Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El nou espectacle d'en Peyu i 'Jeux d'enfants', del Grup Xarxa de Torelló, aquest cap de setmana al Cirvianum

'Col·loqui' Peyu
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 27.03.19 14:29
Intensa activitat per aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum, amb dues interessants propostes. Divendres 29 de març, a les 9 de la nit, en Peyu estrenarà el seu nou espectacle 'Col·loqui', un cant a la llibertat d'expressió i una oda al teatre que ha servit com a eina eficaç per esquivar la censura. Dissabte 30, a les 9 de la nit, i diumenge 31, a les 6 de la tarda serà el torn del Grup Xarxa de Torelló, que presentaran 'Jeux d'enfants', una proposta amb artistes locals i amb una estètica coneguda i reconeguda. 'Col·loqui', el nou espectacle d'en Peyu, està dirigit pel manlleuenc Joan Roura i parteix de la interpretació d'un clàssic de la literatura castellana: 'El gallardo español', de Miguel de Cervantes.

L'espectacle és íntegrament en castellà i en Peyu interpreta tots els personatges de l'obra, que serveix per explicar una història d'amor prohibit. L'espectacle també proposa un col·loqui posterior amb en Peyu per a tots aquells que vulguin conèixer més detalls de l'obra o per les persones que no hagin entès l'espectacle. La representació tindrà lloc aquest divendres, a partir de les 9 de la nit.

Al seu torn, el Grup Xarxa de Torelló portarà a escena en doble sessió de dissabte i diumenge l'espectacle 'Jeux d'enfants', una proposta feta a casa amb una estètica coneguda i reconeguda. La representació de dissabte començarà a les 9 de la nit i la de diumenge, a les 6 de la tarda.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: