Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Les activitats de Sant Jordi d'aquesta tarda es faran encara que plogui

Cartell Sant Jordi 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.04.19 12:40
Torelló celebrarà aquesta tarda la diada de Sant Jordi amb diverses activitats programades a la Plaça Vella, Plaça Jacint Verdaguer i Plaça Mossèn Fortià Solà. El programa d'actes es mantindrà encara que faci mal temps. Si plou, les parades i activitats es reubicaran sota les voltes de la Plaça Vella i a la Biblioteca Dos Rius. Hi ha previstes parades de llibres i roses, diversos tallers per a infants i un concert de l'Escola Municipal de Música de Torelló. També hi ha actes previstos a les biblioteques del municipi durant els dies posteriors a Sant Jordi.

La celebració de la diada de Sant Jordi, el dimarts 23 d'abril, començarà a Torelló a les 5 de la tarda. A la plaça Vella hi haurà parades de llibres i des d'aquella mateixa hora, a la plaça Jacint Verdaguer, hi ha prevista l'activitat 'Estenem poesia', amb lectura improvisada de poemes. L'acte l'organitza Òmnium Osona, amb la col·laboració de l'Oficina de Català de Torelló.

El mateix dia 23 d'abril, a partir de les 17.30 h. l'Escola d'Arts Plàstiques de Torelló, organitzarà a la plaça Vella tres tallers per a nens i nenes: l'escultura participativa 'Torna el drac Parrac!', el 'Taller de trompitxols dibuixadors' i el 'Taller de castells que es munten i desmunten'. També a les 17.30 h, però a la plaça Jacint Verdaguer, el Museu de la Torneria organitzarà un taller de jocs tradicionals. El darrer acte de la jornada també començarà a les 17.30 h i serà un concert de l'Escola Municipal de Música de Torelló a la plaça Mossèn Fortià Solà.

Els actes englobats a la programació de Sant Jordi, seguiran encara després de la diada. El dimecres 24 d'abril, hi ha prevista una jornada de portes obertes a la biblioteca del Casal Cívic de Torelló. Aquell mateix dia, a les 6 de la tarda, nova edició de l'Hora del conte a la Biblioteca del barri de Montserrat. I a les 8 del vespre, a la Biblioteca Dos Rius, conferència sobre Joan Brossa, a càrrec de la catedràtica Glòria Bordons, en un acte presentat per la filòloga Rosa Sayós i que inclourà el recital poètic 'Núria Candela diu Joan Brossa'.

Finalment, el divendres 26 d'abril, la Biblioteca Dos Rius acollirà l'espectacle de petit format 'Lectorant', amb Eugènia González La Rosa.

També durant aquest mes d'abril hi ha previstes tres exposicions vinculades a l'àmbit cultural i incloses a la programació de Sant Jordi. El Casal Cívic n'acollirà dues, entre els dies 15 i 30 d'abril. D'una banda, una mostra sobre programes de la Festa Major i cartells d'activitats del Casal de la Gent Gran. I l'altra, una exposició de cartells de la campanya 2018 (endevinalles), del Centre de Normalització Lingüística d'Osona i titulada 'A l'abril cada paraula val per mil'. I de l'11 d'abril al 2 de maig, a la Biblioteca Dos Rius es podrà veure 'Dialèg tres per quatre', el 12è Fotoclip de l'Agrupació Fotogràfica de Torelló (AFT).

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: