Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Representants de l’Ajuntament visiten el projecte de Masoveria Urbana de Manresa

Visita Manresa
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 07.10.16 14:19
Representants de l’Ajuntament de Torelló van conèixer, aquest dijous, el projecte de Masoveria Urbana de Càritas Manresa. La masoveria urbana és un instrument per a facilitar l’accés a l'habitatge a persones en risc d’exclusió social.

Tot i que és una idea en estat embrionari, l’Ajuntament de Torelló vol conèixer les experiències de masoveria urbana que hi ha en funcionament. A grans trets, consisteix a buscar i contactar amb propietaris de pisos que necessiten ser reformats i posar-los a disposició de persones en situació de vulnerabilitat que no tenen habitatge i que poden aportar les seves habilitats en la feina de rehabilitació. El director de Càritas Manresa, Jaume Espinal, va explicar els detalls del projecte a la delegació torellonenca, encapçalada per l’alcalde, Santi Vivet, el regidor d’Urbanisme, David Forcada, i la regidora de Benestar Social, Tamen Francolí.

Posteriorment, l’alcalde i els regidors van mantenir una trobada a l’Ajuntament de Manresa amb la primera tinent d’alcalde i dijous alcaldessa accidental, Mireia Estefanell.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: