logo

Notícies

 • Guillem Albà porta, aquest diumenge, el seu ‘Jaleiu’ al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 15.01.21 19:21
  Amb l'espectacle 'Jaleiu', de Guillem Albà i La Marabunta, s'enceta la programació del 1r Acte 2021 del Teatre Cirvianum. L'espectacle es podrà veure aquest diumenge, a les 6 de la tarda, en el que representa la inauguració de la temporada per a l'equipament cultural. Com és preceptiu, s’adoptaran totes les mesures sanitàries, pel que fa a ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic, entrades i sortides escalonades, distància social i aforament reduït al 50 %.
 • Una vintena d'espectacles conformen la programació del Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 13.01.21 19:21
  El Teatre Cirvianum afronta una nova temporada, marcada per les mesures sanitàries i el confinament municipal. Des de diumenge vinent fins a finals de maig, més d’una vintena d’espectacles de teatre, música, màgia, dansa i públic familiar, desfilaran per l’escenari del Cirvianum. Una programació “potent” que, amb les actuals mesures, serà en exclusiva per a públic local.
 • Acaba el projecte d’Agents Cívics 2020
  Data de publicació: 11.01.21 13:18
  A final d'any es va tancar el projecte d’Agents Cívics 2020 en el marc del programa Treball als Barris 2019, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Enguany, en el projecte hi han participat tres agents i una coordinadora que, durant els darrers sis mesos han treballat i impulsat diferents accions d’interès general i social, donant suport a programes liderats per diverses àrees de l’Ajuntament de Torelló.
 • S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística
  Data de publicació: 11.01.21 09:50
  El període de matriculació és 11 i 12 de gener per a antics alumnes (torn preferent) i 13, 14 i 15 de gener per al públic en general. S’ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi, com el trimestre passat. S’estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.
 • Reunió amb les formacions polítiques per decidir la ubicació de cartells, pancartes i banderoles
  Data de publicació: 08.01.21 14:48
  De cara a la propera contessa electoral, els partits, federacions, coalicions i agrupacions s'han d'adreçar a l'Ajuntament per sol·licitar la ubicació de cartells, pancartes i banderoles. Per això, s'ha citat les formacions interessades a col·locar cartells, pancartes o banderoles a una reunió per videoconferència mitjançant la plataforma Zoom, el proper 18 de gener a les 20.30 h.
 • L’Ajuntament compra la nau de carrossaires
  Data de publicació: 07.01.21 18:03
  Finalment, l’Ajuntament ha formalitzat la compra de la nau de carrossaires a la Sareb. D’aquesta manera es tanca un llarg i complex procés per tal de posar a disposició de les colles carrossaires un espai propi on construir les carrosses per al Carnaval de Terra Endins.
 • Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 7 de gener
  Data de publicació: 06.01.21 14:21
  A partir del 7 de gener entren en vigor mesures especials per contenir les dades epidemiològiques a Catalunya, que han experimentat un empitjorament generalitzat en les últimes setmanes. Els canvis modifiquen alguns dels aspectes ja previstos en les resolucions generals anteriors. Una de les mesures més destacades és el retorn al confinament municipal.
 • Obertes les inscripcions als tallers i activitats del Casal Cívic
  Data de publicació: 04.01.21 10:56
  Aquests dies s'han obert les inscripcions per als tallers i les activitats del proper cicle d'hivern (de gener a març) del Casal Cívic de Torelló. Tots els tallers i activitats estan oberts a tothom i són per a totes les edats, tant els tallers subvencionats per la Generalitat, com els de qualsevol altra entitat.
 • Finalitza el projecte ‘Vincula’t’ 2020 amb una mostra de curtmetratges
  Data de publicació: 02.01.21 13:28
  ‘Vincula’t’ 2020, és la tercera edició d’un projecte per a Joves que es genera des de l’àrea de Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament de Torelló. El projecte persegueix donar resposta a les particularitats i les necessitats de les persones joves, per a apropar-les a la realitat del municipi i reduir vulnerabilitats. Un dels seus objectius primordials és l’ús responsable i conscient de les pantalles.
 • El calendari de Torelló 2021 està dedicat al Museu de la Torneria
  Data de publicació: 02.01.21 12:44
  L’Ajuntament ha editat, un any més, el calendari de Torelló. En aquesta ocasió, el Calendari de Torelló 2021 està dedicat al Museu de la Torneria, amb un recull d'imatges del fotògraf Oriol Clavera, de peces que s'exhibeixen al Museu i d'elements relacionats amb la torneria.
 • El mercat ambulant del dia de Reis s’avança al dimarts 5 de gener
  Data de publicació: 01.01.21 14:31
  Aquest any, la festivitat de Reis s’escau en dimecres, motiu pel qual el mercat setmanal de Torelló haurà de canviar de data. La normativa determina que anualment s'aprovarà un calendari on es recollirà l'horari i els festius de cada any, en previsió de circumstàncies com aquestes.
 • El 5 de gener, arriben Ses Majestats els Reis a Torelló
  Data de publicació: 01.01.21 10:14
  El dimarts 5 de gener arriben SS.MM. Els Reis de l’Orient per veure els nens i nenes de Torelló. El Campament Reial s'instal·larà, a la tarda, als Jardins Vicenç Pujol, i per accedir-hi caldrà demanar hora. I a les 9 del vespre, se'ls farà la rebuda oficial que es podrà veure pel canal de Youtube de l'Ajuntament i l'instagram dels Reis de Torelló.
 • Noves mesures de cara a les festes i fins a l'11 de gener
  Data de publicació: 31.12.20 14:21
  El DOGC ha publicat les noves mesures que s'apliquen des d'aquest dilluns 21 de desembre i fins a l'11 de gener. Es continua demanant la col·laboració de tothom i l’estricte compliment de les mesures d’autoprotecció.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20