Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Grup Xarxa de Torelló presenta el seu 'Missatge a l'ampolla' en dues sessions al Cirvianum

'Missatge a l'ampolla'
Ampliar en una finestra emergent 'Missatge a l'ampolla'
Data de publicació: 26.09.18 12:42
Aquest dissabte i diumenge, doble sessió al Teatre Cirvianum a càrrec del Grup Xarxa de Torelló, que presentarà el tercer dels espectacles creats en commemoració del seu 15è aniversari. Es tracta de 'Missatge a l'ampolla', que engloba les tres disciplines que s'han treballat al llarg d'aquests anys: el teatre, la dansa i la música. Les representacions, dissabte 29 a les 9 de la nit i diumenge 30, a les 6 de la tarda.

El tema principal del missatge a l'ampolla és el descobriment de l'amor.

Qualsevol noia o noi de 13 o 14 anys podria ser el protagonista d'aquesta història. Una noia o noi que no sap com fer arribar els seus sentiments a algú que acaba d'arribar a l'institut i darrere la/el qual s'amaga la història dels refugiats.

Al voltant d'aquest tema sorgeix tota una temàtica pròpia de l'edat, que és la de créixer i la de conèixer-se un mateix, i la de saber interpretar els propis pensaments i sentiments.

L'obra convida els espectadors més joves a reflexionar sobre les pròpies vivències, convidant-los així a compartir les seves experiències, sentiments, emocions i pensaments.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: