Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Aquest divendres, vaga a l’Organisme de Gestió Tributària
  Data de publicació: 19.04.18 14:09
  Aquest divendres i els propers dies 26 d’abril i 4 de maig hi ha convocada una vaga de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació. Aquesta vaga afecta directament a la prestació del servei de pagament i tramitació de taxes i impostos per a la ciutadania. Per això, les oficines de la plaça Vella romandran tancades.
 • El cap de setmana comencen els actes de Sant Jordi a Torelló
  Data de publicació: 18.04.18 12:36
  Els actes de Sant Jordi, aquest any, s’allarguen pràcticament tota la setmana a Torelló. Presentacions de llibres, guardons literaris, activitats infantils, centren el gruix del programa, que tindrà, tot i així, el dilluns de Sant Jordi com a dia central.
 • L’escriptor Antoni Pladevall farà la conferència de l’acte en memòria de Segimon Serrallonga
  Data de publicació: 18.04.18 10:23
  La Sala Noble de Can Parrella acollirà, diumenge vinent a dos quarts de 12 del migdia, l’acte anual en memòria de Segimon Serrallonga, que organitzen l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic-Universitat central de Catalunya i l’Ajuntament de Torelló. Aquest any, la conferència central anirà a càrrec del novel·lista i professor de l’Institut de Vic, Antoni Pladevall.
 • La ciutadania de Torelló pot participar en l'elaboració del reglament d’ús de la sala polivalent
  Data de publicació: 16.04.18 10:30
  La ciutadania de Torelló pot participar en el procés d'elaboració de normes a través del web municipal. A través d’aquest espai es poden formular aportacions en el tràmit de consulta prèvia pública sobre els nous reglaments i ordenances que impulsi l'Ajuntament. Actualment, està oberta la consulta pública prèvia del reglament d’ús de la sala polivalent.
 • Del 16 al 22 d’abril, campanya de control de vianants
  Data de publicació: 15.04.18 12:45
  Seguint les disposicions del Servei Català de Trànsit, la policia local de Torelló realitzarà, durant la setmana del 16 al 22 d’abril, una campanya de control de vianants. En aquest cas, serà una campanya d’abast territorial català orientada a la prevenció dels elements més vulnerables de la mobilitat.
 • Comencen els Tastets d’Esports Adaptats als centres de secundària de Torelló
  Data de publicació: 15.04.18 10:35
  Des del 17 d’abril i fins al 8 de maig tindran lloc els Tastets d’Esports Adaptats a l’Institut Cirvianum, a l’Institut Escola Marta Mata, a l’Escola Rocaprevera i a l’Escola Sagrats Cors, dissenyats i dinamitzats per ADFO (Associació de Diversitat Funcional d’Osona). En total, s’impartiran 9 tallers al llarg d’aquestes quatre setmanes.
 • La ciutadania de Torelló pot participar en l'aprovació del reglament d'accés als habitatges socials
  Data de publicació: 15.04.18 10:30
  La ciutadania de Torelló ja pot participar en el procés d'elaboració de normes a través del web municipal. A través d’aquest espai es podran formular aportacions en el tràmit de consulta prèvia pública sobre els nous reglaments i ordenances que impulsi l'Ajuntament. Actualment, està oberta la consulta pública prèvia de la modificació de l'aprovació del reglament d'accés als habitatges socials.
 • Obren l’última convocatòria per als ajuts a la rehabilitació de façanes d’edificis del nucli antic
  Data de publicació: 14.04.18 10:07
  En el marc del Pla de Barris del Nucli Antic, l’Ajuntament de Torelló impulsa la darrera convocatòria del programa d’ajuts econòmics, adreçats a la rehabilitació de façanes. Aquesta serà la darrera convocatòria atès que aquest any finalitza el Pla de Barris. L’objectiu és millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nucli antic de la població, situats en l’àmbit del Pla de Barris.
 • Aquest dissabte, el comerç de Torelló es mou amb el número 9
  Data de publicació: 13.04.18 14:32
  Per tercer any consecutiu, aquest dissabte, torna la iniciativa ‘El comerç de Torelló es mou amb el número 9’. Durant tot el dia, una setantena de comerços i botigues oferiran descomptes, ofertes i promocions relacionades amb el número 9, amb el complement d’un conjunt d’activitats a la plaça Nova i a la plaça de la Sardana.
 • El Mag Lari porta la seva ‘Dolce vita’, aquest diumenge, al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 13.04.18 11:36
  El Mag Lari torna a Torelló, aquest diumenge a les 6 de la tarda, per presentar el seu espectacle ‘Dolce vita’ al Teatre Cirvianum, amb el qual tornarà a sorprendre i divertir el seu públic. ‘Dolce Vita’ és un espectacle de màgia amb cert aroma italià. Una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula ‘La dolce vita’ i el hit musical dels anys 80 de Ryan Paris.
 • Aquest cap de setmana, Pels Camins dels Matxos
  Data de publicació: 13.04.18 10:53
  El proper diumenge, es celebra una nova edició de Pels Camins dels Matxos, amb organització del Centre Excursionista Torelló. L’emblemàtica cursa té un recorregut de 63 quilòmetres i 6.200 metres de desnivell acumulat que porta els participants a coronar el Puigsacalm (1.514m), Cabrera (1.316m) i Bellmunt (1.246m). Però també té les alternatives de 56 Km, 53 Km o un de 48 Km, a banda del Tastet de Matxos amb 23 Km de corriols.
 • Obertes les inscripcions del Mercat del Trasto
  Data de publicació: 10.04.18 10:35
  Ja estan obertes les inscripcions per al Mercat del Trasto 2018 que es celebrarà el proper diumenge 13 de maig. Les inscripcions s'han de fer a través del formulari que es troba a la web municipal. Un cop completat el formulari, els participants rebran el número d'ordre per escollir parada i les normes de funcionament del Mercat del Trasto. La data límit d'inscripció és el 10 de maig.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: