Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Al llarg d’aquest divendres es tornarà a obrir al trànsit el carrer Sant Bartomeu
  Data de publicació: 28.04.17 15:33
  Al llarg d’aquest divendres es tornarà a obrir la circulació el carrer Sant Bartomeu, després d’estar pràcticament sis mesos tallat al trànsit, a causa de les obres de remodelació. Aquesta actuació, integrada en el Pla de Barris, ha anat a càrrec de l’empresa Ingeniería Constructora Manresana i es va adjudicar per un cost de 275.154 euros.
 • Tall de trànsit als túnels de Bracons els dies 2, 3 i 4 de maig
  Data de publicació: 28.04.17 09:41
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emès un comunicat en el qual informa que hi haurà restriccions de trànsit a la C-37, al tram dels túnels de Bracons, els propers 2, 3 i 4 de maig. Aquests dies es tallarà l’accés als túnels de Bracons entre les 10 de la nit i les 6 de la matinada i el trànsit es desviarà per la carretera secundària.
 • Convoquen el concurs de cartells de la Festa Major 2017
  Data de publicació: 26.04.17 11:12
  L’Ajuntament de Torelló ha convocat una nova edició del Concurs de Cartells de la Festa Major 2017, dotat amb un premi en metàl·lic de 300 euros i 2 entrades per qualsevol de les obres de teatre que es programin al Teatre Cirvianum durant la Festa Major.
 • Noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 26.04.17 09:40
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les properes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de temàtiques molt diferents, des de l’elaboració d’un currículum atractiu, fins a la preparació d’una entrevista de feina o un taller de manipulador d’aliments.
 • Aquest dijous, 'Espanya en dues trinxeres, la Guerra Civil en color' dins del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 22.04.17 13:36
  Aquest dijous, a les 9 del vespre, el cinema El Casal projectarà la pel·lícula 'Espanya en dues trinxeres, la Guerra Civil en color', en el marc del Cicle Gaudí. Es tracta d'un llargmetratge docupamental dirigit per Francesc Escribano i Luis Carrizo. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat i que porta el millor cinema català un cop al mes a diferents sales del país i a preus molt assequibles.
 • Ja estan obertes les inscripcions del Mercat del Trasto
  Data de publicació: 21.04.17 10:35
  Ja estan obertes les inscripcions per al Mercat del Trasto 2017 que es celebrarà el proper diumenge 14 de maig. Les inscripcions s'han de fer a través del formulari que es troba a la web municipal. Un cop completat el formulari, els participants rebran el número d'ordre per escollir parada i les normes de funcionament del Mercat del Trasto. La data límit d'inscripció és el 10 de maig.
 • Aquest dimecres, xerrada informativa sobre economia domèstica
  Data de publicació: 20.04.17 16:26
  L’Ajuntament de Torelló i la Diputació de Barcelona organitzen, aquest proper dimecres, una xerrada informativa sobre economia domèstica. La finalitat és ajudar a ajustar el pressupost mitjançant un consum responsable. La sessió tindrà lloc, a la sala d’actes de La Cooperativa, el dimecres 26 d’abril, a les 7 de la tarda.
 • La comissió del servei d’aigua de Torelló demanarà a la Diputació que faci un estudi de costos
  Data de publicació: 19.04.17 14:52
  Aquesta setmana s’ha reunit la comissió que estudia la remunicipalització del servei d'aigua a Torelló. La concessió a l’empresa Sorea d’aquest servei municipal finalitza el novembre de 2018 i, arran d’una moció aprovada en sessió plenària l’any passat, tots els grups es van comprometre a estudiar els diferents escenaris en el marc d’aquesta comissió.
 • Promouen un projecte d’activitat física i salut, amb caminades i sessions dirigides
  Data de publicació: 19.04.17 12:05
  El proper dijous 20 d’abril, emmarcades en el període d’activitats del Dia Mundial de l’Activitat Física que es celebra aquest dijous, s’inicia un projecte transversal d’Activitat Física i Salut promogut per l’Equip d’Atenció Primària de Torelló i les regidories de Benestar Social, Salut i Esports de l’Ajuntament de Torelló.
 • Àmplia programació d’activitats a Torelló amb motiu de Sant Jordi
  Data de publicació: 18.04.17 13:33
  Els actes commemoratius de la festivitat de Sant Jordi a Torelló s’estenen al llarg de pràcticament una setmana. Tot i així, els actes centrals es concentren durant dissabte i diumenge, amb activitats relacionades amb la llegenda de Sant Jordi, i amb les tradicionals parades de roses i llibres.
 • Dilluns 24, ple ordinari del mes d'abril
  Data de publicació: 18.04.17 10:32
  La Sala Noble de Can Parrella acollirà, aquest dilluns, 24 d'abril, a partir de les 7 de la tarda, la sessió plenària ordinària corresponent al mes d'abril. Serà el primer ple que es celebrarà a Can Parrella.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: