Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Els alumnes del CFGS d’Integració Social de l’IES Antoni Pous i Argila visiten La Cooperativa

Visita Antoni Pous
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 30.10.19 12:20
Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d'Integració Social de l’IES Antoni Pous i Argila de Manlleu visiten anualment l’edifici de La Cooperativa de Torelló per conèixer de primera mà els diferents serveis, projectes i programes que s'impulsen des de la regidoria de Promoció Econòmica. Enguany, la visita es va fer aquest dilluns a la tarda i hi van participar gairebé 50 alumnes.

A la trobada, també hi van assistir representants de les regidories de Joventut i Educació, a més de tècnics del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i tot l’equip d’educadors que treballen a Osona en el Projecte de Noves Oportunitats a la Catalunya Central, adreçat a joves d’entre 16 i 24 anys no escolaritzats i que no treballen. L’objectiu del programa és aconseguir el màxim nombre d’insercions dins de la formació reglada i en el camp laboral.

Els participants van poder gaudir i intercanviar impressions amb els tècnics i tècniques d’aquestes regidories que acompanyen persones i gestionen els projectes que s’estan desenvolupant actualment a La Cooperativa (els serveis que s’ofereixen des del Torelló Jove per acompanyar els joves de les eines necessàries perquè puguin efectuar totes les transicions per arribar a l’autonomia i l’apoderament, el programa de Noves Oportunitats per a Joves en conveni amb AMPANS, el PFI- PTT de fusteria i comerç que es coordina des de la regidoria d’Educació, els projectes d’Ocupació Local). També van poder fer una visita per les instal·lacions de les oficines i del centre de formació i el Torelló Jove.

Una xerrada que permet als joves que s’estan formant a l’IES Antoni Pous i Argila conèixer de primera mà la tendència de futur de la seva ocupació així com les tasques i funcions que fan els educadors socials en la intermediació de diferents entorns acompanyant a les persones per a millorar la seva qualitat de vida.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: