Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El CF Torelló organitza, aquest cap de setmana, la segona edició de la Torelló Cup

Cartell segona Torelló Cup
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 05.09.18 14:12
El Club de Futbol Torelló - Escola de Futbol del Ges organitza aquest cap de setmana, dies 7, 8 i 9 de setembre, la segona edició de la Torelló Cup, un torneig de futbol femení sub-14 que comptarà amb la participació d'una vintena d'equips de Catalunya i d'arreu de l'estat. Els partits es jugaran en dues seus, els camps del CF Torelló, a Torelló, i la UE Santperenca, a Sant Pere de Torelló. Entre els participants, hi haurà dos equips del CF Torelló i l'Escola de Futbol del Ges. Divendres a la tarda, primers partits i acte d'inauguració.

El cartell d'aquesta segona edició compta amb vint equips, alguns de primer nivell dins del panorama futbolístic estatal, com són Barça, Espanyol, Girona, At. Club de Bilbao o València.

Els primers partits es jugaran divendres, a partir de les 7 de la tarda, al camp del CF Torelló i seran el pròleg de l'acte d'inauguració oficial del torneig i de presentació dels equips, que tindrà lloc en aquest mateix escenari pels volts de 2/4 de 9 del vespre.

Dissabte els partits es diputaran durant tota la jornada i diumenge es coneixerà al successor de l'Atlètic de Madrid, equip que l'any passat va guanyar la primera edició de la Torelló Cup.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: