Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Unes 300 persones assisteixen a la presentació popular de la nova temporada del Teatre Cirvianum

Temporada Cirvianum 2019-1
Ampliar en una finestra emergent
Temporada Cirvianum 2019-2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.09.19 14:20
La plaça Nova va acollir, aquest diumenge a la tarda, l'acte de presentació de la nova temporada d'espectacles tardor-hivern del Teatre Cirvianum. Coincidint amb els 25 anys de la reobertura del teatre, la presentació es va obrir als ciutadans, amb l'assistència d'unes 300 persones.

L'acte va ser conduït per l'equip del programa La Rotativa de Ràdio Ona i va comptar amb tastets de la nova programació del teatre, amb les actuacions de Nou 69 Teatre, Guillem Roma i Fun Dan Mondays. Els assistents van poder compartir un piscolabis per celebrar aquest aniversari tan especial.

La presentació popular va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Xevi Lozano, que va introduir l'acte explicant que per celebrar els 25 anys de la reobertura, s'havia volgut fer una activitat oberta a tota la ciutadania. Tot seguit, el responsable del Teatre Cirvianum, Pep Tines, va detallar les diferents propostes que conformen la programació del darrer trimestre, amb prop d'una quinzena d'espectacles entre teatre, música, dansa, màgia i espectacles per a públic familiar.

La nova programació del Teatre Cirvianum es posa en marxa el proper cap de setmana, 28 i 29 de setembre, amb l'estrena de 'Germans de sang', un ambiciós projecte de teatre musical que es porta a escena amb motiu del 50è aniversari de Nou 69 Teatre. L'obra es podrà veure dissabte, a les 9 de la nit i diumenge, a les 6 de la tarda.

Octubre serà un mes intens al Cirvianum, començant per l'espectacle de teatre de màscares 'Solitudes', que presentarà la companyia basca Kulunka Teatro el dissabte 5 d'octubre. El divendres dia 11, serà el torn del grup Club Caníbal de Madrid, que representarà 'Algún día todo esto será tuyo', mentre que el diumenge 13 el protagonisme serà per la sarsuela, amb 'La revoltosa', a càrrec de la Compañía Teatral Clásicos de la Lírica.

Guillem Roma també passarà pel Teatre Cirvianum, concretament el divendres 18 d'octubre, per presentar-hi 'La constant i la variable'. El dissabte 19, el teatre acollirà el certamen 'FET - Tardor 2019' i el diumenge dia 20 es representarà l'espectacle de dansa per a públic familiar 'Akari', a càrrec de la companyia andalusa Da.te danza.

El diumenge 27 d'octubre arribarà al Cirvianum un dels plats forts de la temporada, amb la representació de l’obra 'Una gossa en un descampat', de Clàudia Cedó, que precisament aquest cap de setmana s’ha emportat 5 guardons dels Premis Teatre Barcelona: millor espectacle teatral, direcció (Sergi Belbel), actriu protagonista (ex-aequo per Vicky Luengo i Maria Rodríguez), actriu de repartiment (Anna Barrachina) i text (Clàudia Cedó). El mag Jordi Pota també presentarà el seu espectacle 'Bliss', el dissabte 26 d'octubre, mentre que el monologuista David Guapo trepitjarà el teatre torellonenc el diumenge 3 de novembre.

Les darreres setmanes de la temporada portaran al Cirvianum dos espectacles per a públic familiar: 'Voltem pel món explicant contes' el diumenge 10 de novembre amb la Cia. Ninot i Nas i 'Óscar el niño dormido', amb els titelles de la companyia andalusa El Espejo Negro, el diumenge 1 de desembre. També hi haurà temps per la comèdia 'Escape room', el divendres 8 de novembre i per l'obra multidisciplinar 'Taräb' de la companyia Fun Dan Mondays.

Durant la presentació popular d'aquest diumenge, també es va explicar que el Teatre Cirvianum manté per quarta temporada el projecte Escola de l’espectador. La col·laboradora i impulsora d’aquesta iniciativa, Mireia Illamola i la tècnica de cultura, Laura Bayer, van ser les encarregades de reiterar que l'objectiu d'aquestes activitats, que s'estan acabant de definir, és la voluntat d’apropar el teatre a tothom.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: