Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Nou servei de 'carpeta ciutadana'
  Data de publicació: 14.06.18 10:22
  L’Ajuntament de Torelló ha posat en marxa el servei de CARPETA CIUTADANA que permet, prèvia identificació amb idCATMobil o certificat digital, consultar en línia les vostres tramitacions administratives amb l’Ajuntament.
 • S’organitza un curs de català de nivell inicial
  Data de publicació: 11.06.18 14:44
  S’obren les inscripcions per poder-se matricular al curs de català de nivell inicial. És un curs gratuït que es farà a Torelló a l’estiu i està adreçat a persones nouvingudes que no entenen el català.
 • El Consistori Infantil celebra la última sessió de la “legislatura”
  Data de publicació: 11.06.18 12:39
  El Consistori Infantil de Torelló va posar el punt final a la ‘legislatura’ 2017-2018, dimarts passat, amb una sessió de cloenda al Teatre Cirvianum. La sessió va ser presidida per l’alcalde Santi Vivet, i també hi va participar la regidora de Participació Ciutadana, Núria Güell.
 • Diumenge torna el Mercat del Trasto
  Data de publicació: 10.05.18 10:35
  Aquest diumenge, 13 de maig, torna el tradicional Mercat del Trasto. Una nova edició de l'esdeveniment omplirà de parades de tot tipus de productes els carrers i places del centre de Torelló. També s'han programat diferents activitats paral·leles.
 • Comença el cicle de xerrades i tallers de l’Espai Educatiu 2018
  Data de publicació: 07.05.18 12:34
  Un any més, des de les regidories de Benestar Social, Educació i Pla de Barris en col·laboració amb el Casal Cívic de Torelló, s’organitza l’Espai Educatiu 2018. Com a novetat, aquest any l’Espai Educatiu busca ampliar la seva oferta a un sector més gran de població, oferint un cicle de tallers anomenat ‘Cuidem-nos, cuidem-la, alternatives en busca de l’equilibri’. Al llarg de cinc setmanes, es faran diferents propostes per aprendre més sobre models i solucions sostenibles a l’abast de tothom.
 • Noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 06.05.18 10:40
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les properes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de diferents temàtiques, com la recerca de feina per internet, carretó elevador, ordinador i internet o obtenció del certificat ACTIC.
 • S'han presentat dotze treballs per la beca Segimon Serrallonga
  Data de publicació: 01.05.18 09:06
  El termini de presentació de treballs per a l'onzena edició de la beca Segimon Serrallonga s'ha tancat amb dotze propostes presentades. D'aquests dotze treballs, 2 procedeixen de la comarca d'Osona, 6 de la resta de Catalunya, 2 del País Valencià i 2 de les Illes. El 22 de maig es reunirà el jurat per avaluar les diferents propostes i l'acte de lliurament tindrà lloc durant el mes de juny.
 • Aquest divendres, vaga a l’Organisme de Gestió Tributària
  Data de publicació: 30.04.18 08:09
  Aquest divendres 4 de maig hi ha convocada una vaga de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació. Aquesta vaga afecta directament a la prestació del servei de pagament i tramitació de taxes i impostos per a la ciutadania. Per això, les oficines de la plaça Vella romandran tancades.
 • El ple aprova per unanimitat una moció de suport als Comitès de Defensa de la República
  Data de publicació: 26.04.18 10:44
  El ple de l’Ajuntament de Torelló va aprovar, en la sessió d’aquest dimecres, una moció per donar suport als Comitès de Defensa de la República i la resistència civil activa i no violenta. La moció, impulsada per ERC i la CUP, es va aprovar per unanimitat, ja que l’equip de govern i el grup municipal del PSC també hi van votar a favor.
 • 22 denúncies en la campanya de control de vianants
  Data de publicació: 23.04.18 12:45
  La setmana del 16 al 22 d’abril, la policia local de Torelló va portar a terme una campanya de control de vianants, orientada a la prevenció dels elements més vulnerables de la mobilitat. La campanya de control s’ha fixat en comportament, semàfors i passos de vianants. En total s’han controlat 30 vehicles, dels quals 22 han estat denunciats (14 en temes de comportament, 1 en tema de semàfors i 7 en passos de vianants).
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: