Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Torelló concentra els actes de la revetlla de Sant Joan als jardins Vicenç Pujol
  Data de publicació: 23.06.17 15:18
  Tot és a punt per a l’arribada, aquest divendres, de la Flama del Canigó. Com ja és habitual, els actes previstos es centralitzen als jardins Vicenç Pujol. L’organització va a càrrec de Revetlla de Torelló, ANC-Vall del Ges, Centre Excursionista de Torelló i Agrupació Sardanista.
 • Dilluns 26, ple ordinari del mes de juny
  Data de publicació: 23.06.17 10:32
  La Sala Noble de Can Parrella acollirà, aquest dilluns, 26 de juny, a partir de les 7 de la tarda, la sessió plenària ordinària corresponent al mes de juny.
 • Del 16 al 25 de juny, campanya de control d’alcoholèmia i drogues
  Data de publicació: 22.06.17 12:45
  Seguint les disposicions del Servei Català de Trànsit, la policia local de Torelló realitzarà, durant la setmana del 16 al 25 de juny, una nova campanya de control i vigilància. En aquest cas, la campanya serà de control de la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.
 • El centre d’atenció primària disposa de pantalla tàctil per fer diferents tràmits
  Data de publicació: 22.06.17 11:20
  Des del passat dilluns 19 de juny, quinze centres d'atenció primària de les comarques de l'Anoia, el Bages i Osona disposen de pantalles tàctils que, a l'estil de les dels caixers automàtics, faciliten a la ciutadania fer diferents tràmits, d'una forma senzilla. El centre d’atenció primària de Torelló és un dels tres d’Osona que des d’ara disposen d’aquest servei.
 • La ciutadania de Torelló pot participar en l'elaboració de normativa
  Data de publicació: 21.06.17 14:30
  La ciutadania de Torelló ja pot participar en el procés d'elaboració de normes a través del web municipal. A través d’aquest espai es podran formular aportacions en el tràmit de consulta prèvia pública sobre els nous reglaments i ordenances que impulsi l'Ajuntament.
 • Les piscines d'estiu obren el 20 de juny
  Data de publicació: 20.06.17 11:32
  Les piscines municipals d'estiu obren les portes el dimarts 20 de juny i romandran obertes fins al 3 de setembre. L'horari d’obertura és de dilluns a diumenge de les 10 el matí a les 7 de la tarda.
 • Noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 20.06.17 09:40
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, es posaran en marxa a Torelló diversos cursos de formació, de diferents temàtiques, en el decurs de les properes setmanes. Aquests cursos es faran entre els mesos de juny i juliol.
 • Andrea Sunyol obté la beca Segimon Serrallonga i completarà el doctorat a la University College London
  Data de publicació: 19.06.17 12:06
  Andrea Sunyol va ser proclamada guanyadora de la Beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis a l’estranger per al curs acadèmic 2017 – 2018, certamen que convoca l’Ajuntament de Torelló a través de la regidoria de Cultura i amb la col·laboració de l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya i la Xarxa Vives d’Universitats. La seva proposta és completar el seu doctorat sobre el Multilingüisme, elitisme i ideologies de globalisme en escoles internacionals a Catalunya, a la University College London (Regne Unit).
 • Representants del Consistori Infantil expliquen el treball d'aquest any a Ràdio Ona
  Data de publicació: 18.06.17 10:40
  Dilluns vinent s’emetrà a Ràdio Ona una entrevista amb les regidores infantils Júlia Fontserè de l’escola Fortià Solà i Laura Silvestre de l’Escola Marta Mata, en representació del Consistori Infantil 2016-2017. L’entrevista s’emetrà en el decurs del programa del migdia, ‘Magatzem Magazín’, que presenta Pere Trabal.
 • La Guia d’Estiu 2017 presenta l’oferta d’activitats dels propers mesos per a nens i joves
  Data de publicació: 16.06.17 12:22
  Un munt d’activitats per a infants i joves apareixen en la Guia d’Estiu dels municipis de la Vall del Ges, que s’ha començat a distribuir. Entre Torelló i Sant Vicenç i Sant Pere de Torelló s’organitzen una cinquantena d’activitats. La Guia, que s’edita anualment, és una iniciativa de les regidories de Joventut dels ajuntaments de Torelló Sant Pere i Sant Vicenç i conté una àmplia oferta d’activitats d’estiu per als infants i joves de 3 a 16 anys.
 • Final de curs per al projecte ‘Recuperem les fonts’
  Data de publicació: 14.06.17 11:28
  Al principi de l’actual curs escolar, l’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET) i l’Ajuntament de Torelló van iniciar el projecte ‘Recuperem les fonts de Torelló’, iniciativa que té com a objectiu la recuperació progressiva de les fonts naturals a través d’una acció conjunta amb les diferents escoles del municipi.
 • A partir de dilluns quedarà tallada la circulació en un tram del carrer Nou
  Data de publicació: 12.06.17 15:19
  A partir del 12 de juny, es tallarà el trànsit al carrer Nou, en el tram entre els carrers Capsavila i Puigdassalit, a causa de les obres de reurbanització. Dilluns passat van començar les obres del projecte d’urbanització del carrer Nou i corredor de Can Reig, inclòs en el Pla de Barris. El pressupost supera lleugerament el mig milió d’euros i les obres aniran a càrrec de l’empresa GICSA.
 • Xerrada sobre com gestionar el temps de les vacances escolars
  Data de publicació: 12.06.17 14:04
  En el marc del cicle de xerrades i activitats per a l’any 2017 que organitzen les AMPA dels centres escolars de Torelló i la Federació d’AMPES, juntament amb l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament, dijous vinent es farà una xerrada sobre com gestionar el temps de les vacances escolars.
 • Aquest dijous, ‘El guardián invisible’ és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 12.06.17 13:36
  Aquest dijous, a les 9 del vespre, el cinema El Casal acollirà la projecció de la pel·lícula ‘El guardián invisible’, en el marc del Cicle Gaudí, que porta el millor cinema català un cop al mes a diferents sales del país i a preus molt assequibles. ‘El guardián invisible’ és una adaptació fidel del gran èxit editorial del llibre del mateix nom de Dolores Redondo. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: