Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Demà dissabte i dimarts, nova campanya d'acaptes de sang a Torelló

'Aquest estiu, omple la bossa'
Ampliar en una finestra emergent 'Aquest estiu, omple la bossa'
Data de publicació: 17.08.18 12:05
L'Associació de Donants de Sang d'Osona organitza, a Torelló, dos nous acaptes de sang aquests propers dies. L'entitat fa una crida a la solidaritat dels torellonencs i torellonenques per tal d'aconseguir més donacions per al Banc de Sang i de Teixits. Els dos acaptes són al Centre d'Assistència Primària, demà dissabte, i al barri de Montserrat, el proper dimarts dia 21 d'agost.

El primer acapte d'aquesta campanya tindrà lloc demà dissabte, 18 d'agost, a l'Àrea Bàsica de Salut Vall del Ges, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de dos quarts de 5 de la tarda a les 9 del vespre. El proper dimarts 21 d'agost, es farà un nou acapte al Centre Cívic del barri de Montserrat, de dos quarts de 6 de la tarda a les 9 del vespre.

Des del Banc de Sang han fet una nova crida per aconseguir donacions, ja que l'onada de calor de fa uns dies i el fet d'estar en època de vacances, amb el canvi d'hàbits que això suposa, han fet baixar les xifres de recollida de sang per sota del que és habitual.

En aquest sentit, el passat més de juliol es va iniciar una campanya per aconseguir durant l'estiu les 35.000 donacions de sang que es calcula que fan falta per tenir uns nivells de reserves suficients.

Els acaptes d'aquests dos dies a Torelló els organitza l'Associació de Donants de Sang d'Osona, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: