Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Punt Lila i campanya d'ampolles d'aigua gratuïtes durant els dies de Festa Major

Aigua FM 19
Ampliar en una finestra emergent
Punt Lila FM 19
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 26.07.19 14:16
Durant aquests dies de Festa Major, s'impulsen dues iniciatives per informar i acompanyar a possibles víctimes d'agressions sexistes i LGTB fòbiques d'una banda i per fomentar el consum responsable d'alcohol de l'altra. Es tracta del Punt Lila, gestionat pel col·lectiu Les Barjaules de la Vall del Ges i de la campanya 'Refresca la festa!', impulsada des del Torelló Jove per oferir ampolles d'aigua gratuïtes en els actes més multitudinaris.

En el cas del Punt Lila, s'ha habilitat un telèfon mòbil d'atenció permanent les 24 hores durant cada dia de Festa Major. És el 652 64 33 74. A més hi haurà un Punt Lila físic que ja es va estrenar ahir a la Porronada i que avui divendres i demà dissabte estarà ubicat a l'entrada de l'espai de concerts de la Zona Esportiva.

Pel que fa a la campanya 'Refresca la festa!', des del Torelló Jove reforcen aquesta iniciativa per fomentar el consum responsable que ja s'havia provat amb èxit en altres festes populars del municipi. En aquesta ocasió, la campanya oferirà ampolles d'aigua gratuïtes en els actes més multitudinaris de la Festa Major. Es disposa d'un centenar de caixes d'ampolles per repartir.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: