Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Torelló Jove coordinarà 39 activitats d’educació per a la salut a les escoles del municipi

Torelló Jove Gener 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.01.20 10:53
El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, a través de la Unitat de Promoció de la Salut, proporciona als ajuntaments recursos per desenvolupar accions dirigides a millorar la salut de l’alumnat a través de la promoció d'hàbits i estils de vida saludables. Per aquest 2020, a l'Ajuntament de Torelló se li han concedit 39 activitats de les 45 que es van sol·licitar.

El Torelló Jove serà l'encarregat de coordinar aquestes activitats, que es realitzaran al llarg de l'any en els centres escolars Vall del Ges, Doctor Fortià Solà, Sagrats Cors, IE Marta Mata i Institut Cirvianum. L’import de les activitats ascendeix a 5.410,90 euros, cost que assumeix totalment la Diputació de Barcelona.

Entre aquests recursos, hi ha les activitats d’educació per a la salut, que s’ofereix any rere any als ens locals de la demarcació de Barcelona. Activitats que inclouen tallers i xerrades perquè els ajuntaments les puguin integrar en els programes de salut i l’entorn educatiu. Les activitats que s’ofereixen estan dirigides a enfortir les habilitats i capacitats de les persones, per tal que adoptin hàbits saludables, que permetin incrementar el seu control sobre la salut, i en conseqüència millorar-la. La metodologia es basa en mètodes d’aprenentatge dinàmics, que estimulen i motiven la participació, generant un espai d’intercanvi, reflexió, debat i aprenentatge. Totes les activitats estan agrupades per temàtiques (alimentació, sexualitat, prevenció i addiccions, benestar emocional, cura del cos i autoprotecció) i els grups destinataris s’ofereixen per cicles educatius.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: