Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Professionals de l'ABS Vall del Ges acosten la vacunació antigripal als ciutadans a peu de carrer

Data de publicació: 30.10.19 08:24
Aquesta setmana ha començat a tot Catalunya la campanya de vacunació antigripal. Aquest any, des de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Vall del Ges posaran en marxa per primera vegada una campanya per poder vacunar als habitants de Torelló que vulguin a peu de carrer. S'han previst quatre sortides per vacunar, dues al Mercat setmanal dels dimecres i dues més al barri de Montserrat.

Amb l'objectiu d'acostar la vacuna antigripal a tota la població que la necessiti, aquest any professionals de l'ABS Vall del Ges es desplaçaran a dos punts de Torelló per posar-la a peu de carrer. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha previst quatre sortides, dues al Mercat setmanal i dues més al barri de Montserrat.

Així, al Mercat setmanal dels dimecres es vacunarà els dies 30 d'octubre i 6 de novembre, de 9.15 a 11.15 h. El punt de vacunació estarà situat en una carpa mòbil. Pel que fa al barri de Montserrat, les vacunacions a peu de carrer es faran els dies 30 d'octubre, de 12 a 13.30 h i 8 de novembre, de 12 a 14 h. En aquest cas, la carpa se situarà davant de l'església del barri.

Les vacunes antigripals van dirigides a grups de població que tinguin un risc alt de contreure la grip, sobretot persones majors de 60 anys, dones embarassades o persones de qualsevol edat amb malalties associades com ara diabetis o hipertensió. Els ciutadans que vulguin aprofitar-se d'aquesta iniciativa i vacunar-se al carrer no hauran de fer cap tràmit previ, només acostar-se als punts de vacunació en els dies i hores indicats. La gent que ho prefereixi, podrà seguir anant a vacunar-se a l'ABS Vall del Ges, a l'Avinguda Pompeu Fabra, 8.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: