Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comença la campanya de vacunació antigripal

Data de publicació: 14.10.20 08:24
El 15 d’octubre comença la campanya de vacunació antigripal estacional. Tal com es va fer l’any passat, des de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Vall del Ges s’ha programat la campanya al mateix CAP però també excepcionalment al Centre Cívic del barri de Montserrat, per tal d’apropar l’actuació a la comunitat, evitar aglomeracions al CAP i mantenir circuits àgils i segurs.

La campanya de vacunació al CAP (en una carpa mòbil amb accés per l’aparcament) es farà a partir del 15 d’octubre. També es farà al Centre Cívic del barri de Montserrat, els dies 23 i 30 d'octubre, de les 11 del matí a la 1 del migdia. Tant per vacunar-se al CAP com al Centre Cívic, cal demanar cita prèvia (telefònicament o a través de la web de programació de visites.

Les vacunes antigripals van dirigides a grups de població que tinguin un risc alt de contreure la grip, sobretot persones majors de 60 anys, dones embarassades o persones de qualsevol edat amb malalties pulmonars o cardiovasculars cròniques, persones amb obesitat mòrbida o amb malalties associades com ara diabetis o hipertensió.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: