Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Teatre Cirvianum presenta una temporada 'densa', amb una vintena de propostes

Presentació temporada 2020 Cirvianum
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 09.01.20 16:01
El Teatre Cirvianum ha presentat, aquest dijous al migdia, la seva nova temporada per la primera meitat de l'any 2020, amb una programació de gran qualitat i 'densa en propostes”, tal com la definia el responsable del teatre, Pep Tines, que també destacava la varietat de gèneres i el protagonisme dels espectacles feministes, amb una programació paritària. Aquesta primera part de la temporada servirà per tancar l'any del 25è aniversari de la reobertura del Cirvianum.

A l'acte de presentació, que s'ha celebrat aquest migdia a l'Hotel d'Entitats, també hi han assistit l'alcalde, Marçal Ortuño i el regidor de Cultura, Xavier Lozano, que han explicat que des de l'equip de govern s'està treballant per afrontar les reformes que necessita el teatre després d'aquest primer quart de segle de la seva reobertura. L'alcalde també ha destacat la qualitat de la programació, el fet que sigui oberta a tots els públics i que barregi propostes de diferents gèneres i procedències.

Tot i que el primer espectacle de l'any va ser el concert del passat 1 de gener, a càrrec de la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya, la nova temporada s'enceta aquest diumenge amb l'espectacle de teatre i dansa 'AÜC. El so de les esquerdes', amb Les Impuxibles i Carla Rovira, en el que suposa el tancament de la gira d'aquesta obra. El responsable del teatre, Pep Tines, ha remarcat també algunes de les obres més destacades d'entre la vintena que conformen l'oferta d'aquest primer semestre al Cirvianum. Per exemple, l'estrena a Torelló el diumenge 19 de gener de l'obra 'Gran Reserva', de la companyia de pallassos Rhum & Cia, enfocada a públic adult o la reposició de l'obra de teatre musical del Grup Xarxa 'Romeu i Julieta', que es representarà el dissabte 25 de gener. D'entre les propostes per a públic familiar, també hi ha altres espectacles d'escena local: 'Els Tres Mosqueters' (1 de març) i 'Jeux d'enfants' (29 de març), del Grup Xarxa, i la reposició de l'obra musical 'Germans de sang', de Nou 69 Teatre (9 i 10 de maig).

Pel que fa a la resta d'espectacles, destaquen noms coneguts com el de la ballarina Sol Picó, que presentarà 'One - Hit wonders' el dissabte 15 de febrer; l'espectacle de pallasses de la Cia. Pepa Plana, amb 'Veus que no veus' (7 de març); o el músic Marc Parrot, que portarà a Torelló el seu espectacle d'aforament reduït 'Refugi' (29 de febrer). També passarà pel Cirvianum la cantant Paula Valls (26 de gener) i el grup El petit de Cal Eril, presentant 'Energia Fosca' (3 d'abril). A més, el mediàtic Quim Masferrer portarà a Torelló el seu espectacle 'Bona gent', amb una primera sessió el dissabte 4 d'abril que ja té les entrades exhaurides. S'està acabant de definir una segona sessió per aquell mateix cap de setmana.

La programació d'aquest primer semestre del 2020 al Cirvianum es completa amb altres propostes com 'Camí de cavalls', de Noemí Morral (20 de març); l'obra 'Els Ocells', de la Cia La Calòrica (21 de març) o la música del Quartet Mèlt, que presentaran l'espectacle 'Imparables!' (9 de febrer). També hi ha lloc per l'habitual col·laboració amb l'Agrupació Sardanista de Torelló, amb el concert de La Principal de la Bisbal (28 de març).

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: