Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Notícies

 • Xerrada sobre com ajudar els fills a encarar el camí de la vida
  Data de publicació: 16.01.18 12:04
  En el marc del cicle de xerrades per a les famílies, aquest dijous tindrà lloc a l’escola Sagrats Cors una xerrada a càrrec de Cristina Gutiérrez, sobre com ajudar els fills a encarar el camí de la vida. L’acte, organitzat per l’Escola i l’AMPA dels Sagrats Cors i la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament, començarà a dos quarts de 7 de la tarda i està obert a tothom.
 • Del 15 al 21 de gener, campanya de la policia local de Torelló sobre l’ús dels dispositius de seguretat passiva
  Data de publicació: 15.01.18 12:45
  Seguint les directrius del Servei Català de Trànsit, la setmana del 15 al 21 de gener tindrà lloc la primera campanya coordinada de control i vigilància del 2018, en la qual col·laborarà la Policia Local de Torelló. Es tracta d’una campanya d’àmbit territorial català centrada en l’ús dels dispositius de seguretat passiva, és a dir, l’ús del cinturó de seguretat, els sistemes de retenció infantil i el casc per als conductors de motocicletes i ciclomotors.
 • Engeguen un procés participatiu per al monument commemoratiu del soldat del Puig
  Data de publicació: 12.01.18 11:52
  El proper 4 de febrer s'inaugurarà a Torelló un monument a la memòria del soldat del Puig i de les víctimes de les desaparicions forçades ocorregudes entre el 1936 i el 1977. La Comissió del Soldat del Puig i l’Escola d’Arts Plàstiques coordinen el projecte, per al qual han endegat una iniciativa de participació ciutadana.
 • El Teatre Cirvianum presenta una temporada amb “una de les millors programacions que mai no hem tingut”
  Data de publicació: 10.01.18 12:54
  El Teatre Cirvianum va presentar, aquest dimarts la seva nova temporada, en la qual oferirà una programació que, en paraules de Pep Tines, responsable del teatre, “és una de les millors que mai no hem tingut”. Tant en teatre com en música i espectacles familiars, les propostes són d’un gran nivell i els responsables confien que pugui tenir una bona acollida per part del públic. A l’acte de presentació també hi van assistir l’alcalde, Santi Vivet, i la regidora de Cultura, Núria Güell, que van voler palesar el desencís i desconcert amb què es viu la situació del món cultural de Catalunya, d’ençà de l’aplicació del 155.
 • La bandera espanyola oneja a la façana de la Casa de la Vila
  Data de publicació: 09.01.18 13:43
  Des de dilluns, s'ha penjat la bandera espanyola al màstil central de la façana de la Casa de la Vila. Així es compleix el requeriment d'una resolució judicial que amenaçava l'Ajuntament amb la imposició d'una multa de 150 a 1.500 euros (per cada cop que es verifiqués que no estava penjada) i amb l'obertura de diligències penals.
 • Sessió de ciència i música per a nens i nenes de 6 a 10 anys, a la biblioteca del Barri de Montserrat
  Data de publicació: 09.01.18 13:30
  La biblioteca del Barri de Montserrat acollirà el proper dimecres 17 de gener, a les 6 de la tarda, el Bibliolab de ciència i música ‘Això sí que vibra’, adreçat a nens i nenes de 6 a 10 anys. El BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.
 • Es reprenen les obres de Can Jaumira amb tall de trànsit a la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Diputació
  Data de publicació: 08.01.18 14:30
  Acabat el parèntesi nadalenc, aquest dilluns s'han reprès les obres de Can Jaumira. Per tant, aquesta tercera fase de les obres implicarà tallar completament el carrer Manlleu a l’alçada del carrer Cònsol, per la qual cosa no es podrà circular en tota la cruïlla. Mentre durin les obres, previsiblement fins a finals de gener o principis de febrer, s’habilitaran itineraris alternatius convenientment senyalitzats.
 • Aquest dijous es presentarà, a l’Arxiu Municipal, el Memorial al Soldat del Puig
  Data de publicació: 08.01.18 13:52
  Aquest dijous, a les 8 del vespre, l’Arxiu Municipal acollirà l’acte de presentació del Memorial al Soldat del Puig. L’acte és organitzat per la Comissió del Soldat del Puig (amb representació dels grups polítics de l’Ajuntament i diferents entitats del poble), l’Escola d’Arts Plàstiques i l’Arxiu Municipal.
 • Torelló va aprovar un pressupost que s’enfila fins als 16 milions d’euros
  Data de publicació: 29.12.17 13:02
  El ple de l’Ajuntament de Torelló va aprovar, aquest dijous al vespre, el pressupost municipal per al 2018, que puja fins als 16,1 milions d’euros. La proposta de l’equip de govern va obtenir el suport del grup municipal del PSC, mentre que ERC es va abstenir i la CUP-Som Poble hi va votar en contra.
 • Els nens de Torelló rebran els Tres Reis de l’Orient la nit del proper 5 de gener
  Data de publicació: 29.12.17 09:01
  Torelló rebrà la visita de Ses Majestats els Reis de l’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, el vespre del proper divendres 5 de gener. Està previst que els Reis arribin en tren a Torelló cap a tres quarts de 7 de la tarda, per la qual cosa se’ls ha organitzat una gran benvinguda a la plaça de l’Estació.
 • Encara es poden veure els Pastorets al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 26.12.17 08:39
  Després de l'estrena la nit de Nadal, encara es poden veure els Pastorets al Teatre Cirvianum. Com cada any, el grup Nou 69 Teatre ha preparat les funcions de l’espectacle nadalenc per excel·lència, amb les peculiaritats característiques dels Pastorets de Torelló.
 • Servei de recollida de residus dels dies 25 de desembre i 1 de gener
  Data de publicació: 24.12.17 14:11
  En relació al servei de recollida de residus dels dies 25 de desembre i 1 de gener, per conveni laboral el personal de Recollida de Residus d’Osona no treballa. Per tal de poder prestar el servei, les recollides d’aquest dos dies (dilluns) es faran els diumenges abans (24 de desembre i 31 de desembre).
 • El Calendari de Torelló 2018 està dedicat als gegants del municipi
  Data de publicació: 24.12.17 10:40
  Com cada any, l’Ajuntament de Torelló edita un calendari personalitzat. En aquesta ocasió, el Calendari de Torelló 2018 està dedicat als gegants del municipi. En els diferents mesos, apareixen els gegants i capgrossos de Torelló, i també els gegantons i nans de les escoles Vall del Ges, Fortià Solà, Sagrats Cors, Rocaprevera i Marta Mata, els gegants i capgrossos del Pullassu i els gegants del carrer Sant Josep i del barri de Montserrat.
 • Dissabte es restablirà totalment el trànsit a la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Diputació
  Data de publicació: 23.12.17 14:30
  Tal com ja es va anunciar en el seu moment, el proper dissabte 23 de desembre es restablirà totalment el trànsit a la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Diputació. Les obres de la zona de Can Jaumira s'aturaran durant les festes de Nadal i es recuperarà la mobilitat d'abans de l'inici de les obres. Les feines no es reprendran fins al 8 de gener, per reduir les molèsties en el veïnat durant les festes de Nadal. Al llarg d’aquesta període es podrà circular amb normalitat.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: