Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Cooperativa Club VDG porta el seu projecte CuEmE d'emprenedoria al mercat setmanal

Club VDG al Mercat (Maig 2019)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 30.05.19 11:32
L’alumnat de 5è curs de primària de l’escola Vall del Ges està completant els darrers passos dins del projecte CuEmE, Cultura Emprenedora a l’Escola. Aquest dimecres la Cooperativa CLUB VDG, nom que rep el seu projecte emprenedor, va posar a la venda els productes fets artesanalment i amb material reciclat al mercat setmanal de Torelló.

Els alumnes es van dividir en grups per vendre a la parada, repartir publicitat per atraure públic i realitzar entrevistes per conèixer quins productes havien agradat més o què se sap sobre cooperatives.

Culmina així una fase important del projecte CuEmE, Cultura Emprenedora a l’Escola, desenvolupat i coordinat per l’escola Vall del Ges i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb l’impuls i el suport de la Diputació de Barcelona.

Els productes fets a mà eren diversos: braçalets, gerros, moneders, guardioles, llibretes... La parada estava molt ben decorada i amb tots els productes ben etiquetats. També van posar una guardiola perquè el públic fes donacions per la Protectora d’animals d’Osona, associació a qui la cooperativa VDG donarà la meitat dels seus beneficis.

L’alcalde de Torelló, Santi Vivet, va visitar als alumnes a la parada. El projecte finalitzarà un cop es facin els comptes i s’entregui el donatiu a la Protectora d’Animals d’Osona. Amb la resta de beneficis els alumnes hauran de decidir com els inverteixen: un berenar, una excursió... i finalment es farà l’entrega de diplomes acreditant la participació en el projecte CuEmE.

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: