Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Casal d'Estiu UnitsxEducar reobre les inscripcions

Cartell reobertura inscripcions casal
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.07.20 12:00
Després de les tres primeres setmanes d'activitats, el Casal d'Estiu UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats de Torelló, reobre les inscripcions amb places per les dues últimes setmanes d'agost i les dues primeres de setembre. Les inscripcions es poden formalitzar del 17 al 27 de juliol. En aquestes tres primeres setmanes, el casal s'ha desenvolupat amb normalitat i amb una resposta molt positiva dels 427 infants inscrits.

Com que la demanda per les dues primeres setmanes d'agost era molt baixa, s'ha decidit que no hi haurà casal les setmanes de 3 i 10 d'agost. I per tant, s'ha avançat la reobertura d'inscripcions amb places disponibles per les dues últimes setmanes d'agost i les dues primeres de setembre:

-17 al 21 d'agost
-24 al 28 d'agost
-31 d'agost al 4 de setembre
-7 al 10 de setembre

Les inscripcions es poden fer en el següent enllaç: https://bit.ly/InscripcionsAgostSetembreCasalEstiu.

Es faran prioritàriament en línia, però també hi haurà l'opció de fer-les presencials al Torelló Jove, sempre amb cita prèvia. També hi ha habilitats telèfons informatius i de suport (93 859 42 72) i el correu electrònic infounitsxeducar@gmail.com. Les places són limitades, pel fet que les mesures de seguretat i higiene per prevenir el COVID-19 obliguen a limitar el volum de participants i adaptar-lo als espais on es porta a terme el casal.

Cada família podrà triar el període d'inscripció dels seus fills, que serà per setmanes. L'Ajuntament subvenciona una part del cost a tots els participants, de manera que el preu final és de 45 euros per infant i setmana. A més, hi ha previstes beques per aquelles famílies afectades econòmicament pel COVID. S'estudiarà cada cas, per mirar de facilitar al màxim la inscripció de cada infant.

El Casal UnitsxEducar està pensat per a infants i adolescents de 3 a 16 anys. Funciona de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia, tot i que també es pot contractar el servei d'acollida, de 8 a 9 del matí i d'1 a 2 del migdia. Els infants es divideixen en grups de convivència de 10 persones com a màxim, amb un monitor per grup. Hi ha deu espais i tot un seguit d'activitats de lleure, de manera que cada grup va canviant d'espai i d'activitat diàriament.

Des de l'organització, es mantenen totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per garantir el bon funcionament del casal. Diàriament es pren la temperatura de monitors i infants. Els responsables i monitors tenen la formació requerida i han rebut una formació addicional i especialitzada per extremar les precaucions. A més, també es compta amb la figura de la responsable emocional, una psicòloga esportiva que reforçarà l'equip educatiu en el dia a dia del casal.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: