Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

La Cooperativa Club VDG explica el seu projecte emprenedor a Ràdio Ona

Cueme a Ràdio Ona 1
Ampliar en una finestra emergent
Cueme a Ràdio Ona 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 16.05.19 09:40
L’alumnat de 5è curs de primària de l’escola Vall del Ges segueix fent passos dins del projecte CuEmE, Cultura Emprenedora a l’Escola. La Cooperativa CLUB VDG, nom que rep el seu projecte emprenedor, van ser presents al programa 'Magatzem Magazine' de Ràdio Ona per explicar que el dimecres 29 de maig seran en una parada al mercat setmanal de Torelló per vendre els seus productes de material reciclat.

L’alumnat de 5è curs de primària de l’escola Vall del Ges han explicat els últims progressos assolits i l’estat d’execució del seu projecte emprenedor, la Cooperativa CLUB VDG.

Actualment ja estan elaborant els productes, de material reciclat, que vendran el dimecres 29 de maig al mercat setmanal de Torelló.

També han explicat que faran una donació d’una part dels beneficis a la Protectora d’Animals d’Osona, entitat que els va visitar a l’escola per informar de la feina què porten a terme diàriament.

Aquest projecte s’emmarca dins del programa Cultura Emprenedora a l’Escola, impulsat per la Diputació de Barcelona i orientat al foment de valors emprenedors com la iniciativa, l’organització, la solidaritat, la cooperació i el respecte al medi ambient.

En el cas de l'alumnat de l'escola Vall del Ges, el projecte està desenvolupat i coordinat per l’escola i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: