Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • L’Ajuntament fa una enquesta per conèixer l'opinió de la ciutadania sobre la Festa Major 2017
  Data de publicació: 04.08.17 14:47
  L'Ajuntament vol conèixer l'opinió de la ciutadania sobre la Festa Major 2017. Per això s'ha penjat un formulari a la web municipal, en el qual tothom qui ho desitgi podrà manifestar la seva opinió sobre els diferents aspectes de la Festa Major. Aquest és el segon any que es fa aquesta enquesta, per bé que l'any passat la participació ciutadana va ser molt reduïda. Per això, s'ha fet pública l'enquesta a través de les xarxes socials, alhora que s'ha fet arribar al conjunt d'entitats locals per tal d'incrementar-ne la difusió.
 • Torelló s'integra en una prova pilot de la Diputació d'assistència als mercats municipals
  Data de publicació: 04.08.17 09:51
  El diputat de Comerç, Isaac Albert, va presentar a mitjans de juliol, a Manresa, la prova pilot del Servei d’Assistència Integral dels Mercats Municipals (SAIMM), un projecte de la Diputació d’impuls als mercats municipals. Els set municipis que formen part de la prova són Arenys de Mar, Berga, Calella, Canet de Mar, Manresa, Torelló i Vilassar de Mar.
 • L’Ajuntament impulsa una campanya informativa per evitar la proliferació del mosquit tigre
  Data de publicació: 03.08.17 14:20
  L’Ajuntament de Torelló, des de la regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa una campanya informativa sobre el mosquit tigre. La campanya es presenta amb el lema ‘Evita el mosquit tigre, que no n’hi hagi depèn de tu’ i incideix en mesures per evitar-ne la cria i proliferació i en la prevenció i cura de les picades. En el material editat també es dóna informació sobre la vespa asiàtica.
 • L’Ajuntament impulsa una campanya per fomentar l’estalvi d’aigua
  Data de publicació: 03.08.17 10:42
  La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament ha engegat una campanya per sensibilitzar la població de la necessitat d’estalviar aigua. La campanya té per lema ‘Cada gota compta. No en deixis perdre ni una’ i ha consistit en la bustiada d’un tríptic informatiu a tot el municipi.
 • S'ha acabat la Festa Major 2017
  Data de publicació: 02.08.17 13:50
  La Festa Major de Torelló 2017 ha abaixat el teló aquest dimecres després de dies d'intensa activitats. La Porronada, el pregó, el concerts, els gegants, les sardanes, el teatre, el correfoc, la cursa popular, el ball i concert amb la Maravella, o les propostes que organitzen els Deixebles de Sant Feliu, amb el Poliphilo, el Polifang, o el sopar de solters i solteres, han centrat la Festa Major d'enguany. A destacar, també, la novetat de la Festa Holi i les diferents activitats infantils.
 • Nou servei d’Assessorament individual sobre les Clàusules Abusives en Prèstecs Hipotecaris
  Data de publicació: 30.07.17 11:36
  La Diputació de Barcelona ofereix un assessorament sobre els temes relacionats amb les clàusules abusives en préstecs hipotecaris. Aquest servei, que compta amb el suport del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació, atendrà les consultes generades per part de les persones consumidores que tinguin relació amb les clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i/o crèdits hipotecaris.
 • La polèmica sobre l’oci nocturn centra el ple que també aprova la cessió d’uns terrenys per fer un aparcament a l’estació de tren
  Data de publicació: 25.07.17 15:04
  El ple de l’Ajuntament, celebrat aquest dilluns, tot i un extens ordre del dia, es va centrar en la polèmica pels horaris de l’oci nocturn, amb la inusual presència de desenes de persones seguint la sessió a la sala noble de Can Parrella. En el decurs del ple, a més, es va aprovar la cessió d’ús a l’Ajuntament dels terrenys adjacents a l’estació de tren per tal d’habilitar-hi un aparcament per als usuaris de la línia de la línia. I també es va donar llum verda al Consell Municipal del Teatre Cirvianum i al Pla Local de Joventut 2017-2021.
 • La Festa Major 2017, del 22 de juliol al 2 d'agost
  Data de publicació: 25.07.17 09:50
  La Festa Major 2017 ja escalfa motors. Aquesta setmana, es va presentar la programació d'activitats, que comença aquest cap de setmana, amb concerts i teatre. En l'acte de presentació, l'alcalde Santi Vivet es va mostrar satisfet amb una programació variada amb activitats per a tots els gustos i tots els públics.
 • El Teatre Cirvianum presenta l’exitosa comèdia ‘Sota teràpia’
  Data de publicació: 24.07.17 10:56
  El Teatre Cirvianum acollirà, el proper diumenge a partir de les 6 de la tarda, la representació de la comèdia ‘Sota teràpia’. Aquesta comèdia, original del dramaturg argentí, Matías del Federico, i dirigida per Daniel Veronese, ha estat un èxit a la cartellera barcelonina. Compta amb les interpretacions de Francesc Ferrer, Marina Gatell, Roser Batalla, Miquel Sitjar, Òscar Rabadán i Meritxell Huertas.
 • Aquest dissabte, XXIII Cursa de Festa Major
  Data de publicació: 24.07.17 10:19
  A partir de les 10 del matí d’aquest dissabte 29 de juliol es celebrarà la XXIII edició de la Cursa de Festa Major de Torelló i les curses infantils. L’organització de l’activitat va a càrrec del Club Atlètic Torelló. Aquestes curses es realitzen amb la voluntat de fomentar l’atletisme a la Vall del Ges, aplegant grans i petits.
 • Quatre denúncies en la campanya de la policia local de Torelló sobre l’ús del casc
  Data de publicació: 24.07.17 08:47
  La setmana del 17 al 23 de juliol, la policia local de Torelló va portar a terme la novena campanya coordinada de control i vigilància d’aquest any, adreçada, en aquesta ocasió, al control de l’ús del casc. El resultat de la campanya, al llarg d’aquests dies, ha estat de quatre denúncies per incompliment de la normativa relativa a l’ús del casc en ciclomotors i motocicletes.
 • Nova web i twitter amb la informació de la Festa Major 2017
  Data de publicació: 23.07.17 14:50
  L’Ajuntament ha obert una nova pàgina web amb tota la informació i actualitat de la Festa Major 2017 (http://festamajortorello.cat). En aquesta web es dóna informació puntual sobre la programació i activitats de la Festa Major, amb apartats de notícies, de programació i detall dels espectacles i activitats. D’altra banda, també s’ha obert un compte de twitter (@FMajorTorello) per donar la informació de la Festa Major 2017 de manera immediata i així poder informar de qualsevol novetat o incidència en el desenvolupament dels actes.
 • L’Ajuntament torna a posar en marxa la campanya de prevenció ‘Sortim per divertir-nos'
  Data de publicació: 23.07.17 12:30
  En el marc del programa Nits Q, amb motiu de la Festa Major, l’Ajuntament de Torelló ha posat en marxa la campanya de prevenció ‘Sortim per divertir-nos’, que ja es va implantar l’any passat. La campanya es proposa com a objectius essencials la reducció del consum d’alcohol entre el jovent i la prevenció de l’assetjament sexual en espais de festa.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: