí online amb la col·laboració de FilminCAT i l’Institut Català de les Empreses Culturals. El públic de qualsevol punt de Catalunya tindrà l’oportunitat de recuperar online títols que hagin passat pel circuit de sales i dialogar amb els seus creadors/es i protagonistes. Des d’aquest diumenge FilminCAT oferirà el títol escollit al preu habitual de lloguer amb un mes de cinema a la seva plataforma sense cost afegit.
 • Aquest dilluns comença la distribució de mascaretes de la campanya #MascaretaSalut
  Data de publicació: 20.04.20 09:09
  A partir d’aquest dilluns 20 d’abril, i en el marc de la campanya sanitària “#MascaretaSalut”, les farmàcies catalanes començaran a distribuir a la població 1 milió i mig de mascaretes (450 per farmàcia) de la partida de 14 milions anunciada pel Govern de la Generalitat. Es tracta de mascaretes sanitàries, la primera de les quals serà gratuïta presentant la targeta sanitària individual. Es demana a la ciutadania que actuï amb responsabilitat i que vagi a la farmàcia només si realment necessita la mascareta de manera immediata per la seva vulnerabilitat o activitat laboral.
 • Aquest dimecres, mercat ambulant només amb productes alimentaris
  Data de publicació: 18.04.20 17:02
  Igual que les últimes setmanes i seguint les indicacions de la Generalitat, aquest dimecres 22 d'abril es farà mercat ambulant setmanal però només amb parades d'alimentació i productes frescos. Policia Local i Protecció Civil vetllaran per la bona gestió del mercat i pel compliment de les mesures de distanciament social aprovades en relació amb la contenció del coronavirus.
 • Crida urgent per trobar 6 ordinadors o tauletes digitals per alumnes de Torelló
  Data de publicació: 17.04.20 12:35
  Aquests dies s'està treballant per tal que cap alumne del municipi es quedi sense poder seguir el curs per falta de dispositius digitals. Després dels últims recomptes, s'ha constatat que falten 6 ordinadors o tauletes digitals per alumnes d'escoles de Torelló. Des de l'Ajuntament es fa una crida urgent per trobar aquests 6 dispositius que fan falta.
 • La regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs online per preparar el nivell bàsic del certificat ACTIC
  Data de publicació: 16.04.20 11:55
  El servei municipal de formació de la regidoria de Promoció Econòmica organitza a partir del 21 d'abril un curs online per obtenir el certificat ACTIC, que acredita la competència digital de l'alumne. Aquest curs, de 30 hores de durada, va adreçat a persones que volen preparar-se per superar el nivell bàsic de l’examen ACTIC. El curs comença el 21 d’abril i acaba el 28 de maig, amb dos dies de classe online cada setmana, dimarts i dijous, en horari de 15 a 17:30 h de la tarda.
 • S’ajorna la celebració de la Jornada Segimon Serrallonga
  Data de publicació: 15.04.20 18:37
  L’acte en memòria de Segimon Serrallonga, que s’havia de celebrar aquest diumenge 19 d’abril, s’ha ajornat a causa de les circumstàncies actuals. Aquesta jornada, que anualment organitzen l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic-Universitat central de Catalunya i l’Ajuntament de Torelló, es traslladarà a una data encara per determinar però que probablement serà durant la propera tardor.
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: