Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Dispositiu de trànsit i aparcaments amb motiu del Carnaval de Terra Endins 2017
  Data de publicació: 21.02.17 13:07
  Amb motiu del Carnaval de Terra Endins, la Policia Local fa un seguit de recomanacions davant la previsible afluència massiva de públic, la tarda i la nit de dissabte, coincidint amb la celebració de la Rua i, posteriorment, el Ball de Carnaval al pavelló municipal. S'indiquen els carrers afectats per restriccions circulatòries i es recomanen diverses zones d’estacionament, senyalitzades i distribuïdes per tota la població.
 • Reforç del servei ferroviari i trens especials amb motiu del Carnaval de Terra Endins
  Data de publicació: 21.02.17 12:57
  Aquest any, Renfe torna a reforçar de manera especial el servei ferroviari a la comarca d’Osona amb 2.100 places durant el cap de setmana del 25 i 26 de febrer. Aquest reforç especial permetrà facilitar el desplaçament d’aquells que vulguin gaudir de les festes del Carnaval de Terra Endins de Torelló.
 • Informació sobre el nou procediment administratiu per mitjans electrònics
  Data de publicació: 21.02.17 12:39
  L’entrada en vigor de la nova llei de procediment administratiu regula una nova forma de relacionar-se entre les entitats i les administracions públiques, a través de mitjans electrònics. Per tant, s’implanta l’obligació de relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions públiques per efectuar qualsevol tràmit d’un procediment administratiu.
 • L’Ajuntament rebaixa el preu del Servei de Teleassistència Domiciliària
  Data de publicació: 20.02.17 13:50
  L’Ajuntament de Torelló, en el ple del mes de gener, va aprovar una rebaixa en el cost del Servei de Teleassistència Domiciliària. Les persones que disposen d’aquest servei veuran com, a partir del proper rebut, la quota tindrà una rebaixa entorn del 10 per cent. Així, els usuaris titulars del servei pagaran 22,32 euros cada 3 mesos, en comptes dels 25 que pagaven fins ara.
 • L’equip del Síndic de Greuges es desplaça a Torelló el dijous 23 de febrer
  Data de publicació: 20.02.17 13:08
  L’oficina del Síndic de Greuges es desplaçarà a Torelló el proper dijous 23 de febrer, per tal d’atendre les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). Membres de l’equip del Síndic atendran les visites a les dependències de l’edifici de La Cooperativa.
 • El Carnaval de Terra Endins escalfa motors
  Data de publicació: 17.02.17 08:29
  Les entitats organitzadores del Carnaval de Terra Endins van presentar els actes i les novetats de l’edició d’aquest any. El Carnaval torellonenc, després dels actes inicials com la proclamació del Rei Carnestoltes al Cirvianum, concentra els seus actes principals a partir de dijous vinent, amb el Pullassu, Senyoretes i Homenots, la rua de Carnaval, el Carnaval Infantil i l’Enterrament de la sardina.
 • Noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 16.02.17 09:40
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les properes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de diferents temàtiques, com la preparació per a l’examen del certificat acTIC, recerca de feina per internet, comunicació, intel·ligència emocional o currículum per competències.
 • Tornen a engegar el programa de Voluntariat per la Llengua
  Data de publicació: 14.02.17 09:13
  Aquest mes de febrer, el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza, a través de l’Oficina de Català de Torelló, el programa de Voluntariat per la Llengua. Es tracta d’un programa que facilita que persones que habitualment parlen en català es trobin amb persones que volen practicar-lo i conversin en un ambient real i distès.
 • Es celebra la segona edició de la Festa de l’Esport
  Data de publicació: 13.02.17 15:14
  El Teatre Cirvianum acollirà, aquest diumenge a partir de dos quarts de 7 de la tarda, la segona edició de la Festa de l’Esport de Torelló, en el decurs de la qual es lliuraran distincions i reconeixements a esportistes dels diversos clubs esportius de la població.
 • Signatura del contracte de les obres de la sala polivalent
  Data de publicació: 13.02.17 14:22
  El passat dimecres 8 de febrer, es va portar a terme la signatura del contracte d’obres per a la construcció de la sala polivalent a la zona esportiva municipal. Després de la pertinent licitació, les obres es van adjudicar a l’empresa Romà Infraestructures i Serveis. La signatura va tenir lloc al despatx d’alcaldia i hi van assistir l’alcalde Santi Vivet, el regidor d’Obres David Forcada, juntament amb representants de l’empresa constructora i la secretària de la corporació, Montse Freixa.
 • Aquest dijous, ‘No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas’ dins del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 11.02.17 13:36
  Aquest dijous, a les 9 del vespre, el cinema El Casal projectarà la pel·lícula ‘No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas’, en el marc del Cicle Gaudí. Es tracta d'un film dirigit per Maria Ripoll i interpretat per Verónica Echegui, Álex García, David Verdaguer, Alba Galocha, Cecilia Freire, Elvira Mínguez i Jordi Sánchez. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat i que porta el millor cinema català un cop al mes a diferents sales del país i a preus molt assequibles
 • Les AMPA i l’Ajuntament organitzen un cicle de xerrades i activitats que abasta tot l’any
  Data de publicació: 10.02.17 12:04
  Les AMPA dels centres escolars de Torelló i la Federació d’AMPES, juntament amb l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament, han organitzat un cicle de xerrades i activitats per a l’any 2017. L’objectiu és oferir a totes les famílies del municipi una oferta conjunta d’activitats formatives, complint així un dels objectius del Projecte Educació de Torelló (PEC): promoure espais de formació per a les famílies.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: