Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló estrenarà, el mes d’agost, un nou vehicle de transport adaptat

Nou vehicle adaptat
Ampliar en una finestra emergent
Nou vehicle adaptat (I)
Ampliar en una finestra emergent
Nou vehicle adaptat (II)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 29.07.16 14:25
Durant el mes d’agost s’estrenarà el nou vehicle del servei de transport adaptat de l’Ajuntament de Torelló. Aquest dimarts, l’alcalde, Santi Vivet, i la regidora de Benestar Social, Carme Francolí, van poder veure el vehicle convenientment adaptat a la funció que haurà de fer.

En la visita, l’alcalde i la regidora van estar acompanyats d’Antoni Noguera, en representació de l’Obra Social La Caixa (entitat que ha aportat part del finançament del nou vehicle); Ricard Aceves i Ricard Gorgals, director general i director àrea empresarial i de qualitat, de TAC Osona-Sant Tomàs (institució adjudicatària del servei); i Josep Maria Terradellas, del Concessionari Mercedes Benz.

El nou vehicle és més alt, més ampli i té un equipament més complet que no pas l’anterior, al qual substituirà després d’haver fet més de 170.00 quilòmetres i haver prestat prop de 8 anys de servei. Es tracta d’un vehicle model Mercedes-Benz Sprinter, de 10 places, que incorpora una plataforma elevadora de doble braç per facilitar l’accés a les cadires de rodes.

L’entrada en funcionament del nou vehicle coincideix amb l’adjudicació del nou contracte del servei a la Fundació Privada TAC Osona, després del pertinent procés de licitació. TAC Osona, per tant, continuarà assumint la gestió del servei de transport adaptat de Torelló els propers quatre anys, amb la possibilitat de pròrroga per dues anualitats més.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: