Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

S'obre a la ciutadania la nova àrea de jocs infantils amb jocs inclusius al barri de Montserrat

Jocs infantils Montserratí 1
Ampliar en una finestra emergent
Jocs infantils Montserratí 2
Ampliar en una finestra emergent
Jocs infantils Montserratí 3
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 31.07.20 12:06
Des d'aquest dijous ja es pot accedir a la nova àrea de jocs infantils que s'ha habilitat a l'antic camp de futbol del barri de Montserrat. Té una superfície d'uns 500 metres quadrats i disposa de sis elements per a infants de diverses edats, entre ells jocs inclusius, adaptats a infants amb mobilitat reduïda.

La nova àrea de jocs infantils forma part del projecte més votat pels veïns en el procés participatiu per remodelar la zona i ha tingut un cost de 68.521 euros. Aquest dijous al migdia, l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño i els regidors de Serveis Territorials, Adrià Jaumira i d'Espai Públic i Manteniment, David Sánchez, van fer una visita a la zona per comprovar l'estat de la nova instal·lació.

En aquesta mateixa zona on s'ha habilitat el parc infantil també hi ha previst instal•lar-hi una àrea dinàmica per adults i una zona de 'street workout', per fer gimnàstica a l'aire lliure.

Una àrea de jocs infantils de fusta i amb elements inclusius

L'àrea de jocs infantils de l'antic camp de futbol del barri de Montserrat disposa d'un gronxador de tres mòduls, per edats d'entre 2 i 12 anys; una estructura multijoc i tobogan, per a infants de 6 a 12 anys; un joc de molla individual per a infants de 2 a 6 anys i un joc de molla doble per edats d'entre 3 i 6 anys. També té una illa de sorra per a infants a partir d'1 any i un llit elàstic per edats de 3 a 12 anys i accessible per a cadires de rodes. De fet, el parc inclou dos elements adaptats: el llit elàstic i el gronxador amb un seient de cordes “niu” de 120cms de diàmetre.

És una àrea de jocs dotada amb elements atractius que estimulen el desenvolupament personal i físic dels nens, creant espais on poden descobrir, explorar i experimentar. Totes les estructures estan fetes amb fusta de robínia, una fusta molt dura i utilitzada per la fabricació de productes de qualitat. Els jocs i la instal•lació són de l'empresa osonenca Happyludic.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: