Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

15 persones d'ADFO Torelló gaudeixen de la primera jornada d'esport adaptat

esport adaptat 1
Ampliar en una finestra emergent
Esport adaptat 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 19.09.18 15:21
La setmana passada va tenir lloc a Sitges la primera jornada d'esport adaptat, organitzada per la Diputació de Barcelona i que va permetre a 15 usuaris de Torelló de l'Associació de Disminuïts Físics d'Osona (ADFO) gaudir d'una jornada d'esport i lleure amb la vela i el mar com a protagonistes. Tècnics d'esports de l'Ajuntament van fer el seguiment i acompanyament dels participants.

La jornada va tenir lloc a l’Escola de Vela Adaptada de Sitges. Va començar amb una petita explicació a port i seguidament es va pujar a les embarcacions, sempre acompanyats i guiats pel personal de l’escola.

Durant la sortida a mar, els usuaris d'ADFO Torelló van poder pujar en una llanxa a motor i en un petit veler tipus “Raquero”. Alguns també van poder participar en la conducció de l’embarcació.

La jornada va finalitzar amb un dinar al mateix Port d’Aiguadolç de Sitges. La següent activitat prevista en aquestes jornades d'esport adaptat serà un dia d'equinoteràpia, a Molins de Rei, el pròxim 18 d’octubre.

Les jornades d'esport adaptat, dinamitzades per la Diputació de Barcelona, ofereixen la possibilitat d'apropar a grups de persones amb discapacitat una sèrie d'activitats físicoesportives desenvolupades al medi natural i que tenen un marcat caràcter lúdic i recreatiu.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: