Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La segona jornada d'esport adaptat porta els usuaris d'ADFO Torelló a una hípica

Esport adaptat hípica - 1
Ampliar en una finestra emergent
Esport adaptat hípica - 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 04.10.19 15:17
Aquest dijous va tenir lloc a Santa Perpètua de Mogoda la segona jornada d'esport adaptat, organitzada per la Diputació de Barcelona i que va permetre a un grup d'usuaris de Torelló de l'Associació Diversitat Funcional d'Osona (ADFO) gaudir d'una jornada d'esport i lleure amb l'hípica com a protagonista. Tècnics de la regidoria d'esports de l'Ajuntament van fer el seguiment i acompanyament dels participants.

La jornada va tenir lloc a l'Hípica Can Taió. El grup d'usuaris d'ADFO Torelló desplaçats a Santa Perpètua de Mogoda van fer diverses activitats, començant per la visita a una petita granja on van donar menjar a diversos animals. Després es van desplaçar fins a les quadres, on van veure com posaven ferradures als cavalls, van poder raspallar-los i després van tenir l'ocasió de muntar i fer petits trajectes pel voltant de les instal·lacions.

Les jornades d'esport adaptat, dinamitzades per la Diputació de Barcelona, ofereixen a grups de persones amb discapacitat la possibilitat de gaudir d'una jornada de contacte amb el mar o amb el món del cavall, amb els beneficis que això els hi suposa.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: