Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Des d'aquest dissabte, 2 de maig, es regulen les sortides al carrer per franges horàries

Sortides 2 de maig
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.05.20 11:29
El govern central ha publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), l'ordre que regula les sortides al carrer per franges horàries i la pràctica esportiva individual a partir d'aquest dissabte 2 de maig. En municipis de més de 5.000 habitants, com és el cas de Torelló, es permet la pràctica esportiva individual entre les 6 i les 10 del matí i entre les 8 del vespre i les 11 de la nit. També s'han previst franges horàries per les persones dependents i majors de 70 anys i pels menors de 14 anys.

La pràctica esportiva ha de ser dins del mateix municipi, sense fer servir instal·lacions esportives i amb autoresponsabilitat i seny, per tal de minimitzar el risc de lesions i de contagi.

També s'estableixen dues franges horàries perquè puguin sortir al carrer les persones de més de 70 anys i les persones dependents: entre les 10 del matí i les 12 del migdia i de les 7 de la tarda a les 8 del vespre.

Pel que fa als infants i joves menors de 14 anys, la franja horària per fer la sortida diària va de les 12 del migdia a les 7 de la tarda.

Malgrat aquesta regulació de les sortides, des de l'Ajuntament us recordem que es manté l'estat d'alarma i que s'han de seguir extremant les mesures de prevenció. S'ha de mantenir una distància de 2 metres amb les persones del carrer i es recomana l'ús de mascareta sempre que sigui possible.

Si voleu consultar els límits del terme municipal de Torelló o calcular el radi d'un quilòmetre des del vostre domicili, per preparar les vostres sortides a partir d'aquest dissabte 2 de maig, podeu fer servir el Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN), de la Diputació de Barcelona. És d'accés públic des del següent enllaç: https://sitmun.diba.cat/sitmun2/inicio.jsp

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: