Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Representants de l’Ajuntament visiten el projecte de Masoveria Urbana de Manresa

Visita Manresa
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 07.10.16 14:19
Representants de l’Ajuntament de Torelló van conèixer, aquest dijous, el projecte de Masoveria Urbana de Càritas Manresa. La masoveria urbana és un instrument per a facilitar l’accés a l'habitatge a persones en risc d’exclusió social.

Tot i que és una idea en estat embrionari, l’Ajuntament de Torelló vol conèixer les experiències de masoveria urbana que hi ha en funcionament. A grans trets, consisteix a buscar i contactar amb propietaris de pisos que necessiten ser reformats i posar-los a disposició de persones en situació de vulnerabilitat que no tenen habitatge i que poden aportar les seves habilitats en la feina de rehabilitació. El director de Càritas Manresa, Jaume Espinal, va explicar els detalls del projecte a la delegació torellonenca, encapçalada per l’alcalde, Santi Vivet, el regidor d’Urbanisme, David Forcada, i la regidora de Benestar Social, Tamen Francolí.

Posteriorment, l’alcalde i els regidors van mantenir una trobada a l’Ajuntament de Manresa amb la primera tinent d’alcalde i dijous alcaldessa accidental, Mireia Estefanell.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: