Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Penya Blau-Grana de Torelló celebra el 45è aniversari en una lluïda 16a Trobada de Penyes d'Osona i el Ripollès

Penya Blaugrana1
Ampliar en una finestra emergent
Penya Blaugrana2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.07.19 12:02
Aquest diumenge van tenir lloc a Torelló els actes centrals de celebració del 45è aniversari de la Penya Blau-Grana de Torelló, que es va fer coincidir amb la 16a Trobada de la Federació de Penyes d'Osona i el Ripollès. La jornada va constar, entre altres actes, d'una recepció oficial, una cercavila fins a la zona esportiva i un dinar de germanor. L'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño i el regidor d'Esports, David Sánchez, van participar en els actes de la trobada.

La jornada va començar a mig matí, amb una recepció oficial i signatura al Llibre d'Honor a la Sala Noble de Can Parrella. A l'acte, a més de l'alcalde i el regidor d'Esports, hi eren presents el directiu responsable de l'Àrea Digital del FC Barcelona, Dídac Lee i l'exjugador del club, Juan Manuel Asensi, a banda dels diferents representants de les penyes d'Osona i el Ripollès. Durant la recepció, l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, va felicitar la Penya Blau-Grana pels 45 anys d'activitats i els va agrair haver portat el nom de Torelló arreu del territori durant tots aquests anys.

La trobada va seguir amb una cercavila fins a la zona esportiva acompanyats de totes les Penyes i de la colla de geganters i grallers “Sac i Ganxo” de Sant Hipòlit de Voltregà. A la zona esportiva es va descobrir una placa commemorativa del 45è aniversari i la 16a Trobada de Penyes d’Osona i el Ripollès. Tot seguit, es va visitar el local social de la Penya Blau-Grana de Torelló i la jornada va acabar amb un dinar de germanor, amb pastís d'aniversari inclòs. El regidor d'Esports, David Sánchez, va ser el representant de l'equip de govern en el tram final de la jornada.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: