Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Torelló acull diversos actes a benefici de La Marató de TV3

Torelló amb La Marató 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 14.12.18 14:37
Cap de setmana amb diverses activitats a Torelló a benefici de La Marató de TV3, que aquest any està dedicada la investigació contra el càncer. Dissabte, la plaça Nova serà l'epicentre de la jornada matinal 'Torelló amb la Marató', organitzada per la Federació d'AMPAS de Torelló, amb la col·laboració de l'Ajuntament, Ràdio Ona i moltes entitats i comerços del municipi. Pel que fa a diumenge, l'Agrupament Escolta Torelló organitza una caminada per La Marató amb final i concert vermut a la plaça Vella i a La Piscina també organitzen una matinal esportiva, familiar i solidària amb tallers, esmorzar i activitats aquàtiques. També hi haurà altres activitats organitzades pel CF Torelló, el CT Torelló i per les escoles del municipi.

La jornada de demà dissabte es concentrarà a la plaça Nova, de les 10 a les 14 h, en una matinal organitzada per la Federació d'AMPAS de Torelló, amb la col·laboració de l'Ajuntament, Ràdio Ona i moltes entitats i comerços del municipi.

Durant el matí, es faran tallers i exhibicions i als volts d'un quart d'una del migdia, una enlairada col·lectiva de globus. També hi haurà servei de barra durant tota la jornada per poder esmorzar o fer el vermut.

Pel que fa a diumenge, l'Agrupament Escolta organitza una caminada per La Marató, amb sortida a les 10 del matí de la plaça Nova. Aquesta caminada per la vila estarà comentada per l'historiador Gerard Verdaguer i tindrà el punt final a la plaça Vella, amb un concert-vermut.

També diumenge al matí, LaPiscina de Torelló organitza una jornada esportiva, familiar i solidària a benefici de La Marató de TV3. Hi haurà tallers, un esmorzar i activitats aquàtiques per a tota la família des de quarts de 10 del matí fins a la 1 del migdia.

A més, diumenge el Club Tennis Torelló organitza també una doble proposta solidària, a partir de 2/4 de 10 del matí: un circuit running i un triatló de tennis, pàdel i atletisme. Encara en l'àmbit esportiu, el Club Futbol Torelló sortejarà paneres durant tots els partits per recaptar diners per La Marató.

Diverses escoles del municipi també han organitzat durant la setmana activitats a benefici de La Marató de TV3.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: